ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Δακρυσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου για τη Σοφία Μαριόλα: Το βίντεο που μου έδειξαν ήταν μαχαιριά στην καρδιά
Ο ηθοποιός είχε δει στον τηλεοπτικό αέρα φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέα συντροφιά

Με «μαχαιριά στην καρδιά» παρομοίασε ο Στράτος Τζώρτζογλου τον πόνο που ένιωσε, βλέποντας το υλικό που του είχε δείξει δημοσιογράφος εκπομπής με τη Σοφία Μαριόλα να διασκεδάζει με νέα συντροφιά.
Ο ηθοποιός είχε ξαφνιαστεί, αφού δεν γνώριζε ότι η πρώην σύζυγός του έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό τους. Φορτισμένος συναισθηματικά μίλησε για εκείνη τη στιγμή, σε νέα τηλεοπτική του συνέντευξη και εξομολογήθηκε πως πόνεσε πολύ.
«Με πείραξε πάρα πολύ το βίντεο που μου έδειξαν με τη Σοφία. Ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Όσο και να το παίζεις άνετος καμιά φορά πονάς. Εκείνη τη στιγμή έγινε. Εντάξει, με τα χρόνια, μεγαλώνοντας, γίνεσαι πολύ συναισθηματικός. Όταν ήμουνα νέος τα αντιμετώπιζα πιο εύκολα αυτά», είπε δακρυσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Πέμπτη 16 Απριλίου.
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι, παρά την κατάληξη της σχέσης τους, εξακολουθεί να αγαπάει την πρώην γυναίκα του. «Εγώ δίνω όλα τα δίκια στη Σοφία, απ’ την αρχή της έλεγα βρει έναν άνθρωπο για να μπορέσει να δημιουργήσει οικογένεια, γιατί την αγαπούσα και την αγαπάω ακόμα. Αλλά όταν το είδα δεν μπόρεσα», εκμυστηρεύτηκε.
Επίσης, ρωτήθηκε για το αν επικοινώνησε με τη Σοφία Μαριόλα μετά το συμβάν. «Δεν θέλω τίποτα. Τέλος», αρκέστηκε να πει εκείνος.
Όταν ο Στράτος Τζώρτζογλου είδε στον αέρα τις φωτογραφίες της Μαριόλα με τη νέα της συντροφιά: «Τι; Αποκλείεται, μου λέτε ψέματα»
Ο Στράτος Τζώρτζογλου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του για το «Πρωινό», πριν από μερικές εβδομάδες, είχε δεχτεί ερώτηση για πώς αισθάνθηκε βλέποντας τις φωτογραφίες της Σοφίας Μαριόλα με νέα συντροφιά στο πλευρό της, με τον ίδιο να φαίνεται πως δεν γνώριζε τίποτα.
Στην αρχή νόμιζε πως του έκαναν φάρσα, ωστόσο στη συνέχεια έψαξε και βρήκε τις φωτογραφίες. Τότε, αμήχανος, είχε δηλώσει ότι περίμενε πως η πρώην σύζυγός του θα του το έλεγε μόνη της, καθώς διατηρούν επικοινωνία. Παρόλα αυτά, της είχε ευχηθεί τα καλύτερα.
Τα πρώτα λόγια του Στράτου Τζώρτζογλου ήταν: «Αλήθεια; Έλα, πλάκα κάνεις τώρα. Αλήθεια; Θα μου ερχότανε στο Instagram. Δεν το έχω δει, όχι. Δεν έχω καταλάβει». Έπειτα είχε συνεχίσει να λέει στη δημοσιογράφο: «Είσαι ψεύτρα, γιατί είναι πρώτη Απριλίου σήμερα. Μου λες ψέματα, αποκλείεται».
Η δημοσιογράφος του είχε εξηγήσει τότε πως δεν του έκανε πλάκα, με τον ηθοποιό να απαντά: «Ναι ε; Εντάξει, άμα τον βρήκε αυτόν τον άνθρωπο… Αλλά μου κάνει περίεργο, γιατί θα μου το έλεγε η Σοφία. Δηλαδή θα μου έλεγε “είμαι με κάποιον άνθρωπο”. Κάνεις πλάκα, είναι πρώτη Απριλίου. Θα το ψάξω» και είχε προσθέσει: «Αν έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής της, μακάρι και της το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Ξαφνιάστηκα γιατί θα μου το έλεγε η Σοφία. Χθες μιλάγαμε. Δεν θα μου έλεγε ότι “βγήκα με κάποιον άνθρωπο”; Δεν μου κρύβει κάτι η Σοφία. Τώρα μόλις τελειώσουμε τη συνέντευξη, θα ψάξω να το βρω και μετά θα την πάρω τηλέφωνο. Να δεις που θα μου πει πάντως».
Αφού αναζήτησε τις φωτογραφίες και είδε περί τίνος πρόκειται, είχε αναφωνήσει: «Αφού λέει τα τρυφερά φιλιά της, αποκλείεται… Ναι. Πρέπει να τα έχουνε. Τη φιλάει εδώ. Εντάξει, άσ’ το».
- ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ | 07.05.2026 | 01:34
Οργιάζει η αγριοβρώμη στον κάμπο-Λύση η ελεγχόμενη καύση των σιτοκαλαμιών (video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 07.05.2026 | 01:16
Σοφολόγης: Aν είχε κοινοποιηθεί ο τίτλος δικαιωμάτων δεν θα είχαμε τα «ραβασάκια» της ΑΑΔΕ - ΒΟΛΟΣ | 07.05.2026 | 01:05
Μπέος για Τέμπη: "Να σβηστούν τα ονόματα από το Σύνταγμα" - Ζητά παρέμβαση Μητσοτάκη - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 07.05.2026 | 00:57
ΥΠΑΑΤ: Συνεχίζεται η ενίσχυση με έκτακτο κτηνιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση των επιζωοτιών - ΕΛΛΑΔΑ | 07.05.2026 | 00:52
Τραγωδία στην Αίγινα: Από τσουρέκι πνίγηκε το 1,5 έτους κοριτσάκι - Το χρονικό - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.05.2026 | 00:45
Ο Γιώργος Εμμανουήλ άμισθος συνεργάτης του Περιφερειάρχη Δημ. Κουρέτα στα θέματα περιφερειακής ανάπτυξης - ΒΟΛΟΣ | 07.05.2026 | 00:39
«Μπαρούτι» στον Βόλο: Ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων, προσαγωγές και πορεία διαμαρτυρίας για «εκδικητικές συλλήψεις αγωνιστών» - ΕΛΛΑΔΑ | 07.05.2026 | 00:32
Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΛΑΡΙΣΑ | 06.05.2026 | 13:44
Πρωτιά της Λάρισας...είναι η πόλη που συμφέρει να ανοίξει κανείς επιχείρηση στην Ελλάδα - ΛΑΡΙΣΑ | 06.05.2026 | 20:03
«Λαμπάδιασε» ΙΧ στο κέντρο της Λάρισας την ώρα που έμπαινε σε χώρο στάθμευσης - ΕΛΛΑΔΑ | 06.05.2026 | 00:32
Ο θάνατος του γιου τον στοίχειωνε : Το μοιραίο τροχαίο και η ενέδρα θανάτου που έστησε στον 21χρονο που θεωρούσε υπαίτιο - ΛΑΡΙΣΑ | 06.05.2026 | 09:55
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 06.05.2026 | 10:46
Συμβόλαια στα 23 λεπτά πριν από τα αλώνια για το σιτάρι- Ηλ. Ελευθεροχωρινός: εξαιρετικές αποδόσεις στον κάμπο (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ | 07.05.2026 | 01:34
Οργιάζει η αγριοβρώμη στον κάμπο-Λύση η ελεγχόμενη καύση των σιτοκαλαμιών (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 06.05.2026 | 14:04
Η περιφέρεια Θεσσαλίας παρέλαβε 12 υπερσύγχρονα οχήματα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας (ΦΩΤΟ+video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 06.05.2026 | 10:56
Μετά τα Πανηγύρια για την συμφωνία MERCOSUR, έρχονται τα κλάματα...











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed