ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη ΜΕΘ διασωλημένος με εγκεφαλικό ανεύρυσμα ο Γιώργος Μυλωνάκης – Στον Ευαγγελισμό ο Μητσοτάκης
Διασωληνώθηκε μετά από ρήξη ανευρίσματος εγκεφάλου. Ένιωσε αδιαθεσία και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στο Μαξίμου.

Ώρες αγωνίας για τον υφυπουργό Επικρατείας Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και διασωληνώθηκε.
Το λιποθυμικό επεισόδιο έγινε στη διάρκεια του πρωινού καφέ στο Μαξίμου (του δεύτερου μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού στο γραφείο του ύστερα από την ανάπαυλα του Πάσχα). Ο κ. Μητσοτάκης και οι εξ απορρήτων συνεργάτες του προετοιμάζονταν μεταξύ άλλων για την αυριανή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – γι αυτό είχε γίνει η τελευταία κλειστή σύσκεψη τη Μ. Πέμπτη.
Σε λίγο αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του, ενώ στον Ευαγγελισμό έφθασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του κ. Μυλωνάκη.
Στο νοσοκομείο βρίσκεται από νωρίς και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ενημερώνεται από τα πρώτα λεπτά προσωπικά για τις εξελίξεις. Εκεί βρίσκεται και ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριακου Μητσοτάκη, από τα χρόνια που ο νυν πρωθυπουργος ήταν υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης – επί διακυβέρνησης Σαμάρα. Έκτοτε βρίσκεται συνεχώς στο στενό επιτελείο του Μητσοτάκη. Εχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας της Βουλής (2019-2024), προτού αναλάβει καθήκοντα εντός του Μεγάρου Μαξίμου.
- ΒΟΛΟΣ | 20.04.2026 | 18:25
Φωτιά σε δάσος στο Νεοχώρι Πηλίου – Συναγερμός στην Πυροσβεστική - ΕΛΛΑΔΑ | 20.04.2026 | 16:28
Ένα δισ. ευρώ η ζημιά στο Δημόσιο από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Δεσμεύτηκαν ξενοδοχείο, βίλες αλλά και τάνκερ - ΕΛΛΑΔΑ | 20.04.2026 | 16:24
Μπλακ άουτ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Έκρηξη σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 14:30
Εκταφές σορών στα Τέμπη: Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο Παύλος Ασλανίδης - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 20.04.2026 | 14:24
Ο Δημήτρης Κουρέτας αισθάνεται τυχερός που προχωρά η δομή ανακουφιστικής φροντίδας για τους ασθενείς τελικού σταδίου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.04.2026 | 14:03
Νέα πυρά για την ύπαρξη πτυχίων στο ΥΠΑΑΤ - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 13:57
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 13:36
Aσκηση της Πυροσβεστικής σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας (ΦΩΤΟ)
- ΒΟΛΟΣ | 19.04.2026 | 12:13
Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο 46χρονου - ΛΑΡΙΣΑ | 19.04.2026 | 11:19
Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες έξω από τον Τύρναβο - ΕΛΛΑΔΑ | 19.04.2026 | 11:54
Αγρότης στο Κιλκίς αυτοκτόνησε λαμβάνοντας ισχυρό δηλητήριο - ΛΑΡΙΣΑ | 19.04.2026 | 22:55
Δύο τραυματίες σε τροχαίο στον Βρυότοπο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 19.04.2026 | 09:42
Τακούδης: Διπλάσια ύψη βροχής φέτος στη Θεσσαλία σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό πρώτο τετράμηνο (πίνακας) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.04.2026 | 12:02
Περιμένουν το de minimis οι παραγωγοί μηδικής για να ρεφάρουν - ΛΑΡΙΣΑ | 19.04.2026 | 09:27
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 19.04.2026 | 17:04
Αλλάζει ο καιρός: Άστατος με νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες – Η ανάρτηση Καλλιάνου















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed