ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ανατροπή και σπουδαία πρόκριση για Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από σετ πίσω για να επικρατήσει του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από σετ πίσω για να επικρατήσει του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με 6-7(3), 6-3, 6-4 σε μια επικίνδυνη πρεμιέρα στο Erste Bank της Βιέννης.
Ακόμα ένας αγώνας του κόντρα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ χρειάστηκε τρίτο σετ ώστε να κριθεί στις λεπτομέρειες, ωστόσο, και πάλι ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως και νωρίτερα στη σεζόν στο Ντουμπάι, πήρε τη νίκη κόντρα στον Γερμανό με 6-7(3), 6-3, 6-4.
Μία νίκη που “ξεκλείδωσε” για τον Τσιτσιπά όταν κατάφερε, επιτέλους, να κάνει το πρώτο του break στο ματς στα τέλη του δεύτερου σετ και μετά να παίξει πολύ πιο ελεύθερα επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα κόντρα στον Στρουφ.
Ο Τσιτσιπάς μπήκε πολύ καλά στο εναρκτήριο game του αγώνα φτάνοντας σε δύο break points αλλά δεν κατάφερε να πάρει νωρίς το πάνω χέρι στο ματς και πέρασε μπόλικη ώρα μέχρι να απειλήσει ξανά το σερβίς του Γερμανού.
Ο Στρουφ έπαιρνε τα πάνω του προϊόντος του σετ και έφτασε σε τρία set points στο 5-4 με τον Στέφανο να σερβίρει για να παραμείνει στο σετ, τα έχασε, αλλά ήταν καλύτερος του Τσιτσιπά στο tie break κάνοντας το 1-0 και στέλνοντας τον Στεφ στη δύσκολη αποστολή της ανατροπής.
Οι δυο τους πήγαιναν χέρι-χέρι στο δεύτερο σετ μέχρι, ευτυχώς για τον Τσιτσιπά, έρθει το πρώτο κακό service game του Στρουφ στο οριακό 4-3 του δεύτερου σετ.
Ο Γερμανός έκανε ένα διπλό λάθος και ένα ολέθριο λάθος σε ένα εύκολο βολέ και, εν πολλοίς, χάρισε το break στον Τσιτσιπά που δεν είπε…όχι και ισοφάρισε δευτερόλεπτα αργότερα.
Με το μομέντουμ από την κατάκτηση του δεύτερου σετ και με την διακοπή λόγω…κορδονιών στις αρχές του τρίτου σετ, ο Τσιτσιπάς έσπασε εντελώς τον ρυθμό του Στρουφ που υπέστη break νωρίς στο τελευταίο σετ και δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ μιας και ο Στεφ δεν του έδωσε την παραμικρή ευκαιρία στο σερβίς του!
Ξαφνικά, ο δρόμος του Τσιτσιπά μέχρι τα ημιτελικά έχει ανοίξει καθώς αντιμετωπίζει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον επόμενο γύρο (τον κέρδισε με 3-0 σετ στο Ρολάν Γκαρός πρόσφατα) ενώ μετά παίζει με έναν εκ των Έβανς-Ροντιόνοφ!
Και ο Γιανίκ Σίνερι ξεκίνησε πειστικά την Βιέννη κερδίζοντας τον Κάσπερ Ρουντ με 7-6(2), 6-3 και θα παίξει σούπερ ντέρμπι με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στους “16”!
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 16:37
Τετάρτη και Παρασκευή θα απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες για τη δολοφονία του 51χρονου Καρδιτσιώτη τραγουδιστή - ΔΙΕΘΝΗ | 23.03.2026 | 16:30
Τραμπ: ΗΠΑ και Ιράν είχαν πολύ καλές και εποικοδομητικές συνομιλίες τις τελευταίες δύο ημέρες - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 16:20
Διεκόπη για 1η Απριλίου η δίκη για τα Τέμπη -Ένταση, αιτήματα για αλλαγή αίθουσας, «αίσχος, ντροπή» φώναζαν συγγενείς (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 14:34
Στα δικαστήρια οι ανήλικοι για τη δολοφονία του Καρδιτσιώτη τραγουδιστή (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΔΙΕΘΝΗ | 23.03.2026 | 13:27
Νέα Υόρκη: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα κατά την προσγείωση - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 13:23
Αναβολή για 1η Απριλίου στη δίκη των Τεμπών μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για τη χωρητικότητα της αίθουσας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 13:11
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 13:04
Ξεκίνησε πάλι η ανάγνωση των ονομάτων των 36 κατηγορουμένων στη δίκη για τα Τέμπη
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 22.03.2026 | 14:35
Αγριο έγκλημα στην Καρδίτσα - Νεκρός τραγουδιστής με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 22.03.2026 | 21:47
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή -16 ετών και 18 ετών, ομολόγησαν - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 22.03.2026 | 17:01
Καρδίτσα: Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία γνωστού τραγουδιστή - Προσήχθη ένα άτομο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 22.03.2026 | 17:26
Άγριο έγκλημα στην Καρδίτσα: Ο 51χρονος τραγουδιστής είχε πάει με γυναίκα σε σπίτι γνωστού του - ΛΑΡΙΣΑ | 22.03.2026 | 22:13
Παπαφλέσσας: σε ποιό χωριό της Λάρισας γυρίστηκε το ιστορικό έπος του 21 - Οι άγνωστες πτυχές της ταινίας - ΛΑΡΙΣΑ | 22.03.2026 | 09:02
Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 14:34
Στα δικαστήρια οι ανήλικοι για τη δολοφονία του Καρδιτσιώτη τραγουδιστή (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 22.03.2026 | 08:47
Στην «Φόνισσα» το βραβείο Α’ Παράστασης του 41ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed