ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Επίθεση με βιτριόλι: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε η ηθική αυτουργός - Πρόσωπο υπεράνω υποψίας
Οσον αφορά στις υπόπτους που είχε καταλήξει ως φυσικούς αυτουργούς η ΕΛΑΣ, κάποιες φέρεται να έχουν ισχυρό άλλοθι

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βρίσκονται οι Αρχές, καθώς σύμφωνα με το MEGA, έχουν εντοπίσει την ηθική αυτουργό της αποτρόπαιας πράξης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο υπεράνω υποψίας, από τον κύκλο της Ιωάννας, και τα κίνητρα της είναι πλέον γνωστά στην Αστυνομία.
Οσον αφορά στις υπόπτους που είχε καταλήξει ως φυσικούς αυτουργούς η ΕΛΑΣ, κάποιες φέρεται να έχουν ισχυρό άλλοθι, ενώ άλλες έχουν τελείως διαφορετικό σωματότυπο συγκριτικά με αυτόν της μαυροφορεμένης γυναίκας που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.
Σημειώνεται πως οι καταθέσεις της 34χρονης δεν έχουν δώσει ακόμη αρκετά στοιχεία, καθώς η ίδια φαίνεται να βρίσκεται ακόμη σε σοκ και να μην μπορεί να θυμηθεί κάποιο άλλο στοιχείο που θα οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη της δράστιδος. Σήμερα αναμένεται οι αστυνομικοί, κρατώντας φωτογραφίες των βασικών υπόπτων, να επισκεφτούν ξανά τη νεαρή γυναίκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, πήραν μερικά αποτελέσματα από την "σάρωση" των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και θα επιχειρήσουν να βάλουν στον "χάρτη" της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας, τους υπόπτους. Θα προβούν σε μία αντιπαραβολή των θέσεων τοποθεσίας κινητών με τις καταθέσεις των υπόπτων σε μία προσπάθεια ισχυροποίησης των ενδείξεων που θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τις αστυνομικές έρευνες.
Ίχνη μέσω… λογισμικού
Οι συνδέσεις των υπόπτων και αυτές που ενεργοποιούνται στην Καλλιθέα κατά την επίθεση, θα τοποθετηθούν στο ειδικό λογισμικό I2 (Intelligence 2), το οποίο θα αναδείξει με "κόκκινες" σημάνσεις την πιθανότητα ταύτισης αυτών των συνδέσεων, ενώ θα γίνεται παράλληλη έρευνα με "γυμνό μάτι".
Στην περίπτωση που επιβεβαιώνεται η παρουσία υπόπτων στην περιοχή, θα κληθούν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις αν αυτή η παρουσία τους δεν συμβαδίζει με όσα είχαν πει στις καταθέσεις τους.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.05.2026 | 18:48
Στην Αθήνα τον Ιούλιο ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με Μάρκο Ρούμπιο και Πιτ Χέγκσεθ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 05.05.2026 | 18:39
Δ. Κατσής: Την 1η Ιουνίου ξεκινά φέτος η άρδευση από τον ταμιευτήρα Σμοκόβου με 40 εκατ. κ.μ. νερού (video) - ΒΟΛΟΣ | 05.05.2026 | 18:30
ΒΙΠΕ Βόλου: 15 χρόνια χωρίς ηλεκτροφωτισμό – Επιχειρηματίες καταγγέλλουν αλλαγή όρων και χρεώσεις από την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.05.2026 | 18:20
Μεγάλη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση χθες σε όλη τη Θεσσαλία-14 συλλήψεις - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 05.05.2026 | 17:19
Πέθανε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ -είχε διαπρέψει και εμ τα χρώματα του Γυμναστικού Λάρισας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 05.05.2026 | 16:11
Οι αεροπορικές εταιρείες καταργούν 2 εκατομμύρια θέσεις από τα δρομολόγια του Μαΐου - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 05.05.2026 | 16:02
Κληρονομιές: Ασπίδα προστασίας για τις περιουσίες – Αναγκαστική συγκυριότητα τέλος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.05.2026 | 14:23
Σχοινάς: «Οι αγρότες και οι ψαράδες δεν θα μείνουν απροστάτευτοι»
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 04.05.2026 | 11:46
Έκπληξη από δημοσκόπηση Νίκου Καρδούλα: αν γινόταν σήμερα εκλογές η ΝΔ θα είχε μία έδρα στη Λάρισα! - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 09:09
Αποκτά κέντρο τραύματος το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας - ΔΙΕΘΝΗ | 05.05.2026 | 09:47
Κηδεία με... πάρτι και χορεύτριες - Η τελευταία επιθυμία ενός 58χρονου - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 08:58
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 12:05
«Κίνησε το παζάρι» στον Τύρναβο από σήμερα...(ΦΩΤΟ) - ΥΓΕΙΑ | 04.05.2026 | 20:55
Mercosur: Σαλμονέλα στο 80% στα κοτόπουλα από Βραζιλία - «Κενά στους ελέγχους», λένε οι γεωτεχνικοί - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 12:41
Παίρνουν δείγμα για την ασθένεια στα δέντρα που αφανίζει σοδειές στον Τύρναβο για να τα στείλουν στο Μπενάκειο (ΦΩΤΟ+video) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 04.05.2026 | 09:54
Ο Τάσος Μπουγάς βρήκε την ομοιότητα: «Το τραγούδι του Akyla μοιάζει με το "Θέλεις μπουζούκια πάμε"»





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed