ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
Άρση ασυλίας ζητά με δήλωσή της η βουλεύτρια της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα που ελέγχεται για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ 2

Άρση ασυλίας ζητά με δήλωσή της η βουλεύτρια της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα που ελέγχεται για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ 2 δηλώνοντας ταυτόχρονα πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές «εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει σε βάρος μου σκιά ποινικής απαξίας».
Άρση ασυλίας ζητά με δήλωσή της η βουλεύτρια της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα που ελέγχεται για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ 2.
Η δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα
Προτίθεται να μην είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές «εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει σε βάρος της σκιά ποινικής απαξίας».
Αναλυτικά η δήλωση:
«Δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή σε όσα αδίκως και αβασίμως μου αποδίδονται.
Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή πορεύομαι με εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια, ευθύτητα, σεβασμό, ενδιαφέρον και ευθύνη προς τους συμπολίτες μου, που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
Η ερευνώμενη υπόθεση αφορά έναν βιοπαλαιστή και πραγματικό κτηνοτρόφο Τρικάλων, που αγωνιζόταν να του δοθεί η συνδεδεμένη επιδότηση για το έτος 2020, ύψους 6.000 ευρώ περίπου, όπως πληροφορήθηκα πρόσφατα!! Προσπάθησα να τον βοηθήσω, γιατί με έπεισε ότι διέτρεχε κίνδυνο επιβίωσης. Ωστόσο, ο οπεκεπε δεν του χορήγησε ποτέ την εν λόγω επιδότηση.
Διάβασα στην δικογραφία, που με αφορά, ότι ΕΓΓΡΑΦΟ της ΑΑΔΕ αναφέρει: από τον διενεργηθέντα επιτόπιο έλεγχο στις 3-3-21 για το έτος ενίσχυσης 2020 προκύπτει ότι δεν υπήρξαν επιπτώσεις για τα επόμενα έτη 2021-2024.
Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι το δικό μου πολιτικό ενδιαφέρον προς τον αναξιοπαθούντα συμπολίτη μου, δεν τον βοήθησε, ούτε είχε κάποια επίπτωση για τα έτη 2021-2024!
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στους Εισαγγελείς της Πατρίδας μας, ότι λειτουργούν με γνώμονα το Σύνταγμα και την συνείδηση τους.
Ζητώ την άρση της ασυλίας μου.
Άμεσα θα απευθυνθώ στην αρμόδια Εισαγγελέα για να δώσω εξηγήσεις για ό,τι μου αποδίδεται. Είναι χρέος στους συμπολίτες μου, στην παράταξη μας, στην οικογένεια μου.
Πρέπει τάχιστα η υπόθεση να διαλευκανθεί.
Για λόγους πολιτικής ευθιξίας, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει σε βάρος μου σκιά ποινικής απαξίας».

- ΒΟΛΟΣ | 24.04.2026 | 19:39
Συνάντηση του Κων. Μαραβέγια με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Αθανάσιο Κοντογεώργη - ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 18:10
Τέμπη: Φωτογραφία-ντοκουμέντο δείχνει «μεταβολή της κατάστασης των πειστηρίων» - ΒΟΛΟΣ | 24.04.2026 | 14:29
Αντιπλημμυρικά έργα Βόλου στο επίκεντρο της λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.04.2026 | 14:07
Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών : «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 24.04.2026 | 12:19
Μητσοτάκης - Μακρόν υπογράφουν συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής - Η νέα ρήτρα «ένοπλης δράσης» - ΕΛΛΑΔΑ | 24.04.2026 | 12:09
Τέμπη – Δίκη για τη σύμβαση 717: Nα παύσει η ποινική δίωξη λόγω θανάτου του κατηγορουμένου ζήτησε ο πάρεδρος - ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 12:02
Σοκ στη Λάρισα: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο διαμέρισμά τους (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 24.04.2026 | 11:44
Νίκος Ρωμανός: Αθώος για την έκρηξη στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 12:02
Σοκ στη Λάρισα: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο διαμέρισμά τους (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.04.2026 | 09:31
Τακούδης: Θα συνεχιστούν οι βροχές στις 28 Απρίλη και ίσως πρωτομαγιά-δεν θα είναι ιδιαίτερα θερμό το καλοκαίρι - ΛΑΡΙΣΑ | 23.04.2026 | 11:55
Καβάλα πήγαν στην εκκλησιά και φέτος στους Γόννους την εικόνα του Αγίου Γεωργίου (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 23.04.2026 | 21:15
Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη ο 20χρονος δολοφόνος του γιου του ταξιάρχου της Αστυνομίας - Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 23.04.2026 | 10:04
Για τέλη Απριλίου πάει η de minimis 35 εκατ. ευρώ στη μηδική, στις αλλαγές υπουργών κόλλησε η διαδικασία - ΕΛΛΑΔΑ | 23.04.2026 | 12:08
Ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ πήγε για τον νεκρό από το μαχαίρωμα στον Άγιο Δημήτριο χωρίς να ξέρει ότι είναι ο γιος του - ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 08:27
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 23.04.2026 | 13:03
Τιμήθηκε ο προστάτης του στρατού ξηράς Άγιος Γεώργιος στη Γενική Επιθεώρηση Στρατού (πρώην Στρατιά) στη Λάρισα. (ΦΩΤΟ+video)















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed