ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κρας τεστ της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με την Ισπανία
Χωρίς Παπαγιάννη , Σλούκα που είναι τραυματίες, αλλά με Αντετοκούμπο

Η αγάπη των φιλάθλων για την Εθνική Ανδρών δεν κρύβεται, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει ότι έχουν ήδη πουληθεί 11.000 εισιτήρια ενόψει του αυριανού (9/8) φιλικού με την Ισπανια (19:00, ΕΡΤ1), με την διάθεση να συνεχίζεται.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία τονίζει μεταξύ άλλων:
«Η ώρα για το πολύ δυνατό πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, αύριο Τρίτη 9/8 με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (19.00) πλησιάζει και οι φίλαθλοι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσουν από κοντά.
Περισσότερα από 11.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί και τα εναπομείναντα συνεχίζουν να διατίθενται με δύο τρόπους, ηλεκτρονικά που εμφανίζονται άμεσα με την πληρωμή σε ηλεκτρονική μορφή στον αγοραστή και δια ζώσης από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.»
Στο μεταξύ Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη θα παραταχθεί η ομάδα στο αυριανό φιλικό.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης παραμένει εκτός προπονήσεων από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενώ ο Κώστας Σλούκας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες δύο ημέρες.
Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία γνωστοποίησε και τα πρώτα 5 κοψίματα του Δημήτρη Ιτούδη, με τους Αλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Ομηρο Νετζήπογλου, Λευτέρη Μαντζούκα και Γιώργο Τσαλμπούρη να ενημερώνονται ότι δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:
“Ο Κώστας Σλούκας και ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα συμμετάσχουν στα δύο πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Ισπανία, αύριο (9/8, 19.00) στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη (11/8, 20.30) στη Μαδρίτη.
Για τον Σλούκα αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την ομάδα στο ταξίδι για να κάνει ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στο ομαδικό με την επιστροφή της αποστολής από την Ισπανία.
Όσο για τον Παπαγιάννη συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα που ακολουθεί από την έναρξη της προετοιμασίας και παρακλουθείται διαρκώς από το ιατρικό επιτελείο.
Μετά το τέλος της σημερινής (8/8) προπόνησης, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους και τη συμβολή τους τους πρώτους παίκτες που αποχωρούν από την προετοιμασία.
Πρόκειται για τους τέσσερις «πρωτάρηδες», Αλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Ομηρο Νετζήπογλου, Λευτέρη Μαντζούκα ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας και για τον Γιώργο Τσαλμπούρη.”
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 21.05.2026 | 21:52
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το κόμμα της Καρυστιανού: Απαίτηση της κοινωνίας να μην επιτρέψει άλλο τον ευτελισμό της χώρας - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 21.05.2026 | 19:13
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία, Μαρία Καρυστιανού, Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών» το όνομα του κόμματος -Δείτε live - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 19:02
Όλυμπος: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά την επιχείρηση εντοπισμού ορειβάτη - ΒΟΛΟΣ | 21.05.2026 | 18:57
Στον Βόλο η υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή για ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 18:40
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στις δομές των δήμων της Θεσσαλίας μένουν άνεργοι με τη λήξη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 18:22
Σοκαριστική έρευνα: 529 άτομα ανά 100.000 κατοίκους στη Θεσσλία με Πάρκινσον-αιτία νερό, υπέδαφος, φυτοφάρμακα (ΦΩΤΟ+video) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 21.05.2026 | 17:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν τα μη πολιτικά πρόσωπα - ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 15:47
Αναστολή καθηκόντων και ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο που ζήτησε φακελάκι από ασθενή
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.05.2026 | 14:11
Στο «κόκκινο» οι εξελίξεις στην ΑΕΛ Novibet: Οι νέοι ενδιαφερόμενοι και το «πράσινο φως» - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 12:52
Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 12:06
Ανάστατοι οι αγρότες της Λάρισας- το monitoring πετά εκτός επιδοτήσεων το 90% των οσπρίων (βίντεο) - ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 13:41
Καιρός: Προειδοποίηση των Ιταλών μετεωρολόγων για την Ελλάδα - «Προσέξτε τις επόμενες ώρες» - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 09:52
Θλίψη στην Ελασσόνα: Έφυγε από τη ζωή 51χρονος - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 10:46
Καιρός: Χαλάζι, καταιγίδες και κεραυνοί - Πότε έρχεται νέο δύσκολο 48ώρο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 08:15
Ο αντικυκλώνας «Zeno» φέρνει θερμή εισβολή -κίνδυνος για καταστροφικό για σιτηρά λίβα στη Θεσσαλία από Δευτέρα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 18:22
Σοκαριστική έρευνα: 529 άτομα ανά 100.000 κατοίκους στη Θεσσλία με Πάρκινσον-αιτία νερό, υπέδαφος, φυτοφάρμακα (ΦΩΤΟ+video)







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed