ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Κακοκαιρία Ιανός: Διακόπηκε η γραμμή του ΟΣΕ Αθήνα - Θεσσαλονίκη -Με λεωφορεία το Λιανοκλάδι-Λάρισα
Mέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης

Mέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης
Με λεωφορεία θα γίνεται μέχρι νεοτέρας η σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας εξαιτίας των σοβαρών ζημιών που έχει υποστεί η σιδηροδρομική υποδομή, εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που δημιούργησε η κακοκαιρία Ιανός.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου οι επιβάτες των τραίνων θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία για το κομμάτι μεταξύ Λιανοκλαδίου - Λάρισας παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της σιδηροδρομικής υποδομής προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας. Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου.
Σημειώνεται πως η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Οθρυος έχει υποστεί από νωρίς χθες Παρασκευή το απόγευμα σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.
Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κακοκαιρία Ιανός
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία εδόθη προφορικά αργά το βράδυ της Παρασκευής. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τραίνο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της υποδομής.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

- ΔΙΕΘΝΗ | 17.12.2025 | 21:54
Λονδίνο: Τρακτέρ στο κέντρο της πόλης , κινητοποιήσεις των Βρετανών αγροτών - ΕΛΛΑΔΑ | 17.12.2025 | 21:37
Αλεξανδρούπολη: Από καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας πέθανε το 3χρονο παιδί - ΕΛΛΑΔΑ | 17.12.2025 | 21:31
Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο 42χρονος οδηγός μοτοσικλέτας - ΒΟΛΟΣ | 17.12.2025 | 21:11
Βαθιά οδύνη στον Βόλο για την απώλεια της Γεωργίας Μπισακού - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 20:35
Εξισωτική, Μέτρο 23, παλαιά υπόλοιπα ΠΑΑ, έκτακτες ενισχύσεις σε αιγοπροβατοτρόφους - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 17.12.2025 | 20:22
Τι απαντά ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς - «Είχα λάθος αντίδραση» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.12.2025 | 20:14
Τα μπλόκα Νίκαιας και Ε-65 στην Καρδίτσα αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεων- δεν θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 17.12.2025 | 20:01
Σάλος με τον Νίκο Παππά που ξυλοκόπησε δημοσιογράφο -Τον διαγράφουν ΣΥΡΙΖΑ και Left
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.12.2025 | 09:06
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών ο Κωνσταντίνος Τσιοτινός - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 09:29
Διευκρίνηση από ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα παρακρατηθεί η εισφορά του ΕΛΓΑ από την βασική-μέχρι το μεσημέρι η εξόφληση - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 13:21
Χρ. Κέλλας: «Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση στους αγρότες - Εκ παραδρομής παρακρατήθηκαν οι εισφορές υπέρ ΕΛΓΑ» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 16:22
Πληρωμές αγροτών: Επιλύθηκε το πρόβλημα - Κανονικά οι καταβολές των χρημάτων χωρίς παρακράτηση από ΕΛΓΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 13:27
Ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι η πληρωμή της εξόφλησης της Βασικής Ενίσχυσης, νωρίτερα «μπήκε» και η Αναδιανεμητική - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.12.2025 | 20:14
Τα μπλόκα Νίκαιας και Ε-65 στην Καρδίτσα αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεων- δεν θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.12.2025 | 10:06
Καιρός: «Καταρρέει» ο αντικυκλώνας – Πρόβλεψη για Χριστούγεννα με κακοκαιρία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 09:00
Μέχρι το μεσημέρι εξόφληση βασικής και αναδιανεμητικής 2025, ο ΕΛΓΑ παρακράτησε από λάθος την εισφορά









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed