ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Είχε εργαστεί στην Κτηνιατρική Καρδίτσας ο 53χρονος καθηγητής που αυτοκτόνησε
Πατέρας 3 παιδιών ο 53χρονος καθηγητής που αυτοκτόνησε στο γραφείο του στο ΑΠΘ

Συγκλονισμένη παραμένει η πανεπιστημιακή και η φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την αυτοκτονία του 53χρονου καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής μέσα στο γραφείο του.
Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους του πανεπιστημίου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν φοιτητές ενημέρωσαν τις πανεπιστημιακές αρχές ότι ο καθηγητής είχε αργήσει στο μάθημά του.
Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο iefimerida.gr ότι δίπλα στη σορό του εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρα σημείωμα που, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθυνόταν στους οικείους του.
Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι ο 53χρονος φαίνεται να είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ οι λόγοι που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Πληροφορίες ωστόσο από την πανεπιστημιακή κοινότητα αναφέρουν ότι ο καθηγητής δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε.
Οσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη και σωστό επαγγελματία. Σημειώνεται ότι ο 53χρονος είχε εργαστεί και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην Κτηνιατρική Καρδίτσας, αλλά και στον Ελληνικό Στρατό, όντας αξιωματικός κτηνίατρος.
Πρύτανης ΑΠΘ: Εξαιρετικός συνάδελφος, συγκεντρωμένος στο καθήκον
«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Ηταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, ευαίσθητος και πάντα συγκεντρωμένος στο καθήκον. Τίμησε τη διαδρομή του τόσο στον Ελληνικό Στρατό, όσο και ως καθηγητής και μέλος του ΑΠΘ. Ηταν ένας αξιαγάπητος δάσκαλος που τα τελευταία χρόνια στις εσωτερικές κατατάξεις βρισκόταν πάντα στις πρώτες θέσεις από τους ίδιους τους φοιτητές», τόνισε σε δήλωσή του στο iefimerida.gr o πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.02.2026 | 12:33
Από απολύμανση περνούν τα τρακτέρ στις πύλες της Αθήνας λόγω ευλογιάς, έφτασαν τα πρώτα στα διόδια Αφιδνών, (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 13.02.2026 | 11:29
Πιερία: Θρίλερ με απανθρακωμένο 48χρονο μέσα στο αγροτικό του - ΛΑΡΙΣΑ | 13.02.2026 | 10:38
Θλίψη στα Πλατανούλια Τυρνάβου για τον 27χρονο Θοδωρή: «Ήταν γεμάτος όρεξη για ζωή, προσφορά και δημιουργία…» - ΛΑΡΙΣΑ | 13.02.2026 | 10:27
Χειροπέδες σε 49χρονο Λαρισαίο για πορνογραφία ανηλίκων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 13.02.2026 | 10:22
Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας - ΒΟΛΟΣ | 13.02.2026 | 10:13
Βόλος: Την εκκαθάριση των ενισχύσεων από τον ΕΛΓΑ συζήτησαν Τριαντόπουλος- Λυκουρέντζος - ΛΑΡΙΣΑ | 13.02.2026 | 10:07
Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Λάρισας: «Λέμε όχι σε κάμερες στα σχολεία…» - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 13.02.2026 | 09:55
Φορτώθηκαν σε φορτηγά τα τρακτερ της Καρδίτσας για μεταφορά στο συλλαλητήριο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 12.02.2026 | 11:18
Θλίψη στη Λάρισα: Απεβίωσε ο Μιχάλης Ανατολίτης – «Έφυγε» σε ηλικία 56 ετών - ΒΟΛΟΣ | 12.02.2026 | 16:12
Εγκληματική οργάνωση με ιεραρχική δομή είχαν συγκροτήσει οι 13 συλληφθέντες στη Μαγνησία – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο - ΛΑΡΙΣΑ | 12.02.2026 | 11:06
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 12.02.2026 | 10:40
Σοκ 27χρονος Τυρναβίτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - ΒΟΛΟΣ | 12.02.2026 | 12:48
Πλήγμα στο κύκλωμα ναρκωτικών του Βόλου: Κατασχέθηκαν χασίς, κοκαΐνη, ηρωίνη, λίρες και όπλα (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 12.02.2026 | 11:31
Κύκλωμα μαμούθ στον Βόλο: Στην Εισαγγελία Βόλου θα οδηγηθούν σήμερα οι «13» για τη διακίνηση ναρκωτικών - ΛΑΡΙΣΑ | 12.02.2026 | 13:57
Άναψε το κέφι στην κεντρική πλατεία με Τόνι Σφίνο, Αντωνέλα, σουβλάκι και κρασί (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 12.02.2026 | 17:35
Το αδιαχώρητο στα μπαρ στο κέντρο της Λάρισας- ξεφαντώνουν οι Λαρισαίοι με τους ήχους χάλκινων και κλαρίνου (ΦΩΤΟ+video)



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed