ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σε μισή ώρα κατέληξε ο 15χρονος οδηγός μηχανής στους Παξούς
Σύμφωνα με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας, ο ανήλικος έφερε σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σύμφωνα με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας, ο ανήλικος έφερε σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματισμούς στον αυχένα, χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον.
Σε λιγότερο από μισή ώρα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του ο 15χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στους Παξούς, σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Μιχάλη Κάντα.
Όπως ανέφερε, «ο ανήλικος έφερε σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματισμούς στον αυχένα, χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον. Είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και στον αυχένα, δεν κουνούσε ούτε τα πάνω ούτε τα κάτω άκρα, δεν είχε επικοινωνία. Σε μισή ώρα κατέληξε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Γαΐου – Λάκκας, όταν οι δύο ανήλικοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 24χρονη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 15χρονος οδηγός της μηχανής φέρεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας τη σφοδρή σύγκρουση.
Ο 17χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, ωστόσο διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Το άλλο παιδάκι είχε πέσει πιο πέρα ανάσκελα. Πόναγε, αυτό μπορέσαμε και το σώσαμε», ανέφερε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών.
Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο 15χρονος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ κανένας από τους δύο ανήλικους δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.
Η 24χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Παξών.
- ΕΛΛΑΔΑ | 05.05.2026 | 22:13
Πέθανε ο μαχητικός παπα-Τσάκαλος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.05.2026 | 21:47
Απλήρωτα 930 εκ. από 1ο πυλώνα και 250 εκ. από 2ο πυλώνα, ενώ συνεχόμενα λάθη φέρνουν επιστροφές ενισχύσεων χωρίς ενημέρωση - ΕΛΛΑΔΑ | 05.05.2026 | 21:41
Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν: Το νέο αμυντικό δόγμα της Ελλάδας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.05.2026 | 21:34
Ανησυχία για νεκρά ψάρια στην Κάρλα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 05.05.2026 | 20:55
Δείτε φωτογραφία: Τροχαίο με αγριογούρουνο έξω από τα Τρίκαλα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.05.2026 | 20:34
Επιστολή Κουρέτα σε Σχοινά για την αποζημίωση των πληγέντων από την κακοκαιρία «Ντάνιελ» - ΥΓΕΙΑ | 05.05.2026 | 20:28
Αυτό το απλό και φθηνό αμινοξύ μειώνει σημαντικά τη βλάβη του Αλτσχάιμερ - ΕΛΛΑΔΑ | 05.05.2026 | 20:18
Βεντέτα στην Κρήτη: Εκτέλεσε τον οδηγό που θεωρούσε υπεύθυνο για το θάνατο του γιου του
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 04.05.2026 | 11:46
Έκπληξη από δημοσκόπηση Νίκου Καρδούλα: αν γινόταν σήμερα εκλογές η ΝΔ θα είχε μία έδρα στη Λάρισα! - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 12:05
«Κίνησε το Κουμ παζάρ» στον Τύρναβο από σήμερα...(ΦΩΤΟ +video) - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 09:09
Αποκτά κέντρο τραύματος το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας - ΔΙΕΘΝΗ | 05.05.2026 | 09:47
Κηδεία με... πάρτι και χορεύτριες - Η τελευταία επιθυμία ενός 58χρονου - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 10:22
Σε απόγνωση οι αγρότες στην περιοχή Τυρνάβου από το φουζίκοκο που ρίχνει τους καρπούς στις ροδακινιές (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 08:58
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 12:41
Παίρνουν δείγμα για την ασθένεια στα δέντρα που αφανίζει σοδειές στον Τύρναβο για να τα στείλουν στο Μπενάκειο (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 04.05.2026 | 20:23
Δρόμοι με ευρωπαϊκές προδιαγραφές στον Βόρειο τομέα της Λάρισας με χρηματοδότηση από την περιφέρεια











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed