ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για το τι συμβαίνει με την υγεία της -«Δεν είμαι στο νοσοκομείο»
ΖΩΗ

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της στα Insta Stories της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, αποκάλυψε ότι υπέστη ένα αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ένα κρυολόγημα.
Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox Athens».

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε, όταν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση για αναβολή της παράστασης στην οποία συμμετέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Τάκη Ζαχαράτο την Τετάρτη.
Τότε, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι η απόφαση για την αναβολή της παράστασης ελήφθη μετά από αδιαθεσία της Έλενας Παπαρίζου. «Ψάξαμε να δούμε τι έχει συμβεί, μάθαμε λοιπόν ότι από την προηγούμενη ημέρα η Έλενα Παπαρίζου ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και την Τετάρτη που πήγε στο μαγαζί ουσιαστικά δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, να βγάλει το πρόγραμμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Και σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 16:48
Λάρισα: Συναγερμός για την εξαφάνιση ανηλίκου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.05.2026 | 13:49
Σε χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΛΓΑ - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 13:36
Τραγωδία στον Όλυμπο: Εντοπίστηκε νεκρός ο Ισπανός ορειβάτης που αγνοούνταν - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 13:18
Βρέθηκαν αρχαία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις εργασίες εκσκαφής για τη νέα συνδετήρια πτέρυγα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 12:24
Φάρσαλα: Έντονη βροχόπτωση με χαλάζι μεταξύ Δασολόφου και Κάτω Βασιλικών (ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 25.05.2026 | 12:05
Σοκ: Πέθανε στα 49 του ο Παρασκευάς Άντζας - ΕΛΛΑΔΑ | 25.05.2026 | 11:32
Ανατροπή ΙΧ στην εθνική οδό στη Φθιώτιδα – Ο οδηγός βγήκε μόνος του από το διαλυμένο όχημα - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 25.05.2026 | 11:26
Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.05.2026 | 09:58
Η «μάχη της σοδειάς» στον κάμπο πριν τα αλώνια βγάζει νικητές και φέτος τους εμπόρους - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 20:16
Τεράστια λίμνη τα χωράφια του Πλατυκάμπου από το μπουρίνι και μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 17:18
Θλίψη στη Λάρισα: έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Νικόλαος Μπότας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.05.2026 | 17:56
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Kατέρρευσε 46χρονος δρομέας κατά τη διάρκεια του 9ου Πλαστήριου Δρόμου - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 17:15
Απέτυχε η δωρεάν χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων στη Λάρισα – Ο Δήμος θα τα επαναφέρει με χρέωση - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.05.2026 | 18:00
Νεκρός στη Θεσσαλονίκη 30χρονος Καρδιτσιώτης - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 19:33 | video
Σφοδρή χαλαζόπτωση το μεσημέρι στον Τύρναβο προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες (ΦΩΤΟ+videο) - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 13:18
Βρέθηκαν αρχαία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις εργασίες εκσκαφής για τη νέα συνδετήρια πτέρυγα (ΦΩΤΟ)






























![Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο]](include/docs/00500189520_1b.jpg)













Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed