ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για το τι συμβαίνει με την υγεία της -«Δεν είμαι στο νοσοκομείο»
ΖΩΗ

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της στα Insta Stories της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, αποκάλυψε ότι υπέστη ένα αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ένα κρυολόγημα.
Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox Athens».

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε, όταν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση για αναβολή της παράστασης στην οποία συμμετέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Τάκη Ζαχαράτο την Τετάρτη.
Τότε, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι η απόφαση για την αναβολή της παράστασης ελήφθη μετά από αδιαθεσία της Έλενας Παπαρίζου. «Ψάξαμε να δούμε τι έχει συμβεί, μάθαμε λοιπόν ότι από την προηγούμενη ημέρα η Έλενα Παπαρίζου ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και την Τετάρτη που πήγε στο μαγαζί ουσιαστικά δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, να βγάλει το πρόγραμμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Και σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΒΟΛΟΣ | 12.04.2026 | 01:13
Στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Βόλου το Άγιο Φως - ΕΛΛΑΔΑ | 12.04.2026 | 01:09
Πασχαλινό μήνυμα Οικουμενικού Πατριάρχη: Ευαγγέλιον ειρήνης ο λόγος της Αναστάσεως - ΕΛΛΑΔΑ | 12.04.2026 | 01:05
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη: Γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε στην πολυκατοικία - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 12.04.2026 | 00:58
Ανάσταση: «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών» στους Ι. Ναούς του Ν. Καρδίτσας (φωτό+βίντεο) - ΛΑΡΙΣΑ | 12.04.2026 | 00:44
Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία από Λάρισα για Θεσσαλονίκη κοντά στον Σταθμό Κορινός - ΛΑΡΙΣΑ | 12.04.2026 | 00:41
Χριστός Ανέστη στη Λάρισα: Πλήθος πιστών στον Άγιο Νικόλαο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 20:57
Το αναστάσιμο μήνυμα της χωρικής αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Μαρίας Γαλλιού - ΕΛΛΑΔΑ | 11.04.2026 | 20:47
Καιρός: Αφρομεσογειακός κυκλώνας από την Αλγερία στην Μεσόγειο - Πότε και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
- ΕΛΛΑΔΑ | 11.04.2026 | 18:06
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 11.04.2026 | 10:47
Χιλιάδες αγρότες εκτός πληρωμών με αιτία το monitoring, ουρά 250 εκατ. ευρώ πάει προς εκκαθάριση τον Ιούνιο - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 11:56
Σπεύδουν για ψώνια της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι οι Λαρισαίοι-μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά - ΕΛΛΑΔΑ | 12.04.2026 | 01:05
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη: Γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε στην πολυκατοικία - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 10:36
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 11.04.2026 | 15:50
Τραγωδία στην Καβάλα: Παιδί 3 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο - ΒΟΛΟΣ | 11.04.2026 | 11:04
Απέραντη θλίψη στον Βόλο για τον χαμό 59χρονης εκπαιδευτικού – Εφυγε από τη ζωή η Αποστολία Βεργούλια - ΛΑΡΙΣΑ | 11.04.2026 | 00:02
Θλίψη στην Ελασσόνα: Έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Γεωργιάδης





















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed