ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Κορονοϊός: Νεκρός 28χρονος ανεμβολίαστος στην Κομοτηνή και 29xρονος Τρικαλινός- Ανάρτηση - έκκληση της Μίνας Γκάγκα
Μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζώη τους από κορονοϊό τρεις νέοι κάτω των 30 που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Με ανακοίνωσή της στα social media η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα κάνει έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να εμβολιαστούν.
Συγκεκριμένα, με αφορμή τον θάνατο από κορονοϊό ενός 28χρονου στην Κομοτηνή, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος κάλεσε τους πολίτες να μιλήσουν με γιατρούς και να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζώη τους τρεις νέοι κάτω των 30 που δεν το είχαν κάνει.
Θλίψη στα Τρίκαλα για το θάνατο 29χρονου ανεμβολίαστου
Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 29χρονου από κορονοϊό στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με το Mega, νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, δίνοντας μάχη με τον ιό, την οποία όμως έχασε.

Πρόκειται για τον 29χρονο Παύλο Παπαγιάννη, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και η ταφή έγινει στο Κοιμητήριο Α- Νεκροταφείο Τρικάλων.
Η φορτσιμένη ανάρτηση Παπαστεργίου
Με μια φορτισμένη ανάρτηση και με λέξεις σκληρές που δε χρησιμοποιεί συνήθως και ειδικά στο δημόσιο λόγο, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποχαιρετά τον Παύλο Παπαγιάννη που κατέληξε το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων στα 29 του χρόνια και με τον οποίο συνέδεε ιδιαίτερη σχέση καθώς ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του το 2014.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου με ανάρτηση του απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές.
"Όχι και στα 29 ρε γαμώτο....
Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων.
Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός... Εξαιρετικό παιδί.
Ο Παύλος κόλλησε covid.
Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα.
Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;", έγραψε ο Δημήτρης Παπαστεργίου.
Αναλυτικά η ανάρηση της Μίνας Γκάγκα
"Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.
Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας", έγραψε στο Facebook η Μίνα Γκάγκα.
35% οξυγόνο είχε στο αίμα του ο 28χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες, με έντονη δύσπνοια διημέρου, συνεπεία του πολύ χαμηλού οξυγόνου στο αίμα του, σε επίπεδα του 35%, εξ αιτίας της μόλυνσής του από τον κορωνοϊό Covid-19, εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του "Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής χθες το μεσημέρι ο ανεμβολίαστος 28χρονος κάτοικος οικισμού του Δήμου Κομοτηνής, που τελικά έχασε τη ζωή του.
Επί δύο ώρες του έκαναν ΚΑΡΠΑ
Οι γιατροί επί τουλάχιστον δύο ώρες έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, και προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ενώ σε ετοιμότητα ήταν ασθενοφόρο για τη διακομιδή του σε ΜΕΘ Covid του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ωστόσο η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει απεδείχθη μη αναστρέψιμη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν και παχύσαρκος.
Με πληροφορίες από: inkomotini.news
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 23:03
Τραγωδία σε τροχαίο έξω από την Ελλασόνα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες-πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 18:26
Λάρισα: Με δύο νέους υπαλλήλους ενισχύεται η δημοτική Αστυνομία - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 24.03.2026 | 18:18
Δ. Κουρέτας: Πως κατασκευάστηκε η αίθουσα όπου φιλοξενείται η δίκη των Τεμπών - ΒΟΛΟΣ | 24.03.2026 | 18:05
Μαγνησία: Απόπειρες εξαπάτησης εκπαιδευτικών και Διευθυντών σχολικών μονάδων - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 17:10
Λάρισα: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.03.2026 | 17:07
Βασιλική Ζιάκα: Οι αξίες του ’21 οδηγός για το σήμερα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.03.2026 | 16:50
Καταγγελίες Βάρρα για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν ήθελαν τους ελέγχους» – Τι κατέθεσε για τις επιδοτήσεις - ΕΛΛΑΔΑ | 24.03.2026 | 16:44
Ξεπερνά τα 31 εκατ. ευρώ η ζημιά του Δημοσίου από τις απάτες των 22 συλληφθέντων εις βάρος του ΕΦΚΑ
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 23:03
Τραγωδία σε τροχαίο έξω από την Ελλασόνα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες-πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 18:26
Λάρισα: Με δύο νέους υπαλλήλους ενισχύεται η δημοτική Αστυνομία - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 17:10
Λάρισα: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 08:55
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 24.03.2026 | 18:18
Δ. Κουρέτας: Πως κατασκευάστηκε η αίθουσα όπου φιλοξενείται η δίκη των Τεμπών - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 13:35
Δωρεά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού στο ΓΝΛ από Ρόταρυ Λάρισας- Σερέτης: δημιουργείται κέντρο μαστού στο Γενικό (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.03.2026 | 16:23
Η Θεσσαλία αλλάζει την υγεία: Νέα νοσοκομεία, ασθενοφόρα και ανακουφιστική φροντίδα για τους καρκινοπαθείς - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 13:18
25η Μαρτίου: Κατέθεσαν στεφάνια στο Ηρώο των Πεσόντων οι μαθητές και πρόσκοποι της Λάρισας (ΦΩΤΟ +video)







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed