ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ταλαιπώρησαν τη... μπάλα ΝΠΣ Βόλος και Λαμία (0-0)
Κακό μάτς, χωρίς σημαντικές φάσεις και κίνητρο

Ο Βόλος υποδέχθηκε τη Λαμία το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 1 με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Θεσσαλοί και Φθιώτες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις, ταλαιπωρώντας την μπάλα και παράγοντας... πενιχρό θεάμα. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.
Πρώτο ματς για τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της ομάδας και ασφαλώς δεν μπορούν να αναζητηθούν ευθύνες στον 32χρονο Ρεθυμνιώτη προπονητή. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε κάκιστη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.
Δεν μπορούσε ν- αλλάξει την μπάλα, οι γραμμές ήταν μακριά η μία από την άλλη. Ο Ισμαέλ Σασί έμοιαζε μόνος σαν τη μύγα μες το γάλα. Προσπαθούσε ο Τυνήσιος, αλλά η μπάλα δεν έφθανε με τίποτα σε αυτόν.
Η αριθμητική δεν λέει ψέμματα και η κατέγραψε μόνο μία τελική για τους κυανόλευκους στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό. Βελτιώθηκε λίγο η εικόνα στο δεύτερο, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η Λαμία έβγαλε μάτια...
Ο Βόλος ήταν καλύτερος και σίγουρα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να φθάσει στο τρίποντο. Οι δυο Ισπανοί των Θεσσαλών έκαναν όλη τη δουλειά. Ο Χουάν Μουνίθ και Ίκερ Γκουαροτσένα δημιουργούσαν ό,τι καλό για τους γηπεδούχους.
Υπήρχαν στιγμές που ο δεύτερος προσπαθούσε μόνος του με όλη την άμυνα της Λαμίας να φτιάξει τις συνθήκες για ν- απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου. Εις μάτην, όμως, καθώς έμοιαζαν μόνοι. Αμφότεροι ήταν εισηγήσεις του πρώην προπονητή του Βόλου, Χουάν Φεράντο, ο οποίος γνωρίζει καλά τους συμπατριώτες του και τι μπορούν να προσφέρουν.
Δεν είναι γνωστό εάν θα μείνουν και την επόμενη σεζόν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, σε κάθε περίπτωση ωστόσο έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων της Super League.
Ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο πέραν του καλύτερου πλασαρίσματος στη βαθμολογίας δεν υπήρχε στο ματς. Ας σταθούμε σε κάποια ονόματα που δεν τα συναντήσαμε κάθε Κυριακή στη σεζόν αυτή που φθάνει στο τέλος της.
Ο Καραγκιόζης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Βόλου, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα υπερασπιζόμενος την εστία των γηπεδούχων. Ο Κυζιρίδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και είναι αλήθεια ότι είχε διάθεση.
Μπορεί αυτή να μη συνοδεύτηκε από ουσία, αλλά πάλεψε. Στις καθυστερήσεις αγωνίστηκε και ο Γιώργος Μπάλλας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του. Ο Γιώργος Πετράκης από τη Λαμία προχώρησε σε αλχημείες λόγω των απουσιών δίνοντας νέο ρόλο στον Σάλιακα στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα έδειξε να είναι ιδιαίτερα δραστήριος.
πηγή sport24
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.01.2026 | 19:12
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 18:53
Βιολάντα: Το προειδοποιητικό καμπανάκι, η μηχανική της καταστροφής και η αόρατη παγίδα - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 18:46
Η σφαγή στο Δομένικο της Λάρισας: Το μεγαλύτερο έγκλημα των Ιταλών στην Ελλάδα με 140 νεκρούς - ΒΟΛΟΣ | 31.01.2026 | 15:43
«Ανοιξαν» καφετέρια στην Κασσαβέτη σπάζοντας την είσοδο με βαριοπούλα – Τρίτη διάρρηξη σε κατάστημα στον Βόλο σε δύο 24ωρα - ΕΛΛΑΔΑ | 31.01.2026 | 15:27
Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον μπασκετμπολίστα που «έφυγε» όταν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 15:23
Θετικός ο Δ. Κουρέτας στην πρόταση Β. Κόκκαλη για δημιουργία κοινού μετώπου προς αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 15:20
Βιολάντα: «Υπήρχαν προφορικές και γραπτές καταγγελίες για τις συνθήκες», λέει το Εργατικό Κέντρο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 14:43
«Βιολάντα»: Διευρυμένη έρευνα για εγκληματικά λάθη και κενά σε ασφάλεια και αδειόδοτηση
- ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 11:21
Τακούδης: Προσοχή για ενδεχόμενο πλημμυρών σε Πήλιο, Βόλο την Κυριακή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:46
Θλίψη στα Τρίκαλα: Κηδεύεται σήμερα ο Λεωνίδας Λόϊος-Μπούρης – «Έφυγε» σε ηλικία 36 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 09:43
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:50
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη «Βιολάντα»: «Χρωστάμε σε αυτές τις γυναίκες να δούμε τι πήγε λάθος» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.01.2026 | 20:25
Έρχονται επικίνδυνες ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 14:15
Επεισόδια με κρότου -λάμψης κατά φοιτητών έξω από το ξενοδοχείο στη Σύνοδο των Πρυτανεων στην Αγριά (ΦΩΤΟ+video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.01.2026 | 20:58
Κρίσιμη Θεσσαλική κόντρα του Βόλου με την ΑΕΛ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.01.2026 | 10:00
Ευεργετικές βροχές και χιόνια: 2 μέτρα «ψήλωσε» η λίμνη Πλαστήρα μέσα στον Ιανουάριο!



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed