ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Π.Πάνος: Ο Μπέος ευθύνεται για τη κρίση στο γηροκομείο Βόλου
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος

25.01.2016 | 18:30
Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Α. Μπέου προχώρησε σήμερα ο π. πρόεδρος του Γηροκομείου Παύλος Πάνος, ο οποίος δέχτηκε να διοργανώσει μαζί του συναυλία για να διατεθούν τα έσοδα στο Γηροκομείο.
Ο κ. Παύλος Πάνος δήλωσε σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις ότι όλα τα χρήματα τα διαχειρίστηκε ο Α. Μπέος με τη γραμματέα του και ότι στο ίδρυμα αποδόθηκαν από τις 28.000 ευρώ των εσόδων,μόλις τα 5.800 ευρώ. Ο κ. Πάνος αποκάλυψε ότι οι διοργανωτές της συναυλίας δεν έδωσαν ποτέ στο Γηροκομείο τα απαραίτητα παραστατικά. Μάλιστα, ανέφερε ότι ίδιος πλήρωσε 700 ευρώ από την τσέπη του για τη διανυκτέρευση των μουσικών σε ξενοδοχείο της πόλης. Επισήμανε ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν πληρώθηκε, αλλά εκτίμησή του είναι οτι ούτε οι μουσικοί πληρώθηκαν για τη συναυλία.
Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου
Εχθρούς και πολέμιους παντού εφευρίσκει ο παραιτημένος, πλέον, από την προεδρία του Γηροκομείου Βόλου, νεαρός επιχειρηματίας Παύλος Πάνος, προκειμένου να δικαιολογήσει τη αδυναμία του να ανταποκριθεί περαιτέρω στις ευθύνες που ανέλαβε, ή καλύτερα του ανέθεσε ένα σύστημα που προφανώς τον εγκατάλειψε στη συνέχεια. Ετσι σύμφωνα με τη μόδα που ακολουθούν οι ποικιλώνυμοι αποτυχημένοι αυτής της πόλης, επιχειρεί να αποδώσει ευθύνες στο Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέος, αλλά και να εκθέσει ανθρώπους – καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος που έκαναν την …αποκοτιά να μετάσχουν αφιλοκερδώς σε συναυλία για την ενίσχυση του Ιδρύματος, το οποίο και αποκόμισε ποσό της τάξεως των 7.500 ευρώ, περίπου.
Από βαθύ σεβασμό και αναγνώριση του ύψιστου λειτουργήματος που υπηρετεί το ίδρυμα του Γηροκομείου Βόλου δεν θα εμπλακούμε σε ένα δημόσιο διάλογο που επιζητεί ο ρίψασπις πρόεδρός του, που προφανώς πλέον θεωρεί την αποστολή αυτή βαρίδι και αναζητεί άλλους τρόπους για την πολιτική και κοινωνική ανέλιξή του. Δικαίωμά του.
Προς υπεράσπιση της αλήθειας, όμως, θα σημειώσουμε δύο πράγματα:
Πρώτον ότι όντως στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου έφθασε ένας φάκελος με συγκεκριμένες καταγγελίες κατά του κ. Πάνου, ως προέδρου του Γηροκομείου Βόλου, και φυσικά, όπως έχει συμβεί και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, ο φάκελος διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα που είναι ο μόνος αρμόδιος για να διερευνήσει αν είναι βάσιμες ή όχι και να προχωρήσει στις περαιτέρω διαδικασίες. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο θα έκανε κάθε σοβαρός άνθρωπος και σίγουρα πάντως δεν θα διαβίβαζε αυτό το φάκελο στον ενδιαφερόμενο για να μάθει τις απόψεις του, που εν τέλει είναι και αδιάφορες.
Δεύτερο στο θέμα της περίφημης συναυλίας Ρέμου, όπου έγινε και η αφορμή της πρώτης ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης κατά του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, έχει ξεκαθαριστεί από όλες τις πλευρές ότι η μόνη εμπλοκή του κ. Μπέου ήταν η μεσολάβηση στον φίλο του καλλιτέχνη να μετάσχει αφιλοκερδώς και τα έσοδα να πάνε στο Γηροκομείο! Πέραν τούτου ουδέν όπως ρητά και κατηγορηματικά προκύπτει και από τα συμβόλαια που υπογράφηκαν (και είναι κατατεθειμένα στην Εφορία) με τους άλλους συντελεστές και από τη διαχείριση που έγινε αποκλειστικά από στελέχη του Γηροκομείου. Αν θέλει ας τα δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα, αφού αυτός και μόνο τα έχει.
Σε ό,τι αφορά τις υψηλές δαπάνες, αυτές είναι γνωστό σε όλους ότι οφείλονται στο γεγονός ότι η συναυλία την πρώτη φορά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να μετακινηθούν δυο φορές όλοι οι συντελεστές της συναυλίας, με τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Απλώς είναι ντροπή και κατάντια για μια κοινωνία, αντί να ευχαριστεί και να αποδίδει την δέουσα τιμή σε ένα καλλιτέχνη του μεγέθους του Αντώνη Ρέμου για την ευαισθησία του, να επιχειρεί να τον εμπλέξει σε δόλιες και ιδιοτελείς σκοπιμότητες προσώπων και συστημάτων βρόμικης διαπλοκής.
Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι παρούσες και μελλοντικές περιπέτειες του κ. Πάνου δεν μας αφορούν και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να μας εμπλέξει σε αυτές. Και το καλό και το κακό, όπως μέχρι τώρα, θα είναι αποκλειστικά δικό του
- ΕΛΛΑΔΑ | 29.04.2026 | 09:44
Το νέο «όπλο» της Τροχαίας: Porsche Panamera 500 ίππων στη μάχη των δρόμων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 09:44
Μπαίνει στις ράγες το έργο Λάρισα–Βόλος: ηλεκτροκίνηση, ETCS και πλήρης αναβάθμιση - ΤΡΙΚΑΛΑ | 29.04.2026 | 09:41
Ανεξερεύνητοι Τόποι: Αθαμανία-Γαρδίκι: Στην καρδιά της βλάχικης παράδοσης της Πίνδου - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:24
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:22
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Σωτήρης Λιάπης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.04.2026 | 09:19
Με ΟΣΔΕ τετραετίας προσωρινή λύση για καταβολή επιδοτήσεων σε αγροτεμάχια με θέμα με το Κτηματολόγιο - ΒΟΛΟΣ | 29.04.2026 | 09:16
Τραγωδία στη Μαγνησία: Στα 96 της αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε μην αντέχοντας την απώλεια της κόρης της - ΕΛΛΑΔΑ | 29.04.2026 | 09:14
«Διαμαρτυρία απελπισίας» οι πυροβολισμοί λέει ο 89χρονος – «Ήθελα να ταρακουνήσω το σύστημα»
- ΒΟΛΟΣ | 28.04.2026 | 14:14
Μαγνησία: Δεν άντεξε την απώλεια της κόρης της και αυτοπυρπολήθηκε! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.04.2026 | 11:00
Επικαιροποίηση από Φάνη Τακούδη: Βροχερή πρωτομαγιά με χιόνια στα ορεινά και ψύχρα στη Θεσσαλία (video) - ΒΟΛΟΣ | 28.04.2026 | 09:44
Θρήνος στη Μαγνησία: Αυτή είναι η 44χρονη μητέρα που σκοτώθηκε-Είχε πάρει χθες για πρώτη φορά το μηχανάκι της - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.04.2026 | 08:23
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 28.04.2026 | 14:30
Σεισμός στην Σκιάθο – Έγινε αισθητός στη Λάρισα και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 28.04.2026 | 13:17
Παρουσία Θεοδωρικάκου τα εγκαίνια του νέου Agritech Experience Center στο Γαιόπολις στη Λάρισα (ΦΩΤΟ+video) - ΒΟΛΟΣ | 28.04.2026 | 17:12
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στη Σκιάθο- μετά τα 4,7 νέος σεισμός μεγαλύτερος στα 4,9 ρίχτερ - ΕΛΛΑΔΑ | 28.04.2026 | 12:21
89χρονος πυροβόλησε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ του Κεραμεικού - Μετά άνοιξε πυρ και στο Εφετείο, ακόμη 4 τραυματίες !








































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed