ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Τα αναπάντητα ερωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα -Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους
Ζούσαν χωρίς φως στο διαμέρισμα;

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Λάρισα μετά την υπόθεση με τις δύο αδελφές που βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους, λίγες ημέρες νωρίτερα. Το σημαντικότερο όλων είναι πως κανείς από τους γείτονες δεν είχε καταλάβει την τραγωδία που είχε εξελιχτεί προ 20ημέρου για να επαληθευτεί ο Αντώνης Σαμαράκης που έγραφε πως "από τότε που οι στέγες των σπιτιών ήρθαν πιο κοντά οι ψυχές των ανθρώπων έφυγαν πιο μακριά..."
Αυτή τη φορά, μητέρα και κόρη, 91 και 66 ετών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν νεκρές στο ισόγειο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα η κόρη βρέθηκε νεκρή στην πολυθρόνα της ενώ η μητέρα της στο κρεβάτι όπου ήταν κατάκοιτη λόγω κινητικών προβλημάτων, πολύ πιθανό από ασιτία και δίψα.
Τις δύο γυναίκες εντόπισαν νεκρές οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μπουν στο σπίτι από γείτονες, λόγω της έντονης δυσοσμίας.
Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, παρότι όλα δείχνουν ότι ο θάνατος τους προήλθε από παθολογικά αίτια.
«Περίεργη κατάσταση» περιγράφουν οι γείτονες
Οι γείτονες περιγράφουν μια περίεργη κατάσταση με τις δύο γυναίκες, σημειώνοντας πως η 91χρονη είχε κινητικά προβλήματα και σπάνια την έβλεπαν να βγαίνει στον κήπο.
H 66χρονη κόρη της, μια αδύνατη φιγούρα και πάντα μαυροφορεμένη, δεν είχε επαφές με κανέναν στην περιοχή. Συνήθιζε, όπως λένε, να τριγυρίζει αμίλητη αλλά και απρόσιτη.
«Η γυναίκα ήταν μεγάλης ηλικίας. Φαινόταν ότι είχε προβλήματα, αλλά και η κόρη φαινόταν ότι από την όψη της ότι είχε κάποια προβλήματα. Δεν έλεγε καλημέρα, δεν έλεγε τίποτα. Το μόνο που με παραξένευε είναι ότι περνούσα νύχτα και ο κάτω όροφος ποτέ δεν είχε φως» δήλωσε μία γειτόνισσα.
Ποια έφυγε πρώτη
H 66χρονη κόρη εντοπίστηκε νεκρή σε μια πολυθρόνα και υπολογίζεται ότι είχε πεθάνει περίπου είκοσι μέρες περίπου πριν βρεθούν νεκρές.
Λίγες μέρες αργότερα φαίνεται ότι απεβίωσε και η 91χρονη μητέρα της που - έχοντας κινητικά προβλήματα - δεν είχε πια κανέναν πια να την φροντίσει.


- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 27.05.2026 | 16:54
Μητσοτάκης για την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τι να πω για το όνομα, φαντάζομαι το ΕΑΜ το άφησε στον κ. Πολάκη - ΕΛΛΑΔΑ | 27.05.2026 | 16:24
Ο Τραϊανός Δέλλας στον σπαρακτικό επικήδειό του για την Γωγώ Μαστροκώστα:«Ήθελα μόνο να σε φροντίζω» - ΕΛΛΑΔΑ | 27.05.2026 | 16:12
Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι εντοπίστηκε 7χρονο αγοράκι - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 27.05.2026 | 14:33
Δεν πέρασε η αναδιάρθρωση, αποχωρεί η διοίκηση της ΑΕΛ - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 14:30
Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη – «Σπουδάζαμε τα παιδιά μας και μας τα φέρατε σε φέρετρα», φώναξε ο Πλακιάς - ΕΛΛΑΔΑ | 27.05.2026 | 14:24
«Βόμβα» στον ΑΣΕΠ: Βιομηχανία πλαστών πιστοποιητικών - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 14:16
Β. Κόκκαλης: Το Κτηματολόγιο αφήνει εκατοντάδες πολίτες στον αέρα με τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.05.2026 | 13:46
Επιστολή Δ. Κουρέτα προς Μ. Σχοινά: Άμεση ανάγκη παρέμβασης για τις λανθασμένες δεσμεύσεις αγροτεμαχίων από το Monitoring
- ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 11:19
Θλίψη στη Λάρισα: 58χρονη έφυγε από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 16:23
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Δήμο Τεμπών: Νεκρός σε τροχαίο 15χρονος μοτοσικλετιστής - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 08:23
Θρήνος στο Ελευθέριο για το θάνατο του 15χρονου Στέλιου Αράπη σε τροχαίο-σήμερα η κηδεία του - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 26.05.2026 | 11:43
Ο προβληματισμός του Απ. Δοντά για την «κοιλάδα» data centers στη Λάρισα- θα καταναλώνει νερό όσο η πόλη της Λάρισας (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 08:29
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 21:52
Τύρναβος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με πλαστά επιδόματα – Εμπλέκονται 40 άτομα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.05.2026 | 05:45
Μαζί με το ΟΣΔΕ στα μέσα Ιουνίου αιτήσεις για το πριμ άνθρακα 31,7 ευρώ το στρέμμα στο βαμβάκι, 70,4 στη βιομηχανική ντομάτα - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 09:46
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Λίβυου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)












































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed