ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ
Μεγάλο νοσοκομείο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον καρκίνο
Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο από το John Hopkins.

Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα κύτταρα δεν εντοπίζονται στις συνήθεις εξετάσεις εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε δισεκατομμύρια.Όταν ο ιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς πως δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, σημαίνει πως οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν καρκινικά κύτταρα διότι το ποσοστό τους δεν καθίσταται ανιχνεύσιμο.
Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 μέχρι και περισσότερες από 10 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό , τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και ο σχηματισμός όγκων.
Όταν κάποιος έχει καρκίνο τότε αυτό υποδεικνύει πως παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Αυτά οφείλονται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες του τρόπου ζωής μας. Για να ξεπεραστούν αυτές οι διατροφικές ελλείψεις , πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η χημειοθεραπεία δηλητηριάζει τα καρκινικά κύτταρα αλλά παράλληλα καταστρέφει και τα ραγδαία αναπτυσσόμενα υγιή κύτταρα στο μυελό των οστών, στην γαστρεντερική οδό και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά, στους πνεύμονες κλπ.
Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και ταυτόχρονα καυτηριάζει, σημαδεύει και εξοντώνει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.
Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος του όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή του όγκου. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό φορτίο τοξινών από χημειοθεραπείες και ακτινοβολία τότε το ανοσοποιητικό σύστημα είτε έχει κατασταλεί ή καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.
Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων με το να μην τα τρέφουμε με τροφές που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.
Με τι τρέφεται ο καρκίνος
Η ζάχαρη είναι τροφοδότης του καρκίνου. Σταματώντας τη ζάχαρη απομακρύνουμε μία σημαντική τροφοδοσία του καρκίνου. Σημείωση : τα υποκατάστατα ζάχαρης που παρασκευάζονται με ασπαρτάμη είναι επιβλαβή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο είναι το μέλι και η μελάσα αλλά σε μικρή ποσότητα. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτά το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι το θαλασσινό αλάτι.
Το γάλα προκαλεί το σώμα να παράγει βλέννα ιδίως στην γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας ή αμυγδάλων χωρίς προσθήκες γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 23:23
Θεαματικό τροχαίο στη Λάρισα- αναποδογύρισε ΙΧ έπειτα από σύγκρουση με άλλο και σερνόταν με τον ουρανό (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 17.02.2026 | 22:02
Ήχησε το 112 στην Αιτωλοακαρνανία – Υπερχείλισε το φράγμα του Στράτου στον Αχελώο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 17.02.2026 | 21:58
Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από ανεμοθύελλα σε Μακρυχώρι, Μυρίνη και Πρόδρομο - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 21:40
Τακούδης- επικαιροποίηση: Με καλό καιρό το πέταγμα χαρταετού-Χωρίς βροχές η Θεσσαλία από Κυριακή μεσημέρι - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 21:05
Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Λάρισας για «Digital Marketing» (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 20:53
Εκδήλωση της Λέσχης Lions Λάρισα Ασκληπιάς για τον παιδικό καρκίνο στο Φρούριο (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.02.2026 | 20:24
Νομοσχέδιο σκούπα για εκκρεμότητες ΟΠΕΚΕΠΕ ανακατανομή 80+80 σε βαμβάκι-σιτάρι, ζωικά - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 17.02.2026 | 19:30
Β. Τσιάκος: «αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, όταν ολοκληρωθεί η πλατεία
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 23:23
Θεαματικό τροχαίο στη Λάρισα- αναποδογύρισε ΙΧ έπειτα από σύγκρουση με άλλο και σερνόταν με τον ουρανό (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.02.2026 | 12:02
Έρχονται ενισχύσεις 110 εκατ. ευρώ σε βαμβάκι, σκληρό σίτο μέσω συνδεδεμένων και σε μηδική μέσω de minimis - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 10:18
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 17.02.2026 | 18:13
Προφυλακίζονται οι 10 από τους 14 συλληφθέντες της εγκληματικής οργάνωσης στον Βόλο - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 11:45
Πάλι βγήκε η θάλασσα στη στεριά και πλημμύρισαν τα Μεσάγγαλα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 09:37
«Βιολάντα»: Έκλεισε και το εργοστάσιο στη Λάρισα λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας - ΛΑΡΙΣΑ | 17.02.2026 | 11:17
Σε επιφυλακή η ΔΕΥΑΛ για τη στάθμη του Πηνειού μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις (ΦΩΤΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 17.02.2026 | 14:19
«Βιολάντα»: Εντοπίστηκε διαρροή και στο εργοστάσιο της Λάρισας – Νέες καταγγελίες για την έκρηξη: «Δακρύζαμε από την οσμή»





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed