ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Ρένα Καραλαριώτου: Καλώ τους πολίτες να βάλουν το συμφέρον της πόλης πρώτα και πάνω από όλα
Μπορούμε την ανατροπή ανέφερε σε δηλώσεις της από το εκλογικό της κέντρο

Ρένα Καραλαριώτου: Καλώ τους πολίτες να βάλουν το συμφέρον της πόλης πρώτα και πάνω από όλα
«Καλώ όλους τους Δημότες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να βάλουν το συμφέρον της πόλης πρώτα και πάνω από όλα. Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Η Λάρισα πρέπει να είναι μπροστά από το ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σαρώνει όλη την χώρα και όχι κόντρα σε αυτό το ρεύμα. Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Γιατί αυτό επιβάλει το συμφέρον της Πόλης. Πιστεύουμε στη Νίκη. Αγωνιζόμαστε για τη Νίκη. Μπορούμε, την αξίζουμε, θα την πετύχουμε», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.
Σε δηλώσεις της προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» υπογράμμισε την ανάγκη και για δημοτική αλλαγή.
«Οι πολίτες της Λάρισας μας έδωσαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό, από την πρώτη Κυριακή. Τους ευχαριστούμε για αυτό. Θα τιμήσουμε με το παραπάνω την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με χαμηλούς τόνους, με σύνεση και ταπεινότητα. Θέλουμε να ενώσουμε την πόλη και όχι να τη διχάσουμε. Οι πολίτες ξέρουν ότι τα δικά τους θέλω είναι οι δικές μας δεσμεύσεις για τη Λάρισα που ονειρευόμαστε.
Σε όλη την προεκλογική περίοδο αποδείξαμε το σεβασμό στο διάλογο, στη δημιουργική προγραμματική αντιπαράθεση. Καταθέσαμε ένα καινοτόμο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα.
Καλέσαμε όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους σε τηλεοπτικό διάλογο. Όλοι ήταν θετικοί. Εκτός από έναν. Τον απερχόμενο Δήμαρχο. Εμείς δεν απαξιώσαμε τους αντιπάλους μας. Τους σεβαστήκαμε. Τους αντιμετωπίσαμε ως ισότιμους συνομιλητές μας για το μέλλον της πόλης. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Ο κ. Καλογιάννης τους αγνόησε. Τους πρόσβαλε. Επέλεξε τη σιωπή και το σκοτάδι. Θα προσπαθήσει να τους θυμηθεί τώρα. Αυτήν την εβδομάδα. Θα τους υποσχεθεί, μαζί με τα συμφέροντα που τον στηρίζουν, ρόλους, καρέκλες, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Εμείς δεν είμαστε σαν τον κ. Καλογιάννη. Είμαστε διαφορετικοί. Υπηρετούμε αρχές και αξίες. Πιστεύουμε στον ανοικτό διάλογο και στις προγραμματικές συγκλίσεις. Με την έγκριση των Δημοτών και όχι ερήμην των Δημοτών. Αυτές επιδιώκουμε, αυτές θα αναζητήσουμε. Στο φως της ημέρας και όχι στο σκοτάδι.
Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική μας παράταξη «Λάρισα Μπροστά» θα έχει ένα σημαντικό αριθμό Δημοτικών Συμβούλων. Κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εμάς. Η Ελλάδα θα έχει το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο μια νέα κυβέρνηση. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα έργα και πόρους για την Πόλη μας.
Όλοι οι πολίτες, ανεξάρτητα από ποιο κόμμα ψηφίζουν, ανεξάρτητα ποιόν δημοτικό συνδυασμό ψήφισαν την Πρώτη Κυριακή, καταλαβαίνουν ποιο είναι το συμφέρον της πόλης, που μας ενώνει.
Η πίστη μας στο διάλογο και τη συνεργασία ανέδειξε την αλαζονεία και την ασέβεια του απερχόμενου Δημάρχου προς όλους τους συνυποψηφίους του και τους πολίτες. Οι ιδέες μας και οι προτάσεις μας μπορούν να κερδίσουν την μάχη με τα συμφέροντα και το σκοτάδι.
Καλώ όλους τους Δημότες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να βάλουν το συμφέρον της πόλης πρώτα και πάνω από όλα. Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Η Λάρισα πρέπει να είναι μπροστά από το ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σαρώνει όλη την χώρα και όχι κόντρα σε αυτό το ρεύμα.
Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Γιατί αυτό επιβάλει το συμφέρον της Πόλης. Το συμφέρον για όλους αυτούς που αγαπάμε. Πιστεύουμε στη Νίκη. Αγωνιζόμαστε για τη Νίκη. Μπορούμε, την αξίζουμε, θα την πετύχουμε», είπε η κ.Καραλαριώτου.


- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 27.10.2025 | 22:13
Καραμπελιάς: Ας κρατήσουμε από το έπος του 1940 ότι οι Έλληνες στις κρίσιμες στιγμές ομονοούμε (video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 27.10.2025 | 21:56
Δ. Γκουγκουλής: Να εμπιστευτούμε την επιστημονική επιτροπή στη διαχείριση της ευλογιάς και στο θέμα του εμβολίου (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.10.2025 | 21:04
Άρχισαν να πιστώνονται αποζημιώσεις για φερτά από Daniel και deminimis ζωοτροφών - ΒΟΛΟΣ | 27.10.2025 | 20:17
Στη φυλακή ο 44χρονος που πήγε να αρπάξει δύο παιδιά στους Αγίους Αναργύρους – Δεν θυμόταν τίποτα στο δικαστήριο - ΔΙΕΘΝΗ | 27.10.2025 | 20:12
Συμφωνία Τουρκίας - Βρετανίας για την προμήθεια 20 Eurofighter - Στα 10,74 δισ. δολάρια η αξία του deal - ΕΛΛΑΔΑ | 27.10.2025 | 20:08
ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις νέες προφυλακίσεις – Ελεύθεροι ο λογιστής και ο πατέρας του φερόμενου αρχηγού - ΕΛΛΑΔΑ | 27.10.2025 | 17:50
Φονικό στην Κρήτη: «Μου έβρισε τη μάνα, έκανε κίνηση να βγάλει κάτι, φοβήθηκα και τον πυροβόλησα» -Τι υποστηρίζει ο 23χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 27.10.2025 | 17:47
Ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης στην εορτή για την 28η Οκτωβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 27.10.2025 | 10:13
Καρδίτσα: Πώς το βρέφος κατέληξε με πολλαπλά εγκαύματα - «Η κόρη μου δεν το πρόλαβε, είναι σε σοκ», λέει η γιαγιά - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 27.10.2025 | 09:57
Κουρέτας: «Ή εμβολιάζουμε τώρα, ή δεν θα μείνει πρόβατο ζωντανό»-το παράδειγμα της Γαλλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 27.10.2025 | 15:08
Μαθητές και φορείς απέτισαν φόρο τιμής στο Ηρώο Πεσόντων στο Φρούριο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 27.10.2025 | 14:22
Τσιάρας: Κινητοποίηση όλων των ευρωπαϊκών μηχανισμών για στήριξη της κτηνοτροφίας - ΕΛΛΑΔΑ | 27.10.2025 | 09:56
Παππούς έπεσε νεκρός στο γλέντι για τη βάπτιση της εγγονής του - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 27.10.2025 | 10:37
Κατά 14,5% έπεσε η τιμή παραγωγού του βαμβακιού σε έναν χρόνο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.10.2025 | 21:04
Άρχισαν να πιστώνονται αποζημιώσεις για φερτά από Daniel και deminimis ζωοτροφών - ΕΛΛΑΔΑ | 27.10.2025 | 09:38
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκε και ο «αρχηγός» του κυκλώματος – «Παραδέχομαι ό,τι έχω κάνει, με κατηγορείτε για πολλαπλάσια»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed