ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για το τι συμβαίνει με την υγεία της -«Δεν είμαι στο νοσοκομείο»
ΖΩΗ

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της στα Insta Stories της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, αποκάλυψε ότι υπέστη ένα αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ένα κρυολόγημα.
Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox Athens».

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε, όταν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση για αναβολή της παράστασης στην οποία συμμετέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Τάκη Ζαχαράτο την Τετάρτη.
Τότε, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι η απόφαση για την αναβολή της παράστασης ελήφθη μετά από αδιαθεσία της Έλενας Παπαρίζου. «Ψάξαμε να δούμε τι έχει συμβεί, μάθαμε λοιπόν ότι από την προηγούμενη ημέρα η Έλενα Παπαρίζου ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και την Τετάρτη που πήγε στο μαγαζί ουσιαστικά δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, να βγάλει το πρόγραμμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Και σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.04.2026 | 23:46
Καρδίτσα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους δύο ανήλικους δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 14.04.2026 | 22:48
Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο - ΕΛΛΑΔΑ | 14.04.2026 | 22:19
Κεφαλονιά: «Κάναμε κοκαΐνη σε σπίτι», λέει ο τρίτος συλληφθείς για τον θάνατο της 19χρονης - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2026 | 21:13
Ελασσόνα: Νεαρός έπεσε στα χωράφια με τη μηχανή του – Το «ευχαριστώ» στα δύο άτομα που τον βοήθησαν - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2026 | 21:06 | video
Αναβίωσε το ζεμπέλι, ο χορός των πασχαλόγιορτων στη Σπηλιά Κισσάβου (video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.04.2026 | 20:53 | video
Αναβίωσε το έθιμο του Αφανού στο Κρυονέρι της Λίμνης Πλαστήρα το βράδυ της Ανάστασης (ΦΩΤΟ+video)) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.04.2026 | 20:41
Προχωρούν οι εργασίες του οδικού άξονα Καρδιτσομάγουλα – Αγία Τριάδα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2026 | 20:28
Παραδοσιακά τραγούδια και χοροί του Μεγαλόβρυσου Αγιάς
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.04.2026 | 10:15
ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράνομες επιδοτήσεις 1,7 εκατ. σε δύο Θεσσαλούς αγρότες - Δεσμεύτηκαν 8 ακίνητα και 2 πολυτελή ΙΧ για« ξέπλυμα» - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2026 | 14:31
Ιδιώτες έστησαν απάτη κοινοτικών επιδοτήσεων με στρέμματα που νοίκιαζαν στη Λάρισα απο την 110 Π.Μ. - ΤΡΙΚΑΛΑ | 14.04.2026 | 09:33
Γεμάτη προπάνιο η «Βιολάντα» – Τι έδειξαν τα 24 δείγματα που ανέλυσε το Γενικό Χημείο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.04.2026 | 23:46
Καρδίτσα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους δύο ανήλικους δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2026 | 09:39
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.04.2026 | 09:28
Μάχη για τη ζωή 2χρονου παιδιού στον Πλαταμώνα – Συγκλονιστική κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων - ΒΟΛΟΣ | 14.04.2026 | 09:51
Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο ενός 19χρονου παλικαριού - ΕΛΛΑΔΑ | 14.04.2026 | 19:13
Κεφαλονιά: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τον θάνατο της 19χρονης - 3 συλλήψεις, ανάμεσά τους, πρωταθλητής άρσης βαρών





















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed