ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών
Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα έδωσε μια δύσκολη και μακρά μάχη για τη ζωή του

Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα έδωσε μια δύσκολη και μακρά μάχη για τη ζωή του, παραμένοντας για σχεδόν δύο χρόνια υπό νοσηλεία
- Ο Δημήτρης Κόκοτας πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από σχεδόν δύο χρόνια νοσηλείας λόγω σοβαρού καρδιακού επεισοδίου που υπέστη τον Μάρτιο του 2024.
- Το καρδιακό επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια πρόβας για το τηλεοπτικό σόου «J2US», όταν υπέστη οξύ έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή.
- Ο τραγουδιστής είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1994 με το άλμπουμ «Διαδόσεις» και ακολούθησε πλούσια δισκογραφία με επιτυχίες και συνεργασίες με γνωστούς συνθέτες.
- Το 2013 συμμετείχε στη διεθνή περιοδεία «A Tribute to the Legends» μαζί με άλλους καλλιτέχνες, τιμώντας τους πατεράδες τους.
- Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη, ενώ είχε απασχολήσει και για τη σχέση του με την Τζωρτζίνα, κόρη της Μαρινέλλας.
Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστή Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από τον Μάρτιο του 2024, όταν υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.
Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα είχε δώσει από τότε μια δύσκολη και μακρά μάχη για τη ζωή του, παραμένοντας για σχεδόν δύο χρόνια υπό νοσηλεία.
Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου 2024, κατά τη διάρκεια πρόβας για το τηλεοπτικό σόου «J2US», όπου υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καρδιακή ανακοπή, κατά τη διάρκεια πρόβας για το show και έκτοτε νοσηλευόταν, δίνοντας μια μακρά και δύσκολη μάχη.
Από εκείνη την ημέρα παρέμεινε νοσηλευόμενος στο «Γ. Γεννηματάς», με την κατάσταση της υγείας του να απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα την κοινή γνώμη και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη μακρά περίοδο νοσηλείας, ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατάφερε τελικά να ανακάμψει.
Ο Δημήτρης Κόκοτας, γιος του σπουδαίου ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, είχε ακολουθήσει τη δική του πορεία στο ελληνικό τραγούδι, αφήνοντας το προσωπικό του αποτύπωμα στη μουσική σκηνή.
Η πορεία του στη μουσική
Ο Δημήτρης Κόκοτας έκανε το προσωπικό του δισκογραφικό ντεμπούτο το 1994 με το άλμπουμ «Διαδόσεις», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, το οποίο έγινε χρυσό. Ακολούθησε το 1995 η «Συνείδηση», που έφτασε σε πλατινένιες πωλήσεις, ενώ το 1997 κυκλοφόρησε η «Αχαριστία», η τελευταία συνεργασία του με τον Φοίβο και ο πιο επιτυχημένος δίσκος της καριέρας του, με περισσότερες από 80.000 πωλήσεις.
Το 1998 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Νίκο Καρβέλα για το άλμπουμ «Για μένα», ενώ ακολούθησαν οι δίσκοι «Σε ρεύματα αντίθετα» (1999), «Έχω φύγει» (2000), «Ολόψυχα δικός σου» (2002), «Ένα» (2003), «Απρόσμενη αγάπη» (2004) και «Άμα δε σε δω απόψε» (2007), αφήνοντας πίσω του μια πλούσια δισκογραφία με πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες.
Το 2013 συμμετείχε μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου στη διεθνή περιοδεία «A Tribute to the Legends», παρουσιάζοντας σε πολλές χώρες τις μεγάλες επιτυχίες των πατεράδων τους. Τα τελευταία χρόνια συνέχισε τις εμφανίσεις του, μεταξύ άλλων και στο πλευρό του Γιώργου Λεμπέση.
Στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Πετράκη, με την οποία απέκτησαν το 2011 την κόρη τους, Ριάνα.
newsbomb.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 25.08.2026 | 23:51
Άγγιξε τους 39 βαθμούς σήμερα η Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑ | 25.08.2026 | 23:46
Δήμος Λαρισαίων: Ολοκληρωμένη φροντίδα της πόλης με τη νέα σύμβαση για το πράσινο - ΔΙΕΘΝΗ | 25.08.2026 | 23:16
Θρίλερ με την ξαφνική πτήση του διευθυντή της CIA στη Μόσχα – Αναφορές ότι συναντήθηκε με Πούτιν - ΕΛΛΑΔΑ | 25.08.2026 | 22:59
Νυχτερινή μάχη σε 4 πύρινα μέτωπα, απανωτά 112 για εκκενώσεις σε Σαλαμίνα και Βοιωτία, χωρίς ενεργό μέτωπο η Κερατέα - ΒΟΛΟΣ | 25.08.2026 | 22:42
Σύλληψη 44χρονου στον Βόλο για κλοπή 3.500 ευρώ από επιχείρηση - ΒΟΛΟΣ | 25.08.2026 | 22:39
Αλεπούδες ακόμη και μέσα στον Βόλο – Γιατί προσεγγίζουν κατοικημένες περιοχές - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 25.08.2026 | 22:32
Από τα μελλοντικά σενάρια στην διαπραγμάτευση της ΚΑΠ - ΛΑΡΙΣΑ | 25.08.2026 | 22:25
Βούλιαξε από κόσμο απόψε το κηποθεατρο Αλκαζαρ για την Κατερίνα Λιολιου (ΦΩΤΟ+video)
- ΕΛΛΑΔΑ | 25.08.2026 | 13:56
Καιρός: Η πρόβλεψη των Ιταλών μετεωρολόγων για τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα- θα έχουμε έντονες καταιγίδες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.08.2026 | 13:03
Ποιές καλλιέργειες κερδίζουν έδαφος στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 24.08.2026 | 18:59
Σχεδόν έτοιμη η πεζογέφυρα της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 24.08.2026 | 20:55
Αγίου Φανουρίου 2026: Πότε γιορτάζεται και γιατί φτιάχνουμε φανουρόπιτα - ΛΑΡΙΣΑ | 24.08.2026 | 12:46
Αποχωρεί από την “Πλεύση Ελευθερίας” ο Σωκράτης Αλειφτήρας - ΒΟΛΟΣ | 25.08.2026 | 08:47
Μαγνησία: Βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 24.08.2026 | 15:14
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη - ΛΑΡΙΣΑ | 24.08.2026 | 11:27
Λάρισα: Αγωνία για 19χρονο που νοσηλεύεται στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed