ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για το τι συμβαίνει με την υγεία της -«Δεν είμαι στο νοσοκομείο»
ΖΩΗ

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της στα Insta Stories της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, αποκάλυψε ότι υπέστη ένα αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ένα κρυολόγημα.
Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox Athens».

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε, όταν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση για αναβολή της παράστασης στην οποία συμμετέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Τάκη Ζαχαράτο την Τετάρτη.
Τότε, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι η απόφαση για την αναβολή της παράστασης ελήφθη μετά από αδιαθεσία της Έλενας Παπαρίζου. «Ψάξαμε να δούμε τι έχει συμβεί, μάθαμε λοιπόν ότι από την προηγούμενη ημέρα η Έλενα Παπαρίζου ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και την Τετάρτη που πήγε στο μαγαζί ουσιαστικά δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, να βγάλει το πρόγραμμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Και σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 30.03.2026 | 10:49
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ «Τα Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ - ΛΑΡΙΣΑ | 30.03.2026 | 10:09
Μάξιμος Χαρακόπουλος με υπουργό Υποδομών: Πιθανή αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού για το φράγμα της Σκοπιάς - ΔΙΕΘΝΗ | 30.03.2026 | 10:01
Πάνω από τα 116 δολάρια το brent μετά τις νέες απειλές Τραμπ για κατάληψη της νήσου Χαργκ για να πάρουν οι ΗΠΑ το πετρέλαιο - ΛΑΡΙΣΑ | 30.03.2026 | 09:54
Όταν η Μαρινέλλα συγκίνησε τη Λάρισα - Η τελευταία εμφάνιση της στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.03.2026 | 09:53
Τακουδης επικαιροποίηση: Κίνδυνος πλημμυρών στη Θεσσαλία Τετάρτη και Πέμπτη λόγω έντονων βροχών - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.03.2026 | 09:40
Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο – Θανατώθηκαν πάνω από 2.300 ζώα - ΕΛΛΑΔΑ | 30.03.2026 | 09:37
Μαρινέλλα: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία της μεγάλης ντίβας – Σε στενό κύκλο η ταφή της - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.03.2026 | 09:12
Μέχρι και 20% παραπάνω σε εκτάσεις το καλαμπόκι στη Θεσσαλία, από 20 λεπτά τα συμβόλαια
- ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 11:31
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 16:32
Κολυδάς: «Προσοχή στη Θεσσαλία» για την επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Τετάρτη - ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 13:30
Με τρακτέρ στο Κιλελέρ οι αγροτες έδωσαν όρκο τιμής να συνεχίσουν τον αγώνα (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.03.2026 | 11:09
Σπάζουν τα τηλέφωνα στα ΚΥΔ για σύνθετο οικοσχήμα που δίνει πριμ μέχρι 94 ευρώ το στρέμμα στο σκληρό - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.03.2026 | 19:24
Γιορτή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 20:15
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο ο 5ος «Μυρμιδόνων Άθλος» στα Φάρσαλα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.03.2026 | 20:29
Λίμνη Πλαστήρα: Στα 790+ μέτρα η στάθμη - Η φύση αναδεικνύει όλη της την ομορφιά (ΦΩΤΟ) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 29.03.2026 | 00:33
«Ήταν ανήθικο για μια γυναίκα»: To λάθος για τη Μαρινέλλα στην ταινία «Υπάρχω» που κανείς δεν παρατήρησε













































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed