Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για την αέρια ρύπανση

Κατατέθηκε σήμερα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου  του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για την αέρια ρύπανση
10.09.2019 | 18:12
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης για την αερορύπανση στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.
Ο κ. Τσάμης μαζί με τον δικηγόρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Νίκο Μόσχο υπέβαλαν σήμερα τη μήνυση, την οποία ο κ. Τσάμης είχε προαναγγείλει από τις 24 Αυγούστου, μετά την αγανάκτησή του για την οσμή καμένου πλαστικού στον Βόλο.
O πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου χαρακτήρισε απαράδεκτο και επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών αυτό που συμβαίνει με τη δυσοσμία στον Βόλο. «Είναι άμεση προτεραιότητα να αποκαλυφθεί ο ρυπαντής και να τιμωρηθεί για να σταματήσει αυτή η πρακτική . Όσοι γνωρίζουν τον ρυπαντή και δεν τον αποκαλύπτουν έχουν ευθύνες» τόνισε ο κ. Τσάμης.

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση του Συλλόγου στις 2 Σεπτεμβρίου είχε αποφασιστεί η ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την αποτροπή του φαινομένου της αέριας ρύπανσης και της δυσοσμίας στην πόλη, όπως η προσφυγή του στη Δικαιοσύνη, η διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης για την αέρια ρύπανση με ομιλητές ειδικούς σε αυτά τα θέματα για να ενημερωθούν οι κάτοικοι, η η σύσταση επιτροπής για την Αέρια Ρύπανση αποτελούμενη από μέλη του Ι.Σ.Μ. με σκοπό την αποτελεσματική και συντονισμένη παρέμβαση του Συλλόγου στο φλέγον αυτό θέμα και η πρωτοβουλία για την τοποθέτηση, σε συνεργασία με σχετικές Πανεπιστημιακές Σχολές, δικτύου μετρητών Αέριας Ρύπανσης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου προκείμενου να καταγραφεί λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^