Τελέστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας με την παρουσία πλήθους μαθητών και γονέων τα εγκαίνια των νέων ανακαινισμένων εγκαταστάσεων της Σύμπραξης του Φροντιστηρίου "Σύγχρονο" Χ. Κατσιγιάννης, Π. Παπαδημητρίου με το Φιλολογικό φροντιστήριο Πέτρος Κάσσας.
Το Φροντιστήριο Σύγχρονο βρίσκεται στο κτίριο στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά 7 με Παπαναστασίου στον 2ο όροφο με νέες ανακαινισμένες υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας. . Η παρουσία των έμπειρων εκπαιδευτικών Παναγιώτη Παπαδημητρίου, Χρήστου Κατσιγιάννη και Πέτρου Κάσσα αποτελεί την εγγυηση για την επιτυχία των μαθητών και των υποψηφίων.
Στην τελετή έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Καπετάνος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Χρήστος Γιακουβής. Δείτε εικόνες και βίντεο:


























































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed