ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για το τι συμβαίνει με την υγεία της -«Δεν είμαι στο νοσοκομείο»
ΖΩΗ

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της στα Insta Stories της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, αποκάλυψε ότι υπέστη ένα αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ένα κρυολόγημα.
Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox Athens».

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε, όταν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση για αναβολή της παράστασης στην οποία συμμετέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Τάκη Ζαχαράτο την Τετάρτη.
Τότε, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι η απόφαση για την αναβολή της παράστασης ελήφθη μετά από αδιαθεσία της Έλενας Παπαρίζου. «Ψάξαμε να δούμε τι έχει συμβεί, μάθαμε λοιπόν ότι από την προηγούμενη ημέρα η Έλενα Παπαρίζου ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και την Τετάρτη που πήγε στο μαγαζί ουσιαστικά δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, να βγάλει το πρόγραμμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Και σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΔΙΕΘΝΗ | 01.06.2026 | 23:00
Την έξοδο από τον λαβύρινθο του πολέμου ψάχνει ο Τραμπ: H «εντολή» για εκεχειρία στον Λίβανο και το «εφτάψυχο» Ιράν - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 22:43
Κραυγή απόγνωσης από τους Γόννους μετά τη φωτιά που αφάνισε ελαιώνες και κόπους μίας ζωής - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 22:27
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημ. Δεληγιάννη για την απώλεια της Κατερίνας Ζιαζιά – Σουφλιά - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 22:24
Μαμάκος για την Κατερίνα Ζιαζιά-Σουφλιά: «Με βαθιά κοινωνική ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά, υπηρέτησε ον τόπο μας» - ΔΙΕΘΝΗ | 01.06.2026 | 21:53
Αλλαγή δεδομένων - Τραμπ: Ισραήλ και Χεζμπολάχ συμφώνησαν παύση πυρός - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.06.2026 | 20:38
Σε ποιά πόλη της Θεσσαλίας ξεπέρασε τους 36°C η μέγιστη θερμοκρασία τη Δευτέρα (πίνακας) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 19:46
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Ζιαζιά Σουφλιά σε ηλικία 62 ετών - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 01.06.2026 | 19:40
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30,5% η ΝΔ δεύτερος (πλέον) ο Τσίπρας, τρίτη η Καρυστιανού, έπεσε το ΠΑΣΟΚ κοντά σε μονοψήφιο
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.06.2026 | 14:40 | video
Δείτε σε βίντεο το λύκο που επιτέθηκε σε μονάδα στο Ριζοβούνι Καρδίτσας (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 13:29
Ανάστατοι oi επιχειρηματίες των παραλίων Λάρισας: πυρκαγιά έκανε στάχτες beach bar στον Αγιόκαμπο (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 19:46
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Ζιαζιά Σουφλιά σε ηλικία 62 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 13:05 | video
Ουρά αυτοκινήτων από Πλαταμώνα προς Λάρισα λόγω οχήματος που έβγαλε καπνούς μέσα στη σήραγγα Τ2 (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 15:03
Πότε θα έχουμε τον πρώτο μινι-καύσωνα στη Λάρισα με 37 βαθμούς Κελσίου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 01.06.2026 | 12:01
Με ανοικτές τιμές στο αλώνι το σκληρό, ελπίδα ανόδου από μείωση όγκων Καναδά - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 11:19
Το καλοκαίρι είναι εδώ: Πλήθος κόσμου στα παραλια της Λάρισας για το πρώτο μπάνιο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2026 | 11:45
Δύο Λαρισαίες «έφυγαν» από τη ζωή









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed