ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Ενισχύεται το αεροδόμιο Νέας Αγχιάλου: Και δεύτερη πτήση της ίδιας εταιρίας προς ευρωπαϊκό προορισμό – Πότε ξεκινά
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη φαίνεται να διαμορφώνεται για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καθώς το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται πιο «πλούσιο» σε αεροπορικές συνδέσεις και ταξιδιωτικές επιλογές. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ταξιδιωτική πράκτορας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Θέκλα Καμμένου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΟ 103,3 και στον Δημοσιογράφο Σπύρο Μπαξεβάνο ενισχύεται σημαντικά η αεροπορική σύνδεση της περιοχής με τη Γερμανία.
Η αεροπορική εταιρεία Eurowings θα συνεχίσει και φέτος τις εποχικές απευθείας πτήσεις που συνδέουν το Ντίσελντορφ με το αεροδρόμιο Βόλου – Νέα Αγχίαλος (VOL) κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Ωστόσο, φέτος προκύπτει μια σημαντική προσθήκη στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, από τις 22 Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου, θα προστεθεί και δεύτερη εβδομαδιαία πτήση, αυξάνοντας τη συχνότητα των δρομολογίων και ενισχύοντας την προσβασιμότητα της περιοχής για τους επισκέπτες από τη Γερμανία.
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται ιδιαίτερα θετική για τον τουρισμό της Μαγνησίας και της ευρύτερης Θεσσαλίας, καθώς η γερμανική αγορά αποτελεί διαχρονικά μία από τις σημαντικότερες πηγές επισκεπτών για την περιοχή.
Παράλληλα, η καλοκαιρινή περίοδος ξεκινά ακόμη νωρίτερα για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καθώς από τις 22 Μαΐου ξεκινούν τα δρομολόγια της και η Ryanair, με πτήσεις από και προς τον Βόλο, διευρύνοντας τις επιλογές μετακίνησης για ταξιδιώτες και τουρίστες. Η ενίσχυση των πτήσεων εντάσσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού, ενώ παράλληλα δημιουργεί προσδοκίες για μεγαλύτερη τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι.
Για τη Μαγνησία, κάθε νέα πτήση δεν είναι απλώς μια επιπλέον αεροπορική σύνδεση — είναι μια ακόμη «γέφυρα» που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στις ακτές, τα νησιά και τις ομορφιές της περιοχής.
Πηγή: thenewspaper.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 23:58
Τιμήθηκαν Κατσίγρας και Παλιούρας: Η Ιατρική Σχολή Λάρισας συνδέει το παρελθόν με το μέλλον (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.03.2026 | 23:35
Μυτιλήνη: Σταματά η αγορά γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού - ΔΙΕΘΝΗ | 17.03.2026 | 23:26
Ο Τραμπ απειλεί με αποχώρηση από το ΝΑΤΟ -Στόχος επίθεσης ξανά η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 16:22
Ισόβια ο 22χρονος μητροκτόνος της Λάρισας -Καμία αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 15:35
Σήμερα και αύριο το 8ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 15:29
Πραγματικό εργοτάξιο η πόλη της Λάρισας - Σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 14:16
Η σταυροδοσία για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα ανά δήμο (Ονόματα- ψήφοι) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 13:35
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά»: Εκδήλωση – συζήτηση επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λάρισα
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 17.03.2026 | 09:49
Οι 62 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ που εξελέγησαν στην Καρδίτσα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 17.03.2026 | 13:03
Βιολάντα: Αδειάζουν τα ράφια. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε», λέει ο Στέφανος Τζιωρτζιώτης - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 09:22
Η καταγγελία για απάτη 710.000 ευρώ σε βάρος βιομήχανου από την οικογένεια Ρομά – Η κατάθεση της κόρης του, πρώην βουλευτή - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 15:29
Πραγματικό εργοτάξιο η πόλη της Λάρισας - Σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες (ΦΩΤΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 17.03.2026 | 09:24
Τρίκαλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Αργυρώ Μιχαλάκη – «Έφυγε» σε ηλικία 27 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 14:16
Η σταυροδοσία για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα ανά δήμο (Ονόματα- ψήφοι) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 09:03
Επανέρχεται στο Εφετείο Λάρισας η υπόθεση βιασμού καθηγήτριας στον Αγιόκαμπο - ΛΑΡΙΣΑ | 17.03.2026 | 16:22
Ισόβια ο 22χρονος μητροκτόνος της Λάρισας -Καμία αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης (video)












































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed