ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Φέτα, ταχίνι και πολλα αυγά. Όλα όσα τρώει ένα σούπερ μόντελ μέσα σε ένα 24ώρο
People

Η Romme Strijd παρουσιάζει βήμα-βήμα την ισορροπημένη διατροφή της, εξηγώντας πως καταφέρνει να παραμένει σε φόρμα χωρίς να πεινάει.
«Το πρωινό είναι για μένα το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας,» θα πει η Romme Strijd στο βίντεο που ανέβασε στo προσωπικό της κανάλι στο YouTube, ένα κανάλι με χιλιάδες συνδρομητές στο οποίο ποστάρει τακτικά βίντεο με τις συνήθειες και την ρουτίνα της καθημερινής ζωής.
Η διατροφή, η γυμναστική και ο ισορροπημένος τρόπος ζωής βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των θεμάτων που διαλέγει για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και το παρακάτω βίντεο, στο οποίο εξηγεί αναλυτικά το καθημερινό πρόγραμμα των γευμάτων της, είναι ένα καλό παράδειγμα.
Ξεκινώντας από τις 8:00 το πρωί η Strijd παρουσιάζει ένα-ένα τα φαγητά και τα ποτά που καταναλώνει μέσα στη μέρα, τονίζοντας τη σημασία ενός πλούσιου πρωινού, ακόμα και για τους πιο πολυάσχολους από εμάς. Αρχίζοντας με την κατανάλωση ενός δροσερού ποτηριού γεμάτο με νερό, το σούπερ μόντελ, που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας δείχνει πως φτιάχνει το ημερήσιο μπολ με τη βρώμη (ένα πιάτο που τρώει κάθε πρωί) χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, μία μπανάνα, αλλά και ξηρούς καρπούς μαζί με σπόρους τσία, ένα αγαπημένο super food ανάμεσα στους celebrities.
Η Romme εξηγεί πως το να τρώει κανείς 5 με 6 μικρά γεύματα ημερησίως είναι το κλειδί για ένα τέλειο σώμα, γι αυτό δεν παραλείπει ποτέ το δεκατιανό το οποίο συνήθως αποτελείται από φρούτα, όπως φράουλες και berries.
Επίσης το σούπερ μόντελ καταναλώνει σχεδόν καθέ μέρα αυγά, μία δυνατή πηγή πρωτεϊνής που γεμίζει τον οργανισμό ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, αλλά και αβοκάντο, ψωμί ολικής άλεσης και σαλάτες.
Ωστόσο στη διατροφή της θα βρεις και μερικά προϊόντα ελληνικής προέλευσης. H Romme αγάπαει ιδιαίτερα το ταχίνι, αλλά και τη φέτα και τα θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής της.
Πηγή womantoc.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 16.09.2025 | 00:05
Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους για την τραγωδία στα Τέμπη από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2025 | 20:45
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι απαντά η Σεμερτζίδου μετά τη δέσμευση της περιουσίας της - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2025 | 20:34
Βόλος: Δρομολόγιο «θρίλερ» για 19χρονη – Έπεσε θύμα παρενόχλησης μέσα σε υπεραστικό λεωφορείο - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 19:12
Θετικό ντεμπούτο για τη Νίκη στη SL2 επικράτησε του ΠΑΟΚ Β (1-0) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 18:18
«Πόλεμος δέκα ημερών» για να ανακοπεί η διάδοση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα - Τσιάρας: Κινδυνεύουμε με lockdown - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 16:55
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για τον υπερηχητικό Εμμανουήλ Καραλή - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2025 | 16:47
Δήμος Βόλου: Με χαρά και ικανοποίηση τα εγκαίνια στο 21ο Νηπιαγωγείο Βόλου - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2025 | 16:34
Βόλος: Αύριο το τελευταίο αντίο στη 48χρονη Ειρήνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ν. Ιωνία
- ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2025 | 07:51
Ποιά μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα εστιατορίων έρχεται στη Λάρισα - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2025 | 16:34
Βόλος: Αύριο το τελευταίο αντίο στη 48χρονη Ειρήνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ν. Ιωνία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 18:18
«Πόλεμος δέκα ημερών» για να ανακοπεί η διάδοση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα - Τσιάρας: Κινδυνεύουμε με lockdown - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2025 | 07:34
Σοκ στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από το γιό του - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 13:39
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύονται Ferrari, Porsche, 30 αυτοκίνητα και 11 ακίνητα της Πόπης Σεμερτζίδου και συγγενών της - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 07:18
Πρωτιά της Ελλάδας στη μείωση τιμών παραγωγού -Η σκιά της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2025 | 15:29
Βρέθηκε στη Λάρισα μετά από 10 μέρες η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στα Φάρσαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2025 | 10:55
Παρουσία της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη αγιασμός και εγκαίνια του 8ου ΕΠΑΛ στις φυλακές Λάρισας (ΦΩΤΟ)