ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΜΠΕΟΣ: «Δώστε από ένα πρωτάθλημα σε όλους...»!
Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου για το ελληνικό πρωτάθλημα

Από το Πήλιο όπου βρίσκεται, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS για αρκετά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και για το θέμα του κορρωνοϊού.
Πιο αναλυτικά δήλωσε:
Για τον κορωνοϊό: «Είμαι 15 μέρες σε καραντίνα, ανέβηκα στο βουνό με τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, κάνω βόλτες στο βουνό, είναι φανταστικά και δεν μας πιάνει ο κορωνοϊός, αν και προσέχουμε πάρα πολύ. Κατέβηκα μόνο 3 φορές στον Βόλο αυτό το διάστημα, αποφάσισα να μπω σε καραντίνα…».
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Βλέπεις τι γίνεται στη Γερμανία; Εδώ ψάχνουν να βγάλουν τον Γραμμένο νούμερο 2 και ποιος θα τον κάνει δικό του. Κι αυτός ο Γραμμένος ρε αδερφάκι μου, σαν ομοίωμα κούκλας είναι, εάν έβαζες τον Γραμμένο ή μια κούκλα στη θέση του, κανένας δεν θα καταλάβαινε ότι είναι κούκλα. Το πρόβλημα του ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να λυθεί γιατί πρώτον δε υπάρχει υπουργός με κάκαλα, ούτε και πρόεδρος της ΕΠΟ να παίρνει σημαντικές αποφάσεις. Ας με κάνει εμένα ο υπουργός, σύμβουλό του, θα του κάνω και σκόντο στον μισθό μου και θα δεις πώς θα στρώσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Εδώ βάζει όρους ο Ολυμπιακός, αντί να βάζουν αυτοί στον Ολυμπιακό και ο λύκος είναι μέσα στο μαντρί. Αυτά δεν γίνονται…».
Για το αν θα γίνει κάποια συζήτηση για το πρωτάθλημα: «Για το πρωτάθλημα; Ποιο… πρωτάθλημα; αυτοί που συγκεντρώνονται στη Σούπερ Λιγκ, μιλάνε για οτιδήποτε άλλο, εκτός από το ποδόσφαιρο. Κάνουν χαβαλέ, αστειάκια και καθόλου για το πώς θα προωθηθεί το ποδόσφαιρο και γελάνε μαζί τους ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ».
Για τον τίτλο του πρωταθλητή και αν πρέπει να μπει… παύλα: «Ας δώσουν φέτος πρωτάθλημα και στους τρεις. Να δώσουν από ένα στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Στην Αγγλία έχει δυο διοργανώσεις κυπέλλου και οι μεγάλες ομάδες παίρνουν μέρος από την πρώτη φάση. Έτσι υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, ενώ οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας μπαίνουν από τη φάση των “16”. Τι να λέμε τώρα;»
Για το αν θα γράψει την αυτοβιογραφία του: «Όχι! Στην Ελλάδα τι να πουλήσει το βιβλίο του Μπέου; Εάν ήμουν σε άλλη χώρα, θα γινόταν μπεστ σέλερ.Εδώ τι να πουλήσει; 100.000 αντίτυπα;Ε, και; Τι να το κάνουν το βιβλίο; Το πολύ-πολύ να το παίρνουν οι Ρομά για χαρτί τουαλέτας! Αυτό είναι το επίπεδο για τα βιβλία στην Ελλάδα…»
Για το γεγονός ότι έχει ίδια ημέρα γενέθλια με τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Είναι μία σημαδιακή ημέρα» ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι και οι δύο ηγέτες απάντησε: «Εγώ δεν είμαι ηγέτης. Έχω ένα χάρισμα το οποίο εκτίμησε ο κόσμος του Βόλου δύο φορές. Συνεχίζω να υπηρετώ την πόλη μου».
Πηγή soccerplus
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 18:58
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο της Βιολάντα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 18:49
Βιολάντα: Πάνω από 1.000 βαθμοί Κελσίου στο εργοστάσιο εξαιτίας της φωτιάς, που εξακολουθεί να καίει - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 26.01.2026 | 18:22
Θρήνος για τις πέντε νεκρές εργαζόμενες στη «Βιολάντα» - δύο από την Καρδίτσα (video) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 16:47
Τα πρόσωπα της τραγωδίας στη Βιολάντα: Θρήνος για την 42χρονη Βασιλική και την 45χρονη Έλενα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.01.2026 | 16:39
Πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κατήγγειλε απευθείας αναθέσεις χωρίς έλεγχο - Ποιους εμπλέκει, η κόντρα με την Αποστολάκη - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 16:22
Τα Τρίκαλα θρηνούν και ρωτούν τι φταίει για τη φονική πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 16:17
Βιολάντα: Βρέθηκε νεκρή και η πέμπτη γυναίκα που αγνοούνταν - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 15:37
Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Με δείγμα DNA η ταυτοποίηση των σορών
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 25.01.2026 | 11:43
Επιδότηση 50 ευρώ το στρέμμα για μικρούς καλλιεργητές και χωρίς ελέγχους αντικαθιστά την άμεση ενίσχυση - ΛΑΡΙΣΑ | 25.01.2026 | 09:35
Γαμπρός πήγε να παντρευτεί με πομπή από τρακτέρ σε χωριό της Λάρισας! – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 08:53
Τρίκαλα: Τρεις γυναίκες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 10:01
Η ιστορία της Βιολάντα μέχρι την τραγωδία στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας στα Τρίκαλα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 16:47
Τα πρόσωπα της τραγωδίας στη Βιολάντα: Θρήνος για την 42χρονη Βασιλική και την 45χρονη Έλενα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 09:28
Τρίκαλα: Τραγωδία στο εργοστάσιο της «Βιολάντα»: 4 νεκρές γυναίκες από τη μεγάλη φωτιά - ΛΑΡΙΣΑ | 26.01.2026 | 12:04
Μετωπική στο δρόμο Λάρισας- Τρικάλων στη διασταύρωση για Δαμάσι με τρεις τραυματίες - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.01.2026 | 12:16
Βιολάντα: Στη βάρδια θα δούλευαν 50 άτομα, αλλά λόγω της χθεσινής κοπής της πίτας πήγαν μόλις 12



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
