ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πήρε το τρίποντο η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης Β (3-1)
Συνεχίζουν στο κυνήγι του Ηρακλή και της Αναγέννησης οι «κυανόλευκοι»

Μία άνετη επικράτηση πέτυχε ενάντια στον Αστέρα Β- Aktor η Νίκη Βόλου, που κέρδισε με 3-1 μέσα στην έδρα της τους Αρκάδες για την 14η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2. Ο Άνταμ Τζανετόπουλος που κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 και σκόραρε το δεύτερο τέρμα και ο Πέττας που σημείωσε τα άλλα δύο, το ένα με «ψαλιδάκι», ήταν οι καλύτεροι για τους Βολιώτες.
Η Νίκη Βόλου ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατέστη να γίνει ιδιαίτερα απειλητική έχοντας στην ουσία δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα όταν έγινε μία επικίνδυνη σέντρα σουτ που επενέβη ο Αγγελίδης και η άλλη στο 34-, όταν ο Αρίας πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή των Αρκάδων από το διώξιμο του Έλληνα κίπερ, κοντρόλαρε και σούταρε με το εξωτερικό, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των Αρκάδων.
Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Να σημειωθεί πως οι Βολιώτες διαμαρτυρήθηκαν για δύο παραβάσεις πέναλτι.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Αστέρας B- Aktor έχυσαν... την καρδάρα, αφού δέχθηκαν δύο γκολ σε 13 λεπτά. Πρώτα ο Κανελλόπουλος ανέτρεψε τον Τζανετόπουλο μέσα στην περιοχή, με την Νίκη Βόλου να κερδίζει πέναλτι, το οποίο ο Πέττας μετέτρεψε σε γκολ.
Οκτώ λεπτά αργοτερα, έγινε το κόρνερ με πάσα, ο Πέττας έκανε την σέντρα, ο Τζανετόπουλος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε κι έμεινε μπροστά με κείνον να κάνει το 2-0 με δεύτερη προσπάθεια και ψιλοκρεμαστό τελείωμα ενώ έπεφτε.
Στο 74- μπήκε... ταφόπλακα στις ελπίδες του Αστέρα B- Aktor να μπει ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Κυριακίδης έκανε την σέντρα και ο Πέττας με υπέροχο... ψαλίδι έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Αρκάδες ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 88ο λεπτό με κεφαλιά του Αλμύρα.
Κάπως έτσι οι Βολιώτες πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς κι έπιασαν, έστω και προσωρινά, τον Ηρακλή στην κορυφή της βαθμολογίας.
Νίκη Βόλου (Γεωργιάδης): Γκαραβέλης, Αρίας (67′ Κιβρακίδης), Μπαξεβάνος (46′ Γκαντέλιο), Σιούτας, Τζανετόπουλος, Βουτσάς (77′ Μπαριέντος), Σίλβα, Πέττας, Γιακουμάκης, Λώλης (67′ Βοντχάνελ), Λουκίνας (79′ Βέλλιος).
Αστέρας Τρίπολης Β (Αντωνόπουλος): Αγγελίδης, Ρουμελιώτης (69′ Κοτσώνης), Κανελλόπουλος (69′ Κάλα), Λάσκαρης, Ρέτσος, Αλμύρας, Μπουλούλης (77′ Γ. Γιακουμάκης), Γρομητσάρης, Κεδίκολγου (77′ Καλλαντζή), Γραμμένος, Φρίμπονγκ (46′ Φερνάντεθ).
- ΔΙΕΘΝΗ | 29.03.2026 | 23:26
Βρετανός οικονομολόγος προειδοποιεί: Έρχεται ενεργειακή κρίση στα τέλη Απριλίου στην Ευρώπη - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 29.03.2026 | 23:21
ΟΠΕΚΑ: Μεγάλη πληρωμή για 17 επιδόματα – Δείτε πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς - ΒΟΛΟΣ | 29.03.2026 | 22:48
Στην Ευαγγελίστρια Αλμυρού ο Δημητριάδος Ιγνάτιος (ΦΩTO) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 22:44
Ο Δήμος Κιλελέρ τίμησε στη Νίκαια το νεκρό αγρότη Αποστόλη Μπατάλα που έπεσε στην εξέγερση του 1910 - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.03.2026 | 22:35
Σοκ και δέος - Θηλιά Πιτσιλή στο κύκλωμα απάτης του ΟΠΕΚΕΠΕ που πήγε να τον εγκλωβίσει - ΤΡΙΚΑΛΑ | 29.03.2026 | 22:31
Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 29.03.2026 | 22:26
Γενετική ομοιομορφία των ύστερων Νεάντερταλ ίσως οδήγησε στην εξαφάνισή τους - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 20:56
Σκιές νόσων στις εξαγωγές φέτας-Το φάντασμα της ευλογιάς «σβήνει» τις ελληνικές επιγραφές από τα ράφια του εξωτερικού
- ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 11:31
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 16:32
Κολυδάς: «Προσοχή στη Θεσσαλία» για την επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Τετάρτη - ΛΑΡΙΣΑ | 29.03.2026 | 13:30
Με τρακτέρ στο Κιλελέρ οι αγροτες έδωσαν όρκο τιμής να συνεχίσουν τον αγώνα (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.03.2026 | 11:09
Σπάζουν τα τηλέφωνα στα ΚΥΔ για σύνθετο οικοσχήμα που δίνει πριμ μέχρι 94 ευρώ το στρέμμα στο σκληρό - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.03.2026 | 19:24
Γιορτή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 29.03.2026 | 00:33
«Ήταν ανήθικο για μια γυναίκα»: To λάθος για τη Μαρινέλλα στην ταινία «Υπάρχω» που κανείς δεν παρατήρησε - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.03.2026 | 20:29
Λίμνη Πλαστήρα: Στα 790+ μέτρα η στάθμη - Η φύση αναδεικνύει όλη της την ομορφιά (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.03.2026 | 15:25
Προσοχή: Mεγάλες πιθανότητες για καταιγίδες την Τετάρτη στη Θεσσαλία (χάρτες)













































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed