ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ένα μήνα εκτός γηπέδων
ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ο Γιώργος Δώνης τιμωρήθηκε με ποινή ενός μηνός .
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τα γεγονότα της Τούμπας και τις έντονες διαμαρτυρίες του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Η απόφαση για τον Δώνη:
Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Δώνης (προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.
Η απολογία του Δώνη
Τον Γιώργο Δώνη στην εκδίκαση της υπόθεσης στο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 εκπροσώπησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλκης Παπαντωνίου, που τόνισε μεταξύ άλλων:
Υπάρχουν φέτος κατά κοινή ομολογία πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης. Υπάρχουν πολλά σφάλματα, που έχουν στοιχίσει. Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή.
Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια.
Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει. Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση.
Αν υπάρξει απώθηση , να τιμωρηθούμε με το ελάχιστο. Ο προπονητής χρειάζεται να είναι δίπλα στην ομάδα. Έχει ήδη τιμωρηθεί, αφού δεν θα είναι στον πάγκο με την ΑΕΚ μετά την αποβολή του.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 24.08.2026 | 16:56
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη φωτιά στο Περιβόλι Γρεβενών - ΕΛΛΑΔΑ | 24.08.2026 | 16:50
Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα – Ζευγάρι γιατρών «έφυγε» με διαφορά 30 ημερών - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 24.08.2026 | 15:14
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη - ΕΛΛΑΔΑ | 24.08.2026 | 14:28
Φρίκη στην Κρήτη: Στη φυλακή 59χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη βαφτισιμιά του - ΛΑΡΙΣΑ | 24.08.2026 | 14:17
Προβοκάτσια επικαλείται στο θέμα του ύψους του ανακαινισμένου ΤΕΠ του ΓΝΛ ο Φώτης Σερέτης (βίντεο) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.08.2026 | 14:06
Με την πληρωμή της β΄ δόσης στα λιπάσματα αναμένεται να κλείσει ο Αύγουστος - ΔΙΕΘΝΗ | 24.08.2026 | 13:56
Ιράν: Προειδοποίηση στη Βουλγαρία – «Δεν θα δείξουμε επιείκεια σε όσους εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον μας» - ΛΑΡΙΣΑ | 24.08.2026 | 13:09
Νέος ψηφιακός αγγειογράφος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 23.08.2026 | 13:44
Τραγωδία το πρωί στο Καστρί Λουτρό: Τελευταίο μπάνιο για 70χρονο - ΕΛΛΑΔΑ | 23.08.2026 | 10:45
Νέα Σμύρνη: Την σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε – Πώς συνέβη η γυναικοκτονία στην είσοδο πολυκατοικίας - ΕΛΛΑΔΑ | 23.08.2026 | 13:51
Νέα Σμύρνη: Αυτή είναι η 45χρονη που δολοφονήθηκε από τον 48χρονο Αλβανό - ΛΑΡΙΣΑ | 23.08.2026 | 11:35
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.08.2026 | 22:22
Φιλική νίκη της ΑΕΛ στη Λάρισα επί της Αναγέννησης Καρδίτας (3-1) -Δείτε σε βίντεο τα γκολ - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.08.2026 | 12:38
Η ανάρτηση Βλαχάκη για το ανακαινισμένο ΤΕΠ- μια εικόνα χίλιες λέξεις (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.08.2026 | 13:03
Ποιές καλλιέργειες κερδίζουν έδαφος στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 24.08.2026 | 12:46
Αποχωρεί από την “Πλεύση Ελευθερίας” ο Σωκράτης Αλειφτήρας


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed