ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον Μυλωνάκη: Σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του
Τι αναφέρει το νοσοκομείο για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ που υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη χαρακτηρίζουν οι θεράποντες ιατροί την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη που υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος είπε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα το πρωί περί τις 09:30 διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από έντονη αδιαθεσία και λιποθυμικό επεισόδιο ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κύριος Γεώργιος Μυλωνάκης. Έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή κατάσταση του θεωρείται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη».
Σε ερώτηση αν υποβλήθηκε σε εμβολισμό ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι «έγινε εμβολισμός όντως αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο για λόγους ιατρικού απορρήτου καταλαβαίνετε».
«Αυτή τη στιγμή είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ», εξήγησε ο Αναστάσιος Γρηγορόπουλος. Ερωτηθείς τι αναμένεται από εδώ και στο εξής για την υγεία του Γιώργου Μυλωνάκη ο διοικητής του νοσοκομείου τόνισε ότι «θα δείξουν τα επόμενα 24ωρα. Η κατάσταση όπως σας είπα είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη».
Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται:
«Σήμερα 15.04.2026 και ώρα 09:30 διεκομίσθη στο Νοσοκομείο ΓΝΑ ‘Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κος Γεώργιος Μυλωνάκης, όπου υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη».
Υποβλήθηκε σε εμβολισμό
Ο Γιώργος Μυλωνάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν σε συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αμέσως μετά τη διακομιδή του, υποβλήθηκε σε σειρά επειγουσών απεικονιστικών εξετάσεων, οι οποίες αποκάλυψαν ότι είχε υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος, που οδήγησε σε εγκεφαλική αιμορραγία.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, το ιατρικό επιτελείο προχώρησε σε κατεπείγουσα επέμβαση εμβολισμού του ανευρύσματος.
Πρόκειται για ενδοαγγειακή μέθοδο κατά την οποία προωθείται καθετήρας μέχρι το σημείο της ρήξης προκειμένου να αποκλειστεί το ανεύρυσμα από την κυκλοφορία του αίματος.
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 08.05.2026 | 13:32
ΕΛΣΤΑΤ: Εκτινάχθηκε στο 5,4% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο, «φωτιά» οι τιμές των καυσίμων - ΛΑΡΙΣΑ | 08.05.2026 | 12:35
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα- δότης μυελού οστών ο δήμαρχος Λαρισαίων (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.05.2026 | 12:13
Με προβλήματα η σπορά και το φύτρωμα του βαμβακιού στον κάμπο λόγω πολλών βροχών-αισιοδοξία για τις τιμές - ΔΙΕΘΝΗ | 08.05.2026 | 11:08
Αποκάλυψη Financial Times: Οι γιοι του Τραμπ επενδύουν σε drones, κρυπτονομίσματα και AI μέσω ταμείου ύψους 1 δισ. δολαρίων - ΤΡΙΚΑΛΑ | 08.05.2026 | 11:03
Κουρέτας: H περιφέρεια χρηματοδοτεί τη λειτουργία Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στα Τρίκαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 08.05.2026 | 10:36
Σήμα κινδύνου από Κόκκαλη για τον παγετό: «Καταστροφή σε αμπέλια και καλλιέργειες – Άμεσες αποζημιώσεις τώρα» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.05.2026 | 10:27
Σε άνοδο η ρίγανη και το τσάι του βουνού – Σε πίεση η λεβάντα λόγω αποθεμάτων - ΛΑΡΙΣΑ | 08.05.2026 | 10:06
Ο Σέρβος Ντούσαν Ράγιοβιτς τη νίκη στο δεύτερο ετάπ του ΔΕΗ Tour of Hellas που τερμάτισε στη Λάρισα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.05.2026 | 01:34
Οργιάζει η αγριοβρώμη στον κάμπο-Λύση η ελεγχόμενη καύση των σιτοκαλαμιών (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 07.05.2026 | 09:16
Η Λάρισα σήμερα στο ρυθμό του «ΔΕΗ Tour of Hellas» – Πλήθος εκδηλώσεων-κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη - ΛΑΡΙΣΑ | 07.05.2026 | 10:57
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ηρώ Μαρούλη σε ηλικία 50 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 07.05.2026 | 17:12
Θεαματικός τερματισμός στη Λάρισα με Σέρβο ποδηλάτη νικητή του 2ου εταπ του ΔΕΗ Tour of Hellas (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 07.05.2026 | 16:14
Πλήθος κόσμου στον τερματισμό του ΔΕΗ διεθνή ποδηλατικού γύρου στη Λάρισα -Δυνατό μήνυμα από μαθητές και διοργανωτές - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 07.05.2026 | 09:49
Ερχονται τα μεταλλαγμένα «από την πίσω πόρτα» στην Ευρώπη -πλήγμα για την ελληνική γεωργία (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 07.05.2026 | 11:36
Λάρισα: Όλα έτοιμα σε κεντρική πλατεία και κεντρικούς δρόμους για την υποδοχή του «ΔΕΗ Tour of Hellas» (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 07.05.2026 | 11:20
Αναβίωσε η Ιππποκράτεια συνταγή του ζωμού στον Ιπποκράτειο Βοτανικό κήπο στη Λάρισα- πανηγυρική έναρξη εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed