ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Βόλος: Είπε στον άνδρα της να βρει δουλειά κι εκείνος τη χτυπούσε όλο το βράδυ!
Η γυναίκα παρόλα αυτά ζήτησε να μην μπει φυλακή ο σύζυγός της

Είπε στον άντρα της να βρει δουλειά κι εκείνος τη χτυπούσε όλο το βράδυ, την απειλούσε και έκανε το σπίτι τους… γης μαδιάμ. Σήμερα, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η γυναίκα ζήτησε να μην μπει φυλακή ο άντρας της και να ακολουθήσουν την ποινική διαμεσολάβηση.
«Δεν θέλω να πάει φυλακή», είπε η γυναίκα σήμερα ζητώντας την ποινική διαμεσολάβηση σε υπόθεση, όπου ο άντρας της κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, για κλοπή και για ενδοοικογενειακή παράνομη βία.
Το ζευγάρι των Ρομά είναι μαζί δέκα χρόνια κι έχουν δύο παιδιά μαζί, τα οποία όμως ο κατηγορούμενος δεν έχει αναγνωρίσει. Στο παρελθόν εκείνος υπήρξε παντρεμένος και από τον γάμο του έχει ακόμη τρία παιδιά.
Την Τετάρτη 12 Αυγούστου η γυναίκα πήρε τα παιδιά και πήγανε στην ξαδέλφη της, όπου τα άφησε για να κοιμηθούν εκεί. Επιστρέφοντας στο σπίτι, είδε τον άντρα της να πίνει, πράγμα που το έκανε πολύ συχνά και του είπε να βρει κάποια δουλειά και να εργαστεί.
Εκείνος πήρε μαχαίρι, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την απείλησε και της είπε «Μην φωνάζεις, θα σε σκοτώσω». Το ξύλο κράτησε όλο το βράδυ και ο κατηγορούμενος έσπασε, όπως κατέθεσε η γυναίκα, όλο το σπίτι. Μάλιστα, την έπιανε από τον λαιμό με δύναμη κι όταν εκείνη δεν μπορούσε άλλο την άφηνε για λίγο και έπειτα συνέχιζε το βασανιστήριο. Την επόμενη ημέρα ο κατηγορούμενος πήρε 250 ευρώ, που ήταν το επίδομα αναπηρίας της μητέρας της καταγγέλλουσας, πήρε το αυτοκίνητο κι έφυγε. Εκείνη βρήκε ευκαιρία τότε και πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Εκεί δήλωσε πως μόνο εκείνη χτύπησε και ποτέ δεν έχει πειράξει τα παιδιά.
Σήμερα στο δικαστήριο, παρά τα όσα πέρασε στα χέρια του, ζήτησε να μην μπει φυλακή ο άντρας της και δήλωσε σύμφωνη να ακολουθηθεί όποια διαδικασία χρειαστεί. Στην ποινική διαμεσολάβηση το ζευγάρι είτε μαζί, είτε χώρια παρακολουθεί συνεδρίες ψυχολόγων με στόχο των αποκατάσταση των σχέσεών του. Έτσι κι αυτό το ζευγάρι θα ακολουθήσει αυτή την οδό, παρά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.
Ο κατηγορούμενος όμως θα δικαστεί για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριού και της κλοπής, σε χρόνο, που θα οριστεί με βάση ποινική διαμεσολάβηση.
Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου - Magnesianews.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 02.10.2026 | 09:39
Λάρισα: Στρατιωτικός συνελήφθη για απάτη τύπου «πυραμίδα» με κρυπτονομίσματα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 02.10.2026 | 08:51
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Ξεκινούν οι ορολογικοί έλεγχοι –κίνδυνος μαζικών θανατώσεων - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 02.10.2026 | 08:45
Με κρατικά χρήματα τα υπόλοιπα του 2024 ύψους 42 εκατ. ευρώ, μεταφέρεται για τον Δεκέμβριο η πληρωμή - ΒΟΛΟΣ | 02.10.2026 | 08:41
Επέκταση Περιφερειακού Βόλου: Θετική γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.10.2026 | 08:33
Ενισχύεται ο ενεργειακός ρόλος της Θεσσαλίας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 02.10.2026 | 08:28
ΠΕΜ: Κάτω τα χέρια από την κτηνοτροφία - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.10.2026 | 08:23
Κουρέτας: 6.000.000 ευρώ για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων Βόλου , Καρδίτσας, Τρικάλων και Γ.Ν Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 02.10.2026 | 08:13
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.10.2026 | 21:08
Καρδίτσα: Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Πτελοπούλας- απεγκλωβίστηκαν τραυματίες οδηγός και συνοδηγός (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.10.2026 | 12:13
Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 01.10.2026 | 19:03
Βρέθηκε τάφος από το 2000 π.Χ. στις ανασκαφές για τη νέα πτέρυγα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας - ΔΙΕΘΝΗ | 01.10.2026 | 22:46
Η Μέση Ανατολή ξαναβάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο: Το Brent πάνω από τα -102, οι ΗΠΑ στέλνουν τρίτο αεροπλανοφόρο - ΒΟΛΟΣ | 01.10.2026 | 19:31
Βόλος: Σε «πράσινη ταράτσα» είχε μετατρέψει 69χρονος την οικία του – Βρέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης 2 μέτρων - ΕΛΛΑΔΑ | 01.10.2026 | 20:59
Εκατοντάδες εκταφές θυμάτων του Covid – Έξι χρόνια μετά, οι σοροί δεν έχουν αποσυντεθεί - ΛΑΡΙΣΑ | 01.10.2026 | 00:07
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Τζεζαϊρλίδης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 01.10.2026 | 14:02
Παράθυρο ενίσχυσης για λιπάσματα μέχρι τέλος του χρόνου, με Παρέμβαση 220 εκατ. ευρώ μέσω της ΚΑΠ




































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed