ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Τα αναπάντητα ερωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα -Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους
Ζούσαν χωρίς φως στο διαμέρισμα;

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Λάρισα μετά την υπόθεση με τις δύο αδελφές που βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους, λίγες ημέρες νωρίτερα. Το σημαντικότερο όλων είναι πως κανείς από τους γείτονες δεν είχε καταλάβει την τραγωδία που είχε εξελιχτεί προ 20ημέρου για να επαληθευτεί ο Αντώνης Σαμαράκης που έγραφε πως "από τότε που οι στέγες των σπιτιών ήρθαν πιο κοντά οι ψυχές των ανθρώπων έφυγαν πιο μακριά..."
Αυτή τη φορά, μητέρα και κόρη, 91 και 66 ετών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν νεκρές στο ισόγειο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα η κόρη βρέθηκε νεκρή στην πολυθρόνα της ενώ η μητέρα της στο κρεβάτι όπου ήταν κατάκοιτη λόγω κινητικών προβλημάτων, πολύ πιθανό από ασιτία και δίψα.
Τις δύο γυναίκες εντόπισαν νεκρές οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μπουν στο σπίτι από γείτονες, λόγω της έντονης δυσοσμίας.
Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, παρότι όλα δείχνουν ότι ο θάνατος τους προήλθε από παθολογικά αίτια.
«Περίεργη κατάσταση» περιγράφουν οι γείτονες
Οι γείτονες περιγράφουν μια περίεργη κατάσταση με τις δύο γυναίκες, σημειώνοντας πως η 91χρονη είχε κινητικά προβλήματα και σπάνια την έβλεπαν να βγαίνει στον κήπο.
H 66χρονη κόρη της, μια αδύνατη φιγούρα και πάντα μαυροφορεμένη, δεν είχε επαφές με κανέναν στην περιοχή. Συνήθιζε, όπως λένε, να τριγυρίζει αμίλητη αλλά και απρόσιτη.
«Η γυναίκα ήταν μεγάλης ηλικίας. Φαινόταν ότι είχε προβλήματα, αλλά και η κόρη φαινόταν ότι από την όψη της ότι είχε κάποια προβλήματα. Δεν έλεγε καλημέρα, δεν έλεγε τίποτα. Το μόνο που με παραξένευε είναι ότι περνούσα νύχτα και ο κάτω όροφος ποτέ δεν είχε φως» δήλωσε μία γειτόνισσα.
Ποια έφυγε πρώτη
H 66χρονη κόρη εντοπίστηκε νεκρή σε μια πολυθρόνα και υπολογίζεται ότι είχε πεθάνει περίπου είκοσι μέρες περίπου πριν βρεθούν νεκρές.
Λίγες μέρες αργότερα φαίνεται ότι απεβίωσε και η 91χρονη μητέρα της που - έχοντας κινητικά προβλήματα - δεν είχε πια κανέναν πια να την φροντίσει.


- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.05.2026 | 12:37
Στον Βόλο χτυπά η καρδιά της οικογένειας – Σε εξέλιξη το Φεστιβάλ Παιδιού και Οικογένειας - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 11:34
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Στο τραπέζι η μετάβαση των επιχειρήσεων των ψηφιακή εποχή - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 11:19
Που θα βρεθεί το νερό για την «Κοιλάδα» data centers που ετοιμάζουν στη Λάρισα; - ΤΡΙΚΑΛΑ | 23.05.2026 | 11:12
Νεαρός Τρικαλινός παρέσυρε ανήλικο με τη μηχανή του και έγινε… καπνός - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 11:07
Βόλος: Στη φυλακή ο 65χρονος… άστεγος εραστής – Παρά τον όρο να κόψει κάθε επικοινωνία, έστειλε μήνυμα στην πρώην του - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 10:55
ΛΑΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Κουρέτα δεν σκοπεύει να φτιάξει νέα οδογέφυρα στην είσοδο του Τυρνάβου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.05.2026 | 10:51
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φιλοξένησε την 3η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου RuralProof - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.05.2026 | 10:46
«Κόκκινες κουκίδες» σε καλλιέργειες λόγω αστοχιών στο «monitoring» – Ανησυχία για Συνδεδεμένες και Οικολογικά Σχήματα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:42 | video
Ζημιές σε καλλιέργειες στη Θεσσαλία από το απογευματινό μπουρίνι (video) - ΒΟΛΟΣ | 22.05.2026 | 16:33
Βόλος: Γυναίκα παρασύρθηκε από νταλίκα – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 12:17
Χτύπημα της ΑΑΔΕ στο κύκλωμα λαθρεμπορίου υγραερίου σε 14 πόλεις- Κατασχέθηκαν βυτιοφόρα και σε Καρδίτσα, Τρίκαλα - ΕΛΛΑΔΑ | 22.05.2026 | 11:50
Καιρός: «Τα χειρότερα έρχονται τις επόμενες ώρες» - Προειδοποίηση Μαρουσάκη για 6 περιοχές - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 17:06
Κωστής Χατζηδάκης: Στο τραπέζι η μερική μεταφορά νερού από τον Αχελώο για τη σωτηρία της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 21:30
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αθανάσιος Δίχρης. - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 09:01
Καιρός: Δύσκολο το επόμενο 48ώρο - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 09:24
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή













































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed