ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δήμος Λαρισαίων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παλαιστίνης
Από τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου


Δήμος Λαρισαίων: Νέες εργασίες σε τμήμα της οδού Παλαιστίνης - Σε ισχύ ρυθμίσεις από τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου
Με εργασίες σε τμήμα της οδού Παλαιστίνης (από την οδό Τ.Βελησσαρίου ως την οδό Αριστείδου) συνεχίζεται το έργο της διασύνδεσης πολιτιστικών σημείων της Λάρισας, από τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου. Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμό κυκλοφορίας και στάθμευσης, στο τμήμα όπου εκτελούνται οι εργασίες ανακατασκευής.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό, οι εργασίες του παραπάνω έργου θα συνεχιστούν με τα στάδια Α10 (35 ημέρες) και Α11 (10 ημέρες), που αφορούν την πλήρη ανακατασκευή της οδού Παλαιστίνης (από την οδό Ταγματάρχου Βελησσαρίου έως την οδό Αριστείδου).
Για τους λόγους αυτούς θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Παλαιστίνης (από την οδό Ταγματάρχου Βελησσαρίου έως την οδό Αριστείδου) από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ως και την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο.
Ειδικά κατά τη διάρκεια των εργασιών του σταδίου Α11 (10 ημέρες), θα εφαρμοστεί:
Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων: α) στην συμβολή των οδών ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, β) στο τμήμα της οδού ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ από την οδό ΤΑΓΜ. ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ έως την οδό ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, γ) στο τμήμα της οδού ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ από την οδό ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ έως την οδό ΠΑΛΑΜΙΔΟΥ και δ) στο τμήμα της οδού ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ από την οδό ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ έως την οδό ΤΖΑΒΕΛΛΑ.
Παράλληλα, γίνεται προσωρινά διπλής κατεύθυνσης το τμήμα της οδού ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ (από την οδό ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ έως την οδό ΚΥΠΡΟΥ)
Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.
Οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή εμφανίζονται στα παρακάτω αποσπάσματα:


Υπενθυμίζεται ότι το έργο είναι προϋπολογισμού 3,75 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας μέσω του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει ενταχθεί στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Ελλάδα 2.0” και στο έργο “Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και του δημόσιου χώρου”.
- ΔΙΕΘΝΗ | 24.10.2026 | 22:15
Γαλλία: Σφοδρά επεισόδια, τραυματισμοί και πάνω από 1000 συλλήψεις – Τουλάχιστον 400.000 διαδηλωτές στους δρόμους - ΛΑΡΙΣΑ | 24.10.2026 | 21:44
Φαλάνη: Ζητούν ταπείνωση του δρόμου δίπλα στο φράγμα της Γυρτώνης για να αποφύγουν πλημμύρες (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.10.2026 | 21:35
Αντίστροφη μέτρηση για δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες στη Θεσσαλία (video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 24.10.2026 | 21:12
Θαυμάσια εμφάνιση του ΑΣΚ, λύγισε στην 4η περίοδο από τον ΠΑΟ (78-64) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 24.10.2026 | 21:03
Λευτέρης Πετρούνιας, ο αλύγιστος άρχοντας των κρίκων: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ! - ΒΟΛΟΣ | 24.10.2026 | 19:41
Βόλος: Αστυνομικός σκύλος εντόπισε κρυμμένη κοκαΐνη σε σπίτι 30χρονου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.10.2026 | 18:54
Σιδηρόδρομος: Παράταση ενός έτους στο έργο Λάρισα – Βόλος-– Στο 35% η πρόοδος των εργασιών - ΕΛΛΑΔΑ | 24.10.2026 | 18:49
Basketgate: Αποζημίωση στους μαθητές που αδικήθηκαν ζητά το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.10.2026 | 11:52
Λάρισα: Αντιδράσεις για την πεζοδρόμηση της οδού Νάξου στη Νεράιδα (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 24.10.2026 | 13:07
Πολική δίνη: Ανατροπή στις αρχές Νοεμβρίου – Το σενάριο που μπορεί να αλλάξει τον καιρό στην Ελλάδα - ΒΟΛΟΣ | 24.10.2026 | 10:58
Νέος συναγερμός για απάτη με AI στο Βόλο: Μιμήθηκαν φωνή παιδιού κι άρπαξαν χρυσαφικά - ΛΑΡΙΣΑ | 24.10.2026 | 11:22
28η Οκτωβρίου στη Λάρισα: Με ομπρέλες ή με ήλιο η παρέλαση; Τι λένε οι μετεωρολόγοι (video) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 24.10.2026 | 11:02
Τραγωδία στα Τρίκαλα σε τροχαίο με μία νεκρή και τουλάχιστον 5 τραυματίες - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.10.2026 | 11:58
Πρώτη προκαταβολή τσεκ για κοντά 30.000 παραγωγούς μέχρι την Παρασκευή, ως τις 30 Νοεμβρίου η β- δόση - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.10.2026 | 12:50
Συνδεδεμένες ενισχύσεις για ελιά, σουσάμι και πατάτα ζητούν οι παραγωγοί για τη νέα ΚΑΠ - ΛΑΡΙΣΑ | 24.10.2026 | 10:55
Δέκα Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed