ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας στο άναμμα του δέντρου στο Βόλο
Στην τελετή έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν ως επίτιμοι προσκεκλημένοι, στην Τελετή Φωταγώγησης της πόλης, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου.
Μία λαμπερή τελετή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και Χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην παραλία του Βόλου με προσκεκλημένους τους Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Μάστορα – Μέλισσες
Με μία μοναδική τελετή έναρξης, ο Δήμος Βόλου θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού Χριστουγέννων 2019 – Πρωτοχρονιάς 2020. Κορυφαίοι καλλιτέχνες της χώρας όπως η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι θα σημάνουν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου και θα αποκαλύψουν το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης (στον οποίο φέτος προστίθεται και το θεματικό πάρκο «Γιγάντιοι Δεινόσαυροι στο Βόλο»), σε μία τελετή που διοργανώνεται με υψηλά πρότυπα και ποιότητα για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.
Για το μουσικό μέρος της τελετής συμπράττουν 70 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας κ. Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα 100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move και Dance Studio.
Την αποκάλυψη του φωτεινού διακόσμου της πόλης, του εντυπωσιακού μπλε ουρανού και της επιβλητικής «Αργούς», θα συνοδεύσει μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 70 λεπτά και θα μεταδοθεί δορυφορικά σε κάθε γωνιά της γης.
Η ανεπανάληπτη φωταγώγηση θα εμπλουτιστεί με εντυπωσιακά βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των αγαπημένων καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Αη Βασίλη, μέσα σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.
Και κάτω από τη σκιά του μυθικού πλοίου της Αργούς, η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε».
Γιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει…
- ΔΙΕΘΝΗ | 29.03.2026 | 23:26
Βρετανός οικονομολόγος προειδοποιεί: Έρχεται ενεργειακή κρίση στα τέλη Απριλίου στην Ευρώπη - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 29.03.2026 | 23:21
ΟΠΕΚΑ: Μεγάλη πληρωμή για 17 επιδόματα – Δείτε πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς - ΒΟΛΟΣ | 29.03.2026 | 22:48
Στην Ευαγγελίστρια Αλμυρού ο Δημητριάδος Ιγνάτιος (ΦΩTO) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 22:44
Ο Δήμος Κιλελέρ τίμησε στη Νίκαια το νεκρό αγρότη Αποστόλη Μπατάλα που έπεσε στην εξέγερση του 1910 - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.03.2026 | 22:35
Σοκ και δέος - Θηλιά Πιτσιλή στο κύκλωμα απάτης του ΟΠΕΚΕΠΕ που πήγε να τον εγκλωβίσει - ΤΡΙΚΑΛΑ | 29.03.2026 | 22:31
Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 29.03.2026 | 22:26
Γενετική ομοιομορφία των ύστερων Νεάντερταλ ίσως οδήγησε στην εξαφάνισή τους - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 20:56
Σκιές νόσων στις εξαγωγές φέτας-Το φάντασμα της ευλογιάς «σβήνει» τις ελληνικές επιγραφές από τα ράφια του εξωτερικού
- ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 11:31
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 16:32
Κολυδάς: «Προσοχή στη Θεσσαλία» για την επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Τετάρτη - ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 13:30
Με τρακτέρ στο Κιλελέρ οι αγροτες έδωσαν όρκο τιμής να συνεχίσουν τον αγώνα (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.03.2026 | 11:09
Σπάζουν τα τηλέφωνα στα ΚΥΔ για σύνθετο οικοσχήμα που δίνει πριμ μέχρι 94 ευρώ το στρέμμα στο σκληρό - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.03.2026 | 19:24
Γιορτή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 29.03.2026 | 00:33
«Ήταν ανήθικο για μια γυναίκα»: To λάθος για τη Μαρινέλλα στην ταινία «Υπάρχω» που κανείς δεν παρατήρησε - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.03.2026 | 20:29
Λίμνη Πλαστήρα: Στα 790+ μέτρα η στάθμη - Η φύση αναδεικνύει όλη της την ομορφιά (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 15:25
Προσοχή: Mεγάλες πιθανότητες για καταιγίδες την Τετάρτη στη Θεσσαλία (χάρτες)







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed