ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Τα αναπάντητα ερωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα -Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους
Ζούσαν χωρίς φως στο διαμέρισμα;

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Λάρισα μετά την υπόθεση με τις δύο αδελφές που βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους, λίγες ημέρες νωρίτερα. Το σημαντικότερο όλων είναι πως κανείς από τους γείτονες δεν είχε καταλάβει την τραγωδία που είχε εξελιχτεί προ 20ημέρου για να επαληθευτεί ο Αντώνης Σαμαράκης που έγραφε πως "από τότε που οι στέγες των σπιτιών ήρθαν πιο κοντά οι ψυχές των ανθρώπων έφυγαν πιο μακριά..."
Αυτή τη φορά, μητέρα και κόρη, 91 και 66 ετών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν νεκρές στο ισόγειο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα η κόρη βρέθηκε νεκρή στην πολυθρόνα της ενώ η μητέρα της στο κρεβάτι όπου ήταν κατάκοιτη λόγω κινητικών προβλημάτων, πολύ πιθανό από ασιτία και δίψα.
Τις δύο γυναίκες εντόπισαν νεκρές οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μπουν στο σπίτι από γείτονες, λόγω της έντονης δυσοσμίας.
Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, παρότι όλα δείχνουν ότι ο θάνατος τους προήλθε από παθολογικά αίτια.
«Περίεργη κατάσταση» περιγράφουν οι γείτονες
Οι γείτονες περιγράφουν μια περίεργη κατάσταση με τις δύο γυναίκες, σημειώνοντας πως η 91χρονη είχε κινητικά προβλήματα και σπάνια την έβλεπαν να βγαίνει στον κήπο.
H 66χρονη κόρη της, μια αδύνατη φιγούρα και πάντα μαυροφορεμένη, δεν είχε επαφές με κανέναν στην περιοχή. Συνήθιζε, όπως λένε, να τριγυρίζει αμίλητη αλλά και απρόσιτη.
«Η γυναίκα ήταν μεγάλης ηλικίας. Φαινόταν ότι είχε προβλήματα, αλλά και η κόρη φαινόταν ότι από την όψη της ότι είχε κάποια προβλήματα. Δεν έλεγε καλημέρα, δεν έλεγε τίποτα. Το μόνο που με παραξένευε είναι ότι περνούσα νύχτα και ο κάτω όροφος ποτέ δεν είχε φως» δήλωσε μία γειτόνισσα.
Ποια έφυγε πρώτη
H 66χρονη κόρη εντοπίστηκε νεκρή σε μια πολυθρόνα και υπολογίζεται ότι είχε πεθάνει περίπου είκοσι μέρες περίπου πριν βρεθούν νεκρές.
Λίγες μέρες αργότερα φαίνεται ότι απεβίωσε και η 91χρονη μητέρα της που - έχοντας κινητικά προβλήματα - δεν είχε πια κανέναν πια να την φροντίσει.


- ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 10:12
«400 τραυματισμοί παιδιών με πατίνι το 2025» -Σοκ με τον 13χρονο που έχασε τη ζωή του στην Ηλεία - ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 09:46
Καιρός: Από τα 29άρια σε «χειμωνιάτικη» Πρωτομαγιά – Βουτιά θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες - ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 09:43
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ζητά επιτάχυνση των διαδικασιών για τα θύματα σε Μάτι, Μάνδρα και Τέμπη - ΒΟΛΟΣ | 30.04.2026 | 09:38
Οι σεισμοί στην Σκιάθο προβληματίζουν τους επιστήμονες: Η συσσωρευμένη ενέργεια και το ρήγμα της Ανατολίας - ΒΟΛΟΣ | 30.04.2026 | 09:37
Στις 3 Μαΐου ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στις Αλυκές Βόλου με Λευτέρη Πανταζή - ΒΟΛΟΣ | 30.04.2026 | 09:30
Πήλιο: Ηλικιωμένη τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκοβε ξύλα με αλυσοπρίονο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.04.2026 | 09:14
Γυναίκα προσπάθησε να βάλει χασίς που έκρυβε στις παντόφλες μέσα στις φυλακές Τρικάλων! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.04.2026 | 09:08
Πρόταση χρηματοδοτικής ένταξης για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
- ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:22
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Σωτήρης Λιάπης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 09:44
Μπαίνει στις ράγες το έργο Λάρισα–Βόλος: ηλεκτροκίνηση, ETCS και πλήρης αναβάθμιση - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 19:42
Καιρός: Πρωτομαγιά με ομπρέλα και ψύχρα - Η Λάρισα στις 8 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 14:30
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο κέντρο της Λάρισας σε επιχείρηση μασάζ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:24
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 14:13
Μέτωπο για την υλοποίηση των ώριμων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας – Πρόσκληση σε Χατζηδάκη για αυτοψία στo πεδίο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 30.04.2026 | 08:53
Οκτώ Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 29.04.2026 | 09:16
Τραγωδία στη Μαγνησία: Στα 96 της αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε μην αντέχοντας την απώλεια της κόρης της














































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed