ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο με τρία μηχανάκια στα Καμένα Βούρλα - Στο νοσοκομείο 4 άτομα, δύο ανήλικοι
Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός όταν μηχανάκι έπεσε πάνω στα δύο άλλα

- Τρία δίκυκλα συγκρούστηκαν τα ξημερώματα στα Καμένα Βούρλα, με τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, να τραυματίζονται και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.
- Ο 18χρονος οδηγός με συνεπιβάτη 21χρονη συγκρούστηκε με δύο άλλα δίκυκλα που οδηγούσαν δύο ανήλικοι 17 και 18 ετών.
- Οι δύο 18χρονοι εγκατέλειψαν το σημείο, ενώ η 21χρονη και ο 17χρονος παρέμειναν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα.
- Ο 17χρονος πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν νοσηλευόμενοι χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.
- Οι δύο 18χρονοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ ερευνάται αν οδηγούσαν νόμιμα.
Σοβαρό ατύχημα με εμπλοκή τριών δίκυκλων οχημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Καμένα Βούρλα με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, να καταλήξουν στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στη σύνδεση Καμένων Βούρλων με Άγιο Κωνσταντίνο.
Το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε 18χρονος με συνεπιβάτη μια 21χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με δύο άλλα δίκυκλα, μια μοτοσυκλέτα και ένα μηχανάκι που οδηγούσαν δύο ανήλικοι, αντίστοιχα 17 και 18 ετών.
Αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν στο οδόστρωμα και τα τέσσερα παιδιά και να τραυματιστούν.
Οι δύο 18χρονοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν το σημείο, όπου παρέμεινε αιμόφυρτη η 21χρονη και ο 17χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας.
Στο σημείο έσπευσε και παρέλαβε την κοπέλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων. Στο Κέντρο Υγείας έφτασαν με δικά τους μέσα και οι άλλοι τρεις νεαροί, καθώς είχαν και εκείνοι χτυπήσει. Όλοι τους έφυγαν με ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Λαμίας για επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί συνολικά η κατάσταση της υγείας τους.
Στο Κέντρο Υγείας έφτασαν λίγο αργότερα με δικά τους μέσα και οι άλλοι τρεις νεαροί, καθώς είχαν και εκείνοι χτυπήσει. Όλοι τους τελικά έφυγαν με ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Λαμίας για επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί συνολικά η κατάσταση της υγείας τους.
Ο 17χρονος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ενώ οι φίλοι του παραμένουν νοσηλευόμενοι χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων που ανέλαβε την προανάκριση συνελήφθησαν οι δύο 18χρονοι ενώ βρισκόντουσαν στο Νοσοκομείο, ωστόσο με προφορική εντολή του ο Εισαγγελέας ζήτησε να μην παραμείνει η κράτησή τους. Σημειώνουμε ότι μεταξύ άλλων διερευνάται το κατά πόσο οδηγούσαν νόμιμα τα δίκυκλά τους.
newsbomb.gr
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 22.09.2026 | 00:08
Τέλος ο Μαλεζάς από τη Νίκη Βόλου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.09.2026 | 21:44
ΑΑΔΕ: 30 απαντήσεις για την ΕΑΕ 2026 – Τι ισχύει για ΑΤΑΚ, ΚΑΕΚ και μισθωτήρια για τους παραγωγούς - ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 21:37
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Δημήτριος Οικονόμου - ΔΙΕΘΝΗ | 21.09.2026 | 21:28
Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον Περσικό: Προελαύνουν οι Χούθι και πιέζουν για έλεγχο της Υεμένης - ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 21:14
8ος Περίπατος Μνήμης «Μνημοσύνη»: Η Λάρισα περπάτησε απέναντι στο Alzheimer (ΦΩΤΟ+video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 21.09.2026 | 20:57
Αγιασμός για τον σύγχρονο υπερηχογραφικό εξοπλισμό στο Κέντρο Υγείας Καρδίτσας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 20:48
Λάρισα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου - «Δεν τον μετακίνησα και σήμερα τον έχω ντυμένο γαμπρό» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 21.09.2026 | 20:34
Πάλι δεν βγαίνει ο λογαριασμός για τους βαμβακοπαραγωγούς στον κάμπο
- ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 19:36
Απέραντη θλίψη το απόγευμα στο τελευταίο «αντίο» στον 14χρονο Κωνσταντίνο Χολέβα - ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 08:39
Τραγωδία στην Καρίτσα Κισάβου: Νεκρός 15χρονος που κατέρρευσε ξαφνικά – Περίμεναν το ασθενοφόρο 56 λεπτά - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 21.09.2026 | 14:32
Ανάστατοι οι κάτοικοι της οδού Βόλου στη Λάρισα από τη νέα θανατηφόρα παράσυρση πεζού το Σάββατο (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 21:37
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Δημήτριος Οικονόμου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.09.2026 | 08:52
Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη η β- δόση ενίσχυσης λιπασμάτων 27,5 εκατ. ευρώ, μαζί de minimis στη μηδική 4,1 εκατ. - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.09.2026 | 12:56
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: «Πορτοκαλί» προειδοποίηση – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.09.2026 | 09:09
Τακούδης: Φθινοπωρινό σκηνικό από σήμερα στη Θεσσαλία με βροχές Τρίτη και Σαββατοκύριακο και πτώση θερμοκρασίας (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 21.09.2026 | 20:48
Λάρισα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου - «Δεν τον μετακίνησα και σήμερα τον έχω ντυμένο γαμπρό»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed