ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Τρία τα ύποπτα κρούσματα στο νοσοκομείο Βόλου
Ενισχύεται με απασπάσεις γιατρών το Αχιλλοπούλειο

Δυο νέοι άντρες και ένα παιδί τεσσάρων ετών πέρασαν την πόρτα του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου με «ύποπτα» συμπτώματα κορωνοϊού. Το πρώτο «ύποπτο» περιστατικό αφορά σε άντρα ηλικίας 32 ετών που νοσηλεύτηκε στην μονάδα λοιμώξεων και ενός παιδιού 4 ετών. Στο σπίτι του με οδηγίες για παραμονή μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων μένει ένας 42χρονος που έσπευσε το πρωϊ στο Νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα δρομολογήθηκαν οι απόσπασεις γιατρών από τα Κέντρα Υγείας στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.Για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο τριών γιατρών από το Κ.Υ. Αργαλαστής και ενός γιατρού από το Κ.Υ. Βελεστίνου, ενώ για το διάστημα αυτό θα πραγματοποιούν εφημερίες πέντε γιατροί από το Κ.Υ. Αλμυρού, τρείς γιατροί από το Κ.Υ. Βελεστίνου και ένας γιατρός από το Κ.Υ. Ζαγοράς.Η παρουσία των συγκεκριμένων γιατρών αναμένεται να δώσει μία μεγάλη ανάσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στις δύο Παθολογικές Κλινικές και τη Μονάδα Λοιμώξεων που έχει διαμορφωθεί στο ισόγειο της παλιάς πτέρυγας, όπου γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται κυριολεκτικά στο «πόδι» 24ωρες το 24ωρο.Ωστόσο την αναδιοργάνωση του ΕΣΥ με μόνιμες προσλήψεις γιατρών ζητά το μέλος της ΕΝΚΥΜ Νίκος Χαυτόυρας. Δεν γίνεται η πανδημία να αντιμετωπιστεί με εθελοντές αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ήδη μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στον προαύλειο χώρο του Αχιλλοπουλείου από την πλευρά της οδού Αθανασάκη ένα ακόμη κοντέινερ το οποίο διαθέτει δύο αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με τα απαραίτητα ιατρομηχανολογικά συστήματα για την υποδοχή και εξέταση ύποπτων για κορονοϊό κρουσμάτων.
- ΕΛΛΑΔΑ | 11.04.2026 | 10:42
Γνωστή από ριάλιτι και μόντελινγκ η 26χρονη εγγονή του γνωστού πολιτικού που συνελήφθη με ναρκωτικά - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 10:36
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 11.04.2026 | 10:33
Μετέωρα: Γιατί θεωρείται η «πρωτεύουσα του ελληνικού ορθόδοξου Πάσχα» - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 10:31
«Ω γλυκύ μου έαρ»-Πλήθος κόσμου στην περιφορά των Επιταφίων στην Αγιά - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 10:26
Θ. Μαμάκος: «Τίποτα πιο πολύτιμο από τη ζωή, την ασφάλεια και την ελπίδα» - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 10:22
Κοσμοσυρροή στον Αγιο Αχίλλιο για την πρώτη Ανάσταση (εικόνες) - ΕΛΛΑΔΑ | 11.04.2026 | 00:20
Καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς στη Βάρη: Πήγαν να εμβολίσουν τους αστυνομικούς - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 00:02
Θλίψη στην Ελασσόνα: Έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Γεωργιάδης
- ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2026 | 11:39
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Αντώνης Δημηνίκος - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 10.04.2026 | 16:09
Στολίστηκαν οι Επιτάφιοι της Καρδίτσας (φωτο - βίντεο) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 10.04.2026 | 20:15
Προσωρινός ανάδοχος για το έργο παράκαμψης της Συκεώνας - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2026 | 21:53
«Ω γλυκύ μου έαρ»- κατάνυξη από χιλιάδες πιστούς στη συγκέντρωση των επιταφίων στην κεντρική πλατεία Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2026 | 11:36
Βίντεο ντοκουμέντο: Ρομά ξηλώνουν χαλκό από φανάρια σε γραμμές του ΟΣΕ στα Παλαιοφάρσαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2026 | 11:44
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.04.2026 | 16:32
Στο Υπ. Οικονομικών η απόφαση για ενίσχυση 35 εκατ. στη μηδική, ανάλογα με την κοπή και κατά ζώνες τα ποσά - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2026 | 11:54
Πλήθος Λαρισαίων στον Άγιο Νικόλαο για την κορύφωση του θείου δράματος με τον εσπερινό της αποκαθήλωσης (ΦΩΤΟ+video)













































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed