Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην πορεία και την προσφορά του σπουδαίου Κρητικού μουσικού, ερμηνευτή και λυράρη Βασίλη Σκουλά φιλοξένησε η Λάρισα το απόγευμα της Τρίτης , με αφορμή την παρουσίαση της βιογραφίας του υπό τον τίτλο «Βασίλης Σκουλάς – Στο μετερίζι τσ’ ανθρωπιάς».
Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γιάννης Τσερέπας ιδιοκτήτης της Lariplast πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.
Για την προσωπικότητα, το έργο και τη διαδρομή του κορυφαίου καλλιτέχνη της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής μίλησαν ο δημοσιογράφος, στιχουργός και συγγραφέας Κώστας Μπαλαχούτης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Lariplast» Γιάννης Τσερέπας.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Η βραδιά πολιτισμού κορυφώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από τον ίδιο τον Βασίλη Σκουλά, ο οποίος έπιασε τη λύρα του για να ταξιδέψει το κοινό με αγαπημένες μελωδίες, πλαισιωμένος από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητικών Λάρισας «Ο Ψηλορείτης».
Δείτε εικόνες:























































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed