ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΠΑΘΕ λόγω αγροτικού μπλόκου Νίκαιας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας
Τι ισχύει για την κυκλοφορία από Λάρισα για Αθήνα και από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με΄σω Λάρισας

Με απόφαση της αστυνομίας, τέθηκαν σε ισχύ από τις 12:45 σήμερα το μεσημέρι έκτακτες και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας, λόγω των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, οι ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ.Θ. 352+918) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ.Θ. 331+686), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και τους κλάδους εισόδου και εξόδου του Α/Κ Νίκαιας, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.
Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων μικτού βάρους έως 3,5 τόνων από τον Α/Κ Πλατυκάμπου έως τον Α/Κ Κιλελέρ, ενώ για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων η διακοπή εκτείνεται έως τον Α/Κ Βελεστίνου. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου, με επανείσοδο στον Π.Α.Θ.Ε. είτε από τον Α/Κ Κιλελέρ είτε από τον Α/Κ Βελεστίνου, ανάλογα με το μικτό βάρος των οχημάτων.
Αντίστοιχες ρυθμίσεις ισχύουν και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Τα οχήματα μικτού βάρους έως 3,5 τόνων εκτρέπονται από τους κόμβους Κιλελέρ ή Βελεστίνου, ενώ τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων εκτρέπονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Βελεστίνου, με κατεύθυνση προς τον Α/Κ Πλατυκάμπου μέσω της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου.
Παράλληλα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Αθηνών, όλα τα οχήματα που κινούνται με σκοπό να εισέλθουν στον Π.Α.Θ.Ε., πριν από τον Α/Κ Νίκαιας (αερογέφυρα Ι.Κ.Ε.Α.), θα αναστρέφονται και θα κατευθύνονται προς τον Α/Κ Πλατυκάμπου ή, εναλλακτικά, μέσω της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου προς τους κόμβους Κιλελέρ ή Βελεστίνου, σύμφωνα με τις ισχύουσες εκτροπές.
Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τη σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το οδικό δίκτυο της περιοχής.
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.01.2026 | 10:29
Τακούδης: Χειμωνιάτικη εβομάδα στη Θεσσαλία με χιονια στα δυτικά ορεινά και βροχές στα πεδινά - ΛΑΡΙΣΑ | 05.01.2026 | 10:21
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.01.2026 | 10:18
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου για το αγροτικό-προτάσεις να σκληρύνει τη στάση η κυβέρνηση - ΕΛΛΑΔΑ | 05.01.2026 | 09:58
Επ’ αόριστον πανελλαδική απεργία στις λαϊκές αγορές από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου - ΕΛΛΑΔΑ | 05.01.2026 | 09:50
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Αθηνών για το χάος στα αεροδρόμια - ΛΑΡΙΣΑ | 05.01.2026 | 09:37
Στο μπλόκο της Νίκαιας ο Σωκράτης Φάμελλος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.01.2026 | 09:33
Αγρότες: Τα στρατηγικά σημεία που θα αποκλείσουν από την Πέμπτη για 48 ώρες - ΛΑΡΙΣΑ | 04.01.2026 | 23:43
Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λαρισαίων- αλλαγές σε ονόματα και θέσεις
- ΛΑΡΙΣΑ | 04.01.2026 | 11:20
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή 58χρονη - ΒΟΛΟΣ | 04.01.2026 | 11:22
Βόλος: Διέρρηξαν κατάστημα εστίασης στην Ιάσονος, σπάσανε την βιτρίνα - ΛΑΡΙΣΑ | 04.01.2026 | 11:56
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 04.01.2026 | 16:47
Αποκλεισμό δρόμων και τελωνείων Πέμπτη και Παρασκευή αποφάσισαν οι αγρότες-κλείνουν Τέμπη και Μελούνα! - ΛΑΡΙΣΑ | 04.01.2026 | 16:53
Νεαρή τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Γιάννουλη Λάρισας μετά από σύγκρουση δυο ΙΧ - ΒΟΛΟΣ | 04.01.2026 | 13:31
«Βουλιάζει» ο Βόλος για τα «Φαναράκια» – Εντονη κινητικότητα από τουριστικά πρακτορεία - ΛΑΡΙΣΑ | 04.01.2026 | 13:43
Οι τρίτεκνοι της Λάρισας έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα και ζήτησαν εξίσωση με τους πολύτεκνους(ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 04.01.2026 | 19:59
Μοναδικό υπερθέαμα στην παραλία του Βόλου στη βραδιά των φαναριών (ΦΩΤΟ)















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed