Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Βαγιούλης: Ανεξέλεγκτη η κατασταση στο Κουτσόχερο -άγνωστος ο αριθμός των φιλοξενούμενων

Η φύλαξή του πέρασε από την Αστυνομία και το ελληνικό κράτος σε Δανέζικη ΜΚΟ

Βαγιούλης: Ανεξέλεγκτη η κατασταση στο Κουτσόχερο -άγνωστος ο αριθμός των φιλοξενούμενων
20.09.2019 | 21:04
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μεσημέρι στο Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ Κώστας Βαγιούλης.


Ουδείς γνωρίζει ποιός είναι ο ακριβής αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που διαβιούν στον καταυλισμό. Άλλοι τους υπολογίζουν σε 1500. Άλλοι σε 1800 και αυτό γιατί πλέον δεν γίνεται καμία καταγραφή από το επίσημο ελληνικό κράτος ή την αυτοδιοίκηση, καθώς τη διαχείριση του καταυλισμού την έχει αναλάβει μία Δανέζικη Μ.Κ.Ο, ενώ δεν υπάρχει πλέον περίφραξη αφού έχει καταπατηθεί ο χώρος και όποιος θέλει μπάινει, όποιος θέλει βγάινει επισήμανε ο κ. Βαγιούλης Για να προσθέσει ότι η Δανέζικη ΜΚΟ έδωσε το πρασινο φως για τοποθέτηση δεκάδων νέων οικίσκων που έρχονται από το στρατόπεδο Μπουγά.

Νέοι πρόσφυγες ή μετανάστες έρχονται σε άδειους οικίσκους, αφού έχει απομακρυνθεί η Αστυνομία από το χώρο και δεν υπάρχει περίφραξη και σπάνε κλειδαριές και μπαίνουν στα κοντέϊνερ που είναι άδεια. Μ΄λιστα λειτουργούν πλέον στο χώρο του καταυλισμού, από μπακάλικα και μαναβικα μέχρι ροζ μπαρ χωρίς να λογοδοτούν και να ελέγχονται από καμία αρχή κατέληξε ο κκ. Βαγιούλης με αποτελεσμα συχνά να έχουμε καυγαδες, ακόμη και αιματηρούς μεταξύ μεταναστών διαφορετικών φυλών και θρησκεύματος.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^