Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Ελέγχους στο παζάρι ζητούν οι Λαρισαίοι έμποροι

Περιμένοντας και μέτρα από την κυβέρνηση

Ελέγχους στο παζάρι ζητούν οι Λαρισαίοι έμποροι
23.09.2019 | 18:36
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Ελέγχους ζητούν οι έμποροι της Λάρισας στο παζάρι που ανοίγει τις πύλες του στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, προκειμένου να καταπολεμηθεί κάθε πιθανό φαινόμενο παραβατικότητας.

Σ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε με σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, στεκόμενος στον περιορισμένο τζίρο που καταγράφεται στην αγορά, αλλά και στις συνθήκες που επικρατούν σ αυτήν εξαιτίας του παζαριού. Γι΄ αυτό και στέκεται στην ανάγκη για ελέγχους τόσο για τα φορολογικά στοιχεία όσο και για τη γνησιότητα των προϊόντων που θα διατεθούν στο παζάρι, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σημειώνοντας ότι η έναρξη του παζαριού επηρεάζει αρκετά τον τζίρο των εμπορικών καταστημάτων, οι εκπρόσωποί των Λαρισαίων εμπόρων αναφέρουν ότι περιμένουν και από την κυβέρνηση την υλοποίηση των δεσμεύσεων για περαιτέρω φοροελαφρύνσεις.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μία γενικότερη αισιοδοξία που επικρατεί εξαιτίας των κυβερνητικών εξαγγελιών αλλά και από τη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών σε 120 δόσεις. «Ωστόσο θα πρέπει να ληφθούν μέτρα σε όλα τα επίπεδα για να μετουσιωθεί αυτή η αισιοδοξία σε πράξη» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^