ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Κιβωτός του Κόσμου: Ανήλικος από το Βόλο κατήγγειλε ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος -Έδωσε μυστική κατάθεση
«Μυστική» κατάθεση του ανήλικου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις τόσο για οικονομικά εγκλήματα, όσο και για καταγγελίες για ασέλγεια και άλλες κακοποιητικές πράξεις στην Κιβωτό του Κόσμου.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ανήλικος προχώρησε σε καταγγελία ηγετικού στελέχους της Κιβωτού του Κόσμου, για ασέλγεια σε βάρος του, ενώ μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά της δομής.
Ο ανήλικος από τη δομή του Βόλου, κλήθηκε μυστικά να καταθέσει πριν από δύο ημέρες, καταγγέλλοντας στις αρμόδιες αρχές στην Αθήνα, ότι ηγετικό στέλεχος της δομής, προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον του.
«Μυστική» κατάθεση του ανήλικου
Ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, από τον οποίο ξεκίνησε η υπόθεση.
Μετά τις καταγγελίες του 19χρονου, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο ανήλικος, με στελέχη της αστυνομίας να ταξιδεύουν από την Αθήνα στον Βόλο, κάτω από άκρα μυστικότητα, και πήραν τον ανήλικο για κατάθεση.
Συγκλονίζει 8χρονος τρόφιμος: «Με χτυπούσαν και με κλείδωναν στο κλουβί»
Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία 8χρονου αγοριού που βρέθηκε στην «Κιβωτό του Κόσμου» για τα όσα έζησε μέσα στη δομή, τονίζοντας πως δεν θέλει να ξαναπάει εκεί.
Υπενθυμίζεται πως ο 8χρονος είχε καταγγείλει ότι τον τιμωρούσαν βάζοντάς τον σε κλουβί. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως όταν έκανε αταξίες τον ξεχνούσαν για ώρες μέσα στο κλουβί, του έδιναν χαλασμένο φαγητό και τον χτυπούσαν.
«Με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου». «Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μού είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί... Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε», είπε o 8χρονος στον ΑΝΤ1.
Οι απολύσεις τους έγιναν μετά από ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης.
Στο «μικροσκόπιο» το πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας
Ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εκτός από τον γενικευμένο οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιεί ήδη η Αρχή για την οικονομική διαχείριση στην Κιβωτό του Κόσμου, διέταξε και τη διεξαγωγή ελέγχου για το πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας.
Ο έλεγχος του πόθεν έσχες κρίθηκε απαραίτητος, καθώς η πρεσβυτέρα λόγω της ιδιότητας της ως διαχειρίστριας στην Κιβωτό ήταν υπόχρεη να υποβάλλει δήλωση πόθεν έσχες.
Κατά τον έλεγχο του πόθεν έσχες η έρευνα στρέφεται στο αν έχει δηλώσει όσα πράγματι διαθέτει και αν έχει αποκρύψει ακίνητα η άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Μέσω του πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας, ελέγχεται έμμεσα και ο πατέρας Αντώνιος, καθώς η ίδια υποχρεούται από τον νόμο να δηλώσει πέραν των δικών της περιουσιακών στοιχείων και όσα κατέχουν ο σύζυγός της και άμεσα συγγενικά της πρόσωπα.
Μεζονέτα 300.000 ευρώ αγόρασαν με δωρεές π. Αντώνιος και πρεσβυτέρα
Περιουσία «μαμούθ» φαίνεται πως κατάφεραν να αποκτήσουν πρεσβυτέρα και πατέρας Αντώνιος, μέσα από δωρεές της Κιβωτού του Κόσμου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής LiveNews στο Μega, στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει μία μεζονέτα εμβαδού 105,5 τετραγωνικών μέτρων, στη Ραφήνα, που ανήκει στην πρεσβυτέρα και τον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο στο συμβόλαιο φαίνεται πως η οικία αγοράζεται στο όνομα της «Κιβωτού».
Πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου, 105 τ. μέτρων, με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.
Η τιμή πώλησης ανήλθε στα 295.000 ευρώ, το 2007, τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από χρήματα της «Κιβωτού».
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό πληρώθηκε σε μετρητά, πριν από την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου του συμβολαιογράφου. Μέχρι και σήμερα η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 21:26
Πέρασε και από το Περιστέρι ο Βόλος (0-1) - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 20:08
Ο Χρ. Τσιτσιρίγκος στη νέα διοίκηση της ΚΕΟΣΟΕ - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 20:02
Έπαιρνε και «φακελάκια» για ελέγχους πλοίων ο Λιμενικός που συνελήφθη στο Βόλο για ασέλγεια σε δύο ανήλικους - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 18:47
Μαξ. Χαρακόπουλος: Πληρωμές αγροτών για βγει από το τέλμα ο κάμπος – Επικοινωνία με Κ. Τσιάρα για χρονοδιάγραμμα - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 18:41
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από την ζωή 38χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 18:31
Επίτιμος Διδάκτορας της Ιατρικής Λάρισας ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος - ΕΛΛΑΔΑ | 09.11.2025 | 18:29
Βορίζια: Από ζήλια για μια επιδότηση ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα -Το οικογενειακό συμβούλιο που προηγήθηκε, τι εξετάζει η ΕΛΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 18:22
Κέλλας: Tο χρονοδιάγραμμα πληρωμών επιδοτήσεων, αποζημιώσεων- βασική, μέτρο 23, φυτικό κεφάλαιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου
- ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 16:38
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Κλεονίκη Βαλσαμοπούλου σε ηλικία 59 ετών - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 18:41
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από την ζωή 38χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 10:33
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 18:22
Κέλλας: Tο χρονοδιάγραμμα πληρωμών επιδοτήσεων, αποζημιώσεων- βασική, μέτρο 23, φυτικό κεφάλαιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 11:09
Βόλος: Πατέρας ο λιμενικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα– «Μην το πείτε στην οικογένειά μου» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.11.2025 | 10:55
Καιρός: Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για 40ώρο ισχυρών καταιγίδων - Ορεινα Δυτ. Θεσσαλίας στις «κόκκινες» περιοχές - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 12:20
Τσιάρας: Να αποφύγουμε τον εμβολιασμό για την ευλογιά των αιγοπροβάτων -Χώρες που το έκαναν δεν βγήκαν από την ζωονόσο - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 18:47
Μαξ. Χαρακόπουλος: Πληρωμές αγροτών για βγει από το τέλμα ο κάμπος – Επικοινωνία με Κ. Τσιάρα για χρονοδιάγραμμα






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed