ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ
Παντρεμένος πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό
Η γυναίκα του νόμιζε πως βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι

Πώς ο κορωνοϊός ξεσκέπασε το κέρατο: Η ιστορία του παντρεμένου στη Μεγάλη Βρετανία που πήγε Ιταλία με την ερωμένη και προσβλήθηκε από τον Covid-19.
«Talk of the town» έχει γίνει στα ιατρικά «πηγαδάκια» της Μεγάλης Βρετανίας ο παντρεμένος που πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό. Ο άπιστος σύζυγος είχε πει στη γυναίκα του πώς έχει επαγγελματικό ταξίδι στη βρετανική ενδοχώρα. Μόνο που τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς ο παντρεμένος πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό.
Όταν επέστρεψε σπίτι, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο. Το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Αρχικά αρνήθηκε να αναφερθεί στο ερωτικό ταξιδάκι, ωστόσο πολύ γρήγορα «λύγισε» και είπε με το νι και με το σίγμα τι ακριβώς συνέβη στους γιατρούς που προσπαθούσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του. Οι στενές επαφές με τον παράνομο δεσμό του στην Ιταλία έγιναν φυσικά εν αγνοία της συζύγου του.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», ο παντρεμένος δεν κατονομάζεται, είναι λίγο πριν από τα 40 και διαμένει σε πόλη στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας. Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι η απατημένη σύζυγος βρίσκεται σε κατ- οίκον περιορισμό στο σπίτι της και μέχρι στιγμής δεν έχει ιδέα για το κέρατο που της έριξε ο άνδρας της.
«Ο ασθενής έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή» ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί. «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κορωνοϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα του» πρόσθεσε για τον παντρεμένο που πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό.
athensvoice.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 23:17
ΕΟΑΣΝΛ: «Οι μάσκες έπεσαν – Στο κενό το σχέδιο διάσπασης του αγροτικού κινήματος στη Λάρισα» - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 22.05.2026 | 23:14
«Ερυθρόλευκος» θρίαμβος απέναντι στην Φενέρ και πρόκριση στον τελικό του Final Four! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:47
Φ. Λαμπρινίδης – Περιφέρεια Θεσσαλίας: Μπλόκο στη χρήση χημικών και Γλυφοσάτης για τον καθαρισμό των οικοπέδων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:42 | video
Ζημιές σε καλλιέργειες στη Θεσσαλία από το απογευματινό μπουρίνι (video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 22.05.2026 | 22:21
Στ. Χατζηγεωργίου, νευρολόγος: Ανησυχητική η αύξηση πάρκινσον στη Θεσσαλία-(video) - ΒΟΛΟΣ | 22.05.2026 | 21:39
Σοκ στα Kανάλια Μαγνησίας: Τον βρήκε νεκρό η αδελφή του στο κρεβάτι του - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 21:30
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αθανάσιος Δίχρης. - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 20:19
Διάλεξη επιφανών επιγραφολόγων για το ποιοι ήταν οι θεατές του αρχαίου θεάτρου Λάρισας
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:42 | video
Ζημιές σε καλλιέργειες στη Θεσσαλία από το απογευματινό μπουρίνι (video) - ΒΟΛΟΣ | 22.05.2026 | 16:33
Βόλος: Γυναίκα παρασύρθηκε από νταλίκα – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση - ΕΛΛΑΔΑ | 22.05.2026 | 11:50
Καιρός: «Τα χειρότερα έρχονται τις επόμενες ώρες» - Προειδοποίηση Μαρουσάκη για 6 περιοχές - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 12:17
Χτύπημα της ΑΑΔΕ στο κύκλωμα λαθρεμπορίου υγραερίου σε 14 πόλεις- Κατασχέθηκαν βυτιοφόρα και σε Καρδίτσα, Τρίκαλα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 09:01
Καιρός: Δύσκολο το επόμενο 48ώρο - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 09:24
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 17:06
Κωστής Χατζηδάκης: Στο τραπέζι η μερική μεταφορά νερού από τον Αχελώο για τη σωτηρία της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 09:18
Θλίψη στην Αγιά: Απεβίωσε ο Θεολόγος Πασιάς σε ηλικία 53 ετών







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed