ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Qatargate: Ήρθε η σειρά της Ισπανίας; – Η ιδιαιτέρα της προέδρου των Ευρωσοσιαλιστών σε σκάφος με Καϊλή και Τζόρτζι
Ισπανικά ΜΜΕ πιθανολογούν εμπλοκή της χώρας τους, δια της Ισπανίδας προέδρου των Ευρωσοσιαλιστών, στο σκάνδαλο Qatargate.

Μετά την Ιταλία – και φυσικά, την Ελλάδα, λόγω της Εύας Καϊλή – ήρθε η σειρά της Ισπανίας να εμπλακεί στο σκάνδαλο Qatargate.
Ο ισπανικός ιστότοπος esdiario.com αφήνει ερωτηματικά για πιθανή εμπλοκή της Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, προέδρου της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τις χλιδάτες διακοπές της ιδιαιτέρας της, με το ζευγάρι που είναι στο κέντρο του σκανδάλου, την Εύα Καϊλή και τον Ιταλό σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Στις φωτογραφίες απαθανατίζονται η Εύα Καϊλή, ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, καθώς και η Λώρα Μπαγιαρίν, προσωπάρχης και διευθύντρια του γραφείου της Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, μαζί με άλλους φίλους τους σε πολυτελές σκάφος, με το οποίο έκαναν διακοπές τα καλοκαίρια ανά τη Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το esdiario.com δημοσιεύει φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι τον Αύγουστο του 2019 η Λώρα Μπαγιαρίν βρισκόταν σε κρουαζιέρα με την Εύα Καϊλή στις Βαλεαρίδες Νήσους (Μαγιόρκα, Μινόρκα, Ιμπίθα και Φορμεντέρα).
Προηγουμένως όμως, τον Απρίλιο του ίδιου έτους, η Μπαγιαρίν συνέτρωγε με τον σύντροφο της Ελληνίδας αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2021, η ίδια παρέα επισκέφθηκε τους Αντίπαξους, πάλι με ιδιωτικό σκάφος. 
«Δεν μίλησαν για… δουλειές;»
Ο ισπανικός ιστότοπος επιχειρεί να συνδέσει την Ισπανίδα πρόεδρο των Ευρωσοσιαλιστών και εργοδότη της Μπαγιαρίν με το ζευγάρι που έχει ήδη προφυλακιστεί για το σκάνδαλο Qatargate.
«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η στενή σχέση της ομάδας Καϊλή με την Μπαγιαρίν ξεκινά τουλάχιστον από το 2018. Τέσσερα χρόνια έντονης φιλίας, μέχρι το ξέσπασμα του σκανδάλου, μεταξύ μιας σοσιαλιστικής αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της υπαρχηγού του προσώπου, που υποτίθεται ότι θα την έλεγχε ως σοσιαλίστρια προϊσταμένη της…», τονίζει χαρακτηριστικά το esdiario.com, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ.
Να σημειωθεί πως η Μπαγιαρίν δεν είναι μια απλή βοηθός της προέδρου των Ευρωσοσιαλιστών.
Εκτός από επικεφαλής του επιτελείου της Πέρεθ, είναι γραμματέας Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Πολιτικής του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το esdiario.com, θα πρέπει να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις των Αρχών, οι οποίες έχουν επιληφθεί της υπόθεσης στο Βέλγιο, κατ’ αρχάς για το ιστιοπλοϊκό: «Σε ποιον ανήκει; Ποιος πλήρωνε τις κρουαζιέρες της Καϊλή και των υπολοίπων στη Μεσόγειο;».
- ΒΟΛΟΣ | 05.11.2025 | 20:25
Μεγάλη απάτη στη Μαγνησία: Πως «εξαφανίστηκαν» 24.000 € από λογαριασμό 59χρονης - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.11.2025 | 20:10
Η τακτική της εγκατάλειψης σημαντικών έργων στο φθοροποιό χρόνο αποδίδει... - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.11.2025 | 19:33
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Επίτροπος Γεωργίας στην Αθήνα στη σκιά του σκανδάλου - ΛΑΡΙΣΑ | 05.11.2025 | 19:29
Ξαναζωντάνεψε το σοκαριστικό δυστύχημα στο Αερινό με θύμα 53χρονο Λαρισαίο – Στο εδώλιο ο οδηγός που σκόρπισε θάνατο - ΛΑΡΙΣΑ | 05.11.2025 | 19:24
Παρουσίαστηκε το νέο βιβλίο του συγγραφέα Στυλιανού Χειρίδη «Ο Άνεμος της Καρδιάς» στη Λάρισα. - ΤΡΙΚΑΛΑ | 05.11.2025 | 19:20
Νταλίκα στο δρόμο Τρικάλων - Καρδίτσας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανετράπη - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.11.2025 | 17:57
Κώστας Τσιάρας: «Καμία χώρα που επέλεξε τον εμβολιασμό δεν εξάλειψε την ευλογιά» – Απάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης - ΛΑΡΙΣΑ | 05.11.2025 | 16:22
Θλίψη στη Λάρισα: έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ιατρός ψυχαναλυτής Κώστας Νασίκας
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.11.2025 | 10:08
ΟΠΕΚΕΠΕ-Τσιάρας: Πότε θα πληρωθεί η Βασική – Ποιες άλλες πιστώσεις υπόσχεται το επόμενο διάστημα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 05.11.2025 | 14:34
Μεγάλη κατολίσθηση στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό της Γλύστρας Μεσοχώρας (φωτ.) - ΛΑΡΙΣΑ | 05.11.2025 | 16:22
Θλίψη στη Λάρισα: έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ιατρός ψυχαναλυτής Κώστας Νασίκας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.11.2025 | 12:59
Περιφέρεια Θεσσαλίας: H καύση υπολειμμάτων γεωργικών καλλιεργειών επισύρει ποινή μείωσης των επιδοτήσεων - ΕΛΛΑΔΑ | 05.11.2025 | 15:36
«Πυρήνας» βροχοπτώσεων χτυπά τη βόρεια Εύβοια – Μπαράζ κεραυνών και μεγάλα ύψη βροχής σε 9 περιοχές - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.11.2025 | 11:18
Κατατέθηκε το Σχέδιο Δράσης για ορθή καταβολή αγροτικών επιδοτήσεων -θετική αντίδραση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - ΛΑΡΙΣΑ | 05.11.2025 | 10:04
Αδιανόητη βία νεαρών – έδερναν και βιντεοσκοπούσαν ανήλικο στο Μεζούρλο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.11.2025 | 17:57
Κώστας Τσιάρας: «Καμία χώρα που επέλεξε τον εμβολιασμό δεν εξάλειψε την ευλογιά» – Απάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed