ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στο γήπεδό του δεν… χάνει o Ερμής Αγιάς
Νέα νίκη στο κλειστό της Νεάπολης με 82-63 το Ψυχικό

Στο γήπεδό του δεν… χάνει
Μία ακόμη εντός έδρας νίκη για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας που επικράτησε στο κλειστό της Νεάπολης και του Ψυχικού με 82-63, διατήρησε το αήττητο της έδρας του και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου ξεκίνησε με το πόδι… πατημένο στο γκάζι και κατάφερε να πάρει από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ, δείχνοντας ότι η κατάκτηση μίας ακόμη νίκης ήταν προ των πυλών, κλείνοντας μάλιστα το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 25-17.
Τα πράγματα δεν κύλησαν όμως το ίδιο καλά και στη δεύτερη περίοδο για τον Ερμή, που «μπλόκαρε» στην επίθεση και έχασε αρκετά ριμπάουντ στην άμυνα δίνοντας έτσι το δικαίωμα στο Ψυχικό να «ροκανίσει» τη διαφορά και να βρεθεί μόλις έναν πόντο (35-34) πίσω με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.
Όλα έδειχναν λοιπόν ότι οι φίλαθλοι θα παρακολουθούσαν ένα ακόμη ντέρμπι στο κλειστό της Νεάπολης, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλες… βλέψεις. Ξεκίνησαν στο τρίτο δεκάλεπτο παίζοντας πολύ καλή άμυνα και αυτό τους έδωσε το δικαίωμα να βγάλουν σωστές επιθέσεις και από τη στιγμή που κράτησαν τους αντιπάλους τους μόλις στους 5 (!!!) πόντους σε αυτή την περίοδο κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη διαφορά στο 56-39, δείχνοντας ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ψυχικού προσπάθησαν να «γυρίσουν» το παιχνίδι, αλλά γρήγορα οι παίκτες του Ερμή με την απόδοσή τους, τους έδωσαν να καταλάβουν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο και τελικά πανηγύρισαν μία ακόμη εντός έδρας νίκη με 82-63.
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Λίβανος): Τσιαμπαλής, Τσιλούλης 17 (1 τρ., 4 κλ.), Σπυρόπουλος 9 (1), Τζόλος 16 (2), Κόμματος 15 (3 τρ., 8 ρ., 10 ασ.), Νταλός 2, Τριανταφύλλου 8 (2), Ζιβάνοβιτς 3 (1), Λάππας 2, Βρεττλας, Τσούμας, Λόλας 10.
ΨΥΧΙΚΟ (Γιώργος Ρεμεντέλας): Άχης 3 (1), Κοντουδής 3 (1), Παπανικολάου 8, Παπαδημητρίου 1, Παπαντωνάκος 4 (1), Μάντζαρης 2, Αρσενόπουλος 13 (3), Θεοδώρου, Ντιαλό 4, Μπασδέκης 6 (2), Πασόγια 19 (2)
Δηλώσεις
Γιάννης Λίβανος: Από την αρχή της εβδομάδας είπαμε ότι έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς στους οποίους απαγορεύονται τα λάθη. Είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια να αυξομειώσουμε την έντασή μας και να μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έτοιμοι.
Σήμερα μπορώ να πω ότι κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από τη στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα στη δεύτερη περίοδο, όταν χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και στην επίθεση δεν βρήκαμε τον τρόπο για να έχουμε ελεύθερα σουτ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ, παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε σωστές επιθέσεις και φτάσαμε στη νίκη.
Είπαμε να μην χαλαρώσουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά πολλές φορές όταν η διαφορά είναι μεγάλη χαλαρώνει το μυαλό. Όμως είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, δείχνουμε πρόοδο και στην άμυνα και στην επίθεση και αυτό είναι πολύ καλό για μας.
Γιώργος Ρεμεντέλας: Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού καταρρεύσαμε και λίγο ως πολύ το αναμέναμε, μιας και ήταν το τρίτο μας ματς σε επτά ημέρες. Για μία ακόμη φορά σε ανάλογη κατάσταση λόγω των εθνικών ομάδων αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με την κούρασή μας.
Ήταν μία δίκαιη νίκη για την ομάδα του Ερμή και εμείς τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την κούρασή μας και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, «σημαδεύοντας» τα επόμενα παιχνίδια μας.
Στην ομάδα μας υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι βαρόμετρο και όταν είναι τραυματισμένοι και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν, δεν έχουν τις λύσεις για να αντέξουμε».
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 12.03.2026 | 10:00
Στη Νεάπολη Λάρισας το Allwyn Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών - ΛΑΡΙΣΑ | 12.03.2026 | 09:55
Δήμος Λαρισαίων: Αλλάζουν «πρόσωπο» άλλες δέκα παιδικές χαρές – Όλος ο σχεδιασμός - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 12.03.2026 | 09:51
Έξι κάλπες στο Ν. Καρδίτσας για την εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 12.03.2026 | 09:49
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία - ΔΙΕΘΝΗ | 12.03.2026 | 09:45
Χτυπήθηκε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στον Περσικό με το Ιράκ να «δείχνει» το Ιράν - Ξανά στα 100 δολάρια το πετρέλαιο - ΕΛΛΑΔΑ | 12.03.2026 | 09:37
Βούλα: Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με το ταξί -Νεκρή η οδηγός - ΛΑΡΙΣΑ | 12.03.2026 | 09:06
Λάρισα: Η μεθοδολογία της αδίστακτης σπείρας με τις χρυσές λίρες - «Έτσι μου έφαγαν 175.000 ευρώ» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 12.03.2026 | 08:59
«Απόβαση» με τρακτέρ κάνουν οι αγρότες στην Agrotica:«Σαν να κάνεις γλέντι σε σπίτι που έχει κηδεία»
- ΛΑΡΙΣΑ | 11.03.2026 | 18:34
Νεκρή βρέθηκε 54χρονη γυναίκα στη Γιάννουλη Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 11.03.2026 | 10:09
Χρυσές λίρες, βίλες και ελικοδρόμιο: Στον ανακριτή Λάρισας σήμερα η οικογένεια Ρομά για τη μεγάλη απάτη - ΤΡΙΚΑΛΑ | 11.03.2026 | 09:35
Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από νταλίκα στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 11.03.2026 | 19:15
Σπείρα Ρομά στη Λάρισα: Απέσπασαν 710.000 ευρώ από πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας - ΛΑΡΙΣΑ | 11.03.2026 | 09:59
Δύο Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 11.03.2026 | 14:14
Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη συνδετήρια πτέρυγα 115 κλινών του ΓΝΛ-Αυτοψία Περιφερειάρχη Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 11.03.2026 | 13:21
Στάση εργασίας από τους ειδικευόμενους στο Γενικό- εξοντώνονται από τις υπερεφημερίες (ΦΩΤΟ) - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 11.03.2026 | 09:43
Σε 2 φάσεις τα μέτρα κατά της ακρίβειας λόγω Μέσης Ανατολής: Πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα και στο βάθος Fuel Pass



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed