Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Μέσα στο 2018 η δημοπράτηση του δρόμου Λάρισας- Φαρσάλων

Σύμφωνα με την απάντηση Σπίρτζη σε ερώτηση Κατσιαντώνη

Μέσα στο 2018 η δημοπράτηση του δρόμου Λάρισας- Φαρσάλων
07.11.2017 | 16:37
Fashion City Outlet
Όλυμπος - Χυμοί
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket

 Έχουν ολοκληρωθεί οι περιβαλλοντικές μελέτες στον πολύπαθο δρόμο Λάρισας- Φαρσάλων και μέσα στο 2018 θ δημοπρατηθεί η κατασκευή του διαβεβάιωσε ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης τον βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη.

 Την αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων στον υπό κατάρρευση δρόμο Λάρισας -Φαρσάλων είχε επισημάνει μέσω σχετικής του ερώτησης ο βουλευτής Λάρισας της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης. Η απάντηση που έλαβε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ήταν λεπτομερειακή και καθοριστική για την πορεία του έργου που αφορά το νέο οδικό δίκτυο.

Μέσα

«Οι απαιτούμενες μελέτες για τη βελτίωση η και τη χάραξη νέου οδικού άξονα για την παράκαμψη των ενδιάμεσων οικισμών βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή, ενώ αξιοποιούνται στάδια μελετών που έχουν εκπονηθεί και έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες» επισημαίνει ο αρμόδιος Υπουργός θέτοντας στο Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, ως καταλυτικό χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της σύμβασης του έργου, το 2018.
Ο Βουλευτής Λάρισας της ΄Ενωσης Κεντρώων είχε επιστήσει την προσοχή του Υπουργού Υποδομών σε δεκάδες ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά στον εγκαταλελειμμένο από τους αρμόδιους δρόμο, και του είχε ζητήσει να κινηθεί γρήγορα για την ασφάλεια των πολιτών, μέσα από σχετικές μελέτες για να ανακατασκευαστεί ο συγκεκριμένος άξονας με τις σύγχρονες αρμόζουσες προδιαγραφές οδικής ασφάλειας.

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Μικρές Αγγελίες
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Αγγλικά Γερογιώκας
ΙΕΚ Όμηρος
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^