ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Και ο δήμος Λάρισας ζητά από Πλεξίδα να ανακαλέσει την προσβλητική ανακοίνωση
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΛ

Ο κ. Μπαλατσούκας διευκρίνησε ότι η διακοπή λειτουργίας έγινε για την προστασία εργαζομένων στην ΠΑΕ και παικτών, τονίζοντας ότι θα πρέπει σε έυλογο χρονικό διάστημα να βρεθεί νέος επενδυτής.. Είναι προφανές ότι ο κ. Πλεξίδας φτάνει στα άκρα την κόντρα με τους οργανωμένους, αδιαφορώντας για τον κόσμο της ΑΕΛ που αγωνιά και σ ευτό το μήκος κύματος ήρθαν και οι ανακοινώσεις. Βέβαια οι φίλαθλοι το τελευταίο που ζητιούν ίνια ένα πόλεμο αννακοινώσεων, αφού το ζητούμενο είνια να επανέλθει η αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα και να συννεχίσει την πορεία της για την υλοποίηση των στόχων.
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λαρισαίων για τις εξελίξεις στην ΑΕΛ.
«Με απορία και έκπληξη η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίωνπαρακολουθεί τις εξελίξεις στην ΑΕΛ.
Ερμηνεύοντας τη διάθεση τηςσυντριπτικής πλειονότητας των χιλιάδων φίλων της ιστορικής ομάδας της Λάρισας,ως δημοτική αρχή ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για αναστολή τηςλειτουργίας της ομάδας.
Τα όποια αγωνιστικά και άλλαπροβλήματα δεν μπορούν να οδηγήσουν τον οποιοδήποτε σε ακατανόητες αποφάσεις,σε βάρος του ονόματος της ιστορικής μας ομάδας.
Η δημοτική αρχή παρακολουθείαπό κοντά τις εξελίξεις και είναι διατεθειμένη να αναλάβει, αν χρειαστεί,πρωτοβουλίες για την επιστροφή της ομάδας μας στην ομαλότητα.»
Και η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής
Μετά τα όσα πρωτοφανή και πρωτόγνωρα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην νεοσύστατη - μετά κόπων και βασάνων - ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΔΣ της ΑΕΛ καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την προσβλητική και υποτιμητική ανακοίνωσή της περί διακοπής των λειτουργιών του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Για να επέλθει, επιτέλους, η πολυπόθητη ηρεμία στις τάξεις της Ομάδας ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τους φετινούς της στόχους, καλούμε την μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ εταιρία L.A.Farm να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις σχηματίζοντας Διοίκηση, δηλαδή να στελεχώσει ΑΜΕΣΑ την ΠΑΕ με ικανά και επαρκή πρόσωπα σε όλες τις θέσεις με διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένες αρμοδιότητες, να απέχει εφεξής από κάθε ενέργεια που προσβάλλει, ευτελίζει και διασύρει το όνομα και την ιστορία της ΑΕΛ, και εντέλει να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε εγγράφως παίρνοντας την εντολή της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον ούτε λεπτό για χάσιμο, η υλοποίηση όλων των παραπάνω κρίνεται επιτακτική για το παρόν και το μέλλον της Ομάδας μας. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε δυνάμει του θεσμικού μας ρόλου επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας. Ενημερώνουμε τη μεγαλομέτοχο εταιρία ότι τα σενάρια περί παραχώρησης ή πώλησης μετοχών δεν γίνονται δεκτά ως επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά μόνο ως αιτία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Η ανανκοίνωση της διοίκησης
Η σχετική ανακοίνωση: "Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ".
Όλα αυτά τη στιγμή που οι οργανωμένοι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας έχουν κάνει κατάληψη στα γραφεία της, αξιώνοντας επιτακτικά την αποχώρηση του Βαγγέλη Πλεξίδα από τα "βυσσινί" κοινά, όπως αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες.


- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.05.2026 | 10:21
Τακούδης: 81% περισσότερες βροχές φέτος στη Θεσσαλάι σε σχέση με πέρυσι (πίνακας) - ΕΛΛΑΔΑ | 04.05.2026 | 09:56
Παγωτό: Έρχονται νέες αυξήσεις το καλοκαίρι - Οι τιμές σε περίπτερα και ζαχαροπλαστεία - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 04.05.2026 | 09:54
Ο Τάσος Μπουγάς βρήκε την ομοιότητα: «Το τραγούδι του Akyla μοιάζει με το "Θέλεις μπουζούκια πάμε"» - ΕΛΛΑΔΑ | 04.05.2026 | 09:46
Το πιο ακραίο φαινόμενο των τελευταίων 40 ετών: Γιατί είδαμε τόσα χιόνια μέσα στον Μάιο; - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 09:27
Κόκκαλης: «Τα υπέρογκα και μη ανταποδοτικά τέλη ελλιμενισμού πνίγουν τη μικρή παράκτια αλιεία» - ΕΛΛΑΔΑ | 04.05.2026 | 09:20
Ο φετινός Μάιος θύμισε 1987: Το καιρικό παράδοξο, από το χιόνι στους 28 βαθμούς μέσα σε λίγες μέρες - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 04.05.2026 | 09:14
Που γιόρτασε τα γενέθλια του ο Δημήτρης Κουρέτας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 09:09
Αποκτά κέντρο τραύματος το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 03.05.2026 | 13:28
Αναστατωμένοι αγρότες στο Ν. Καρδίτσας από «ραβασάκια» της ΑΑΔΕ για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 03.05.2026 | 13:21
Ισχυρό χαλάζι έπεσε στην πόλη της Καρδίτσας (ΦΩΤΟ +video) - ΒΟΛΟΣ | 03.05.2026 | 13:09
«Είχε 8 μποφόρ»: Ο ήρωας καπετάνιος της Αλοννήσου περιγράφει πως μετέφερε εν μέσω κακοκαιρίας βρέφος στο νοσοκομείο του Βόλου - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 11:32
Με μεγάλη συμμετοχή ο 15ος Ιπποκράτειος λαϊκός αγώνας δρόμου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ +video) - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 11:56
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 03.05.2026 | 10:56
Ο φόβος των αγροτών της Θεσσαλίας είναι πλέον να μην έχουμε λίβα μέσα στο Μάη... - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 03.05.2026 | 20:06
Καιρός: Συναγερμός για διαδοχικά κύματα καύσωνα λόγω επανεμφάνισης του φαινομένου El Nino - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 03.05.2026 | 11:43
«Δεν θέλω να ξανανιώσω σφίξιμο στην καρδιά με κάθε σταγόνα βροχής»: 300.000 Έλληνες έγιναν κλιματικοί μετανάστες





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed