ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ
Αυτοκτόνησε 8χρονος – Τον κακοποιούσαν οι γονείς του – Το χρονικό της τραγωδίας
Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Ουκρανία

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Ουκρανία με 8χρονο αγοράκι να «πηδά» στο κενό από τον ένατο όροφο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κακοποίηση που βίωνε από τους ίδιους τους γονείς του.
Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Ουκρανία με 8χρονο αγοράκι να «πηδά» στο κενό από τον ένατο όροφο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κακοποίηση που βίωνε από τους ίδιους τους γονείς του.
Το όνομά του ήταν Άντον και ήταν μόλις οκτώ χρονών. Ωστόσο τα όσα φριχτά ζούσε εξαιτίας των γονιών του κάθε ημέρα, το ώθησαν να δώσει τέλος στην ζωή του και να πηδήξει από τον ένατο όροφο του σπιτιού του.
Το χρονικό της τραγωδίας
Στις 23 Αυγούστου, σύμφωνα με την DailyMail, το 8χρονο αγοράκι γύρισε μετά το σχολείο στο σπίτι του και όσα ακολούθησαν, έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πριν το μοιραίο συμβάν, άκουσαν τους γονείς του Άντον να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή είχε σκίσει τα ρούχα του.
Ξαφνικά επικράτησε σιγή και το μόνο που ακούστηκε ήταν ο ήχος από βήματα. Μετά από κάμποσα δευτερόλεπτα, ένας μεγάλος γδούπος ακούστηκε και η γειτόνισσα κοιτώντας από το παράθυρό της, συνειδητοποίησε ότι ήταν το παιδί που έπεσε από μεγάλο ύψος.
«Κοίταξα από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία», δήλωσε. Ο 8χρονος Άντον πέθανε ακαριαία.
Οι αρχές διενεργούν έρευνες εναντίον των γονιών για κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκου.
Η ομολογία των… γονιών
Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του αδικοχαμένου Άντον ομολόγησαν ότι χτύπησαν εκείνη την ημέρα τον 8χρονο και πως εκείνος αυτοκτόνησε μετά. Ομολόγησαν, μάλιστα, ότι τον χτυπούσαν καθημερινά.
Ωστόσο, μετά την ομολογία τους δεν συνελήφθησαν και αφού ξενοίκιασαν το διαμέρισμά τους, εγκατέλειψαν την πόλη και τώρα αναζητούνται. Οι γονείς αντιμετωπίζουν 5ετη φυλάκιση.
Τι αποκάλυψε ο διευθυντής του σχολείου
Ο διευθυντής του σχολείου, μιλώντας για τον 8χρονο Άντον, περιέγραψε ένα παραμελημένο από τους γονείς του παιδί.
Μάλιστα, τόνισε πως οι γονείς του δεν έκαναν τίποτα άλλο πέρα από το να τον χτυπούν καθημερινά. Η ψυχολόγος του σχολείου, που παρακολουθούσε το παιδί δήλωσε σοκαρισμένη ότι «δεν το περίμενε».
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 12.12.2025 | 20:11
Θεσσαλικό Θέατρο: Με τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου γιορτάζει μισό αιώνα ζωής - ΒΟΛΟΣ | 12.12.2025 | 20:01
Απάντηση της προϊσταμένης Μάγδας Ηλιδάκη στον δήμαρχο Βόλου για τον έλεγχο στην εξέδρα της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 19:50
Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΚΕΔΕ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 12.12.2025 | 19:41
Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον κουμπάρο του: Τον είχε επαναφέρει στο ΠΑΣΟΚ, ενώ τον είχε διώξει η Φώφη Γεννηματά το 2019 - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 12.12.2025 | 19:05
ΥΠΑΑΤ: 96 εκατ. ευρώ για μείωση αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες-37.1 εκατ. ευρώ για βαμβάκι - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 18:18
Με συμμετοχή αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου - ΕΛΛΑΔΑ | 12.12.2025 | 18:15
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική -Σε εξέλιξη διαδικασία αυτοφώρου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.12.2025 | 18:09
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει με 40 εκατομμύρια νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:37
Θλίψη στην Kαρυά Ελασσόνας: 43χρονος «έφυγε» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 15:21
Τραγωδία στο κέντρο της Λάρισας – Νεκρός 54χρονος μετά από πτώση από ταράτσα - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:33
Έφυγαν από τη ζωή πέντε Λαρισαίοι - ΒΟΛΟΣ | 12.12.2025 | 11:18
Θρήνος στον Βόλο- Έφυγε από τη ζωή 21χρονος - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.12.2025 | 11:23
Τα χωριά της Θεσσαλίας «πονάνε»: Ένα απέραντο… σφαγείο, ούτε κέφι ούτε λεφτά - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 12.12.2025 | 09:53
Καταργείται η βασική και αναδιανεμητική από το 2028. Από 14 έως 24 ευρώ η επιδότηση στο στρέμμα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:28
Στο κέντρο της Λάρισας στα βουλευτικά γραφεία το απόγευμα με τρακτέρ οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 17:59 | video
Οι αγρότες πέταξαν άχυρα έξω από τα γραφεία των τριών κυβερνητικών βουλευτών στη Λάρισα










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed