ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στραβοπάτησε η Νίκη Βόλου στα Γιάννινα (1-1)
Και την προσπέρασε η Αναγέννηση στη μάχη της κορυφής

Η Νίκη Βόλου παρότι προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να το κρατήσει ισοφαρίστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στους "Ζωσιμάδες" μ αποτέλεσμα να την περάσει η Αναγέννηση στη μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα της super league 2.
Στο πρώτο μέρος, η Νίκη Βόλου μπήκε πιο αποφασιστικά και πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 18΄ με τον μόνιμο σκόρερ της Γιάννη Λουκίνα.
Ο έμπειρος φορ, που είχε σκοράρει και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου και είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 11 γκολ, έκανε το 0-1 με διαγώνιο σουτ σε ασίστ του Λώλη.
Αναγκαστική αλλαγή ο ΠΑΣ στο 29΄, με Λύγκα αντί Παυλίδη
Στο 29΄ ΄έγινε η πρώτη και αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Βασίλης Παυλίδης και στη θέση του πέρασε ο Παναγιώτης Λύγκας.
Το πρώτο ημίωρο η ομάδα της Ηπείρου έδειξε αρκετά νευρική, έχοντας πρόβλημα στην κυκλοφορία και το κράτημα της μπάλας, με τη Νίκη να πατά καλύτερα, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και άλλο «αέρα» στις κινήσεις της.
Λίγο νωρίτερα, στο 26΄, ένα σουτ του Κρυπαράκου από αριστερά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, η μπάλα σταμάτησε στα σώματα αμυνόμενων.
Στο 35΄ ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Κιβρακίδη από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λουκίνα το επόμενο λεπτό.
Στο 36΄ επίσης, ένα σουτ του Συμεωνίδη για τους γηπεδούχους, η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
Στο 37΄ η ομάδα του Γιάννη Γκούμα είχε και άλλη καλή στιγμή, μετά από ατομική ενέργεια του Κρυπαράκου.
Στο 38΄ καταγράφηκε ακόμα ένα σουτ για τους Ηπειρώτες, με την προσπάθεια του Μπρκλιάτσα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τσέλιο.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε μεγαλύτερο πείσμα, έκανε κατάθεση ψυχής και πήγε το ματς περισσότερο στη δύναμη, παίρνοντας μεγάλη ώθηση και από την κερκίδα.
Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 55΄, με σουτ του Εμιλιάνο Μπουλάρι, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα και το οριζόντιο δοκάρι.
Ο υψηλόσωμος στράικερ με το 4ο φετινό του γκολ γίνεται ο πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΣ, που… έβαλε φωτιά στο ματς, έχοντας το μομέντουμ και την ψυχολογία για το τελευταίο ημίωρο.
Όσο για τις υπόλοιπες καλές στιγμές του δεύτερου μέρους, στο 50΄ ένα σουτ του Συμεωνίδη για τους Γιαννιώτες, η μπάλα πέρασε άουτ.
Ίδια κατάληξη είχε ένα καλό σουτ του Έππα για τους φιλοξενούμενους στο 52΄.
Στο 56΄ το σουτ του Μπρκλιάτσα για την ομάδα των Ιωαννίνων πέρασε άουτ.
Εκτός από τον σκόρερ Μπουλάρι, που απασχόλησε τους αντίπαλους αμυντικούς, σημαντική ήταν η συνδρομή των χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά στο δεύτερο μέρος, για τον περιορισμό των «απειλών» στα καρέ του Σίνα, με μεγαλύτερο έλεγχο της κατάστασης, αφού οι Μπρκλιάτσα, Συμεωνίδης και Λύγκας έδειξαν καλή «χημεία», σε αλληλοκαλύψεις, μαρκαρίσματα και τρέξιμο. Το πρέσινγκ και οι κλειστοί διάδρομοι ήταν τα ατού των γηπεδούχων σε αυτό το σημείο.
Στο 81΄ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου, όταν η κεφαλιά του Λουκίνα απομακρύνθηκε σωτήρια προ της γραμμής από τον Παναγιώτου, που απέτρεψε το 1-2, σε μια στιγμή που ο ΠΑΣ είχε ισορροπήσει και δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες στο ματς μετά το 1-1. Στο 87΄ το επικίνδυνο φάουλ του Λώλη πέρασε από έναν όμιλο παικτών και ουδείς ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, που κατέληξε κατευθείαν εκτός.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Γκούμας): Σίνα, Πρεκατές, Ναούμης, Δούμας, Παναγιώτου, Παυλίδης (29΄ λ.τ. Λύγκας), Μπρκλιάτσα (83΄ Δόσης), Συμεωνίδης (65΄ Αριγίμπι), Κρυπαράκος (83΄ Αθανασίου), Πατρινός, Μπουλάρι (83΄ Κόντε).
Νίκη Βόλου (Κώστας Γεωργιάδης): Θ. Τσέλιος, Κιβρακίδης, Μπαξεβάνος, Ντιαλόσι, Τζανετόπουλος (67΄ λ.τ. Γκαντέλιο), Έππας (65΄ Βουτσάς), Νταμιάν Σίλβα, Στοΐλκοβιτς (85΄ Σαποβάλοφ), Λώλης, Γιακουμάκης(65΄ Βοντχάνελ), Λουκίνας.
Ρεπορτάζ monobala
- ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:47
Σοκ σε Αλμυρό, Ν. Αγχίαλο – 44χρονη μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανάκι - ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:43
Θλίψη στον Βόλο για τον χαμό 62χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών – Εφυγε από τη ζωή η Αγγελική Μαγδαληνή Σίμου – Κεφαλά - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 27.04.2026 | 21:39
Φ. Στάθης: επίκειται συνάντηση της επιτροπής προώθησης του φράγματος Μουζακίου με τον Θ. Κοντογεώργη - ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:36
Στα Λεχώνια ο Αχιλλέας Μπέος – Επί τάπητος τα θέματα της καθημερινότητας και του νερού - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 21:25
Η τρίτη ηλικία στον Τύρναβο ξαναβρήκε το στέκι της (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 21:19
Μάξιμος Χαρακόπουλος: Διπλάσια προγράμματα κοινωνικού - ιαματικού τουρισμού για Θεσσαλία - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.04.2026 | 21:00
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ο ένας εκ των διευθυντών της ΒΙΟΛΑΝΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ | 27.04.2026 | 20:53
Σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα και γιό
- ΕΛΛΑΔΑ | 27.04.2026 | 16:31
Ανατροπή στον καιρό: Omega Block και La Niña χτυπούν – Πότε έρχεται ψυχρή εισβολή, κίνδυνος παγετού στα δέντρα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.04.2026 | 11:59
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό αρχές Μάη με χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας- αύριο πιο σαφής πρόβλεψη για πρωτομαγιά (video) - ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:47
Σοκ σε Αλμυρό, Ν. Αγχίαλο – 44χρονη μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανάκι - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 08:36
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 11:31
Δίκη Τεμπών: Η παράσταση υποστήριξη κατηγορίας από το Δημόσιο για σταθμάρχη και στελέχη ΟΣΕ προκάλεσε οργή στους συγγενείς - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 13:16
Απρόοπτο στη δίκη Τεμπών: ανέβασε πίεση η πρόεδρος και διέκοψε για αύριο -αντιδρά η Κωνσταντοπούλου στην παράσταση δημοσίου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.04.2026 | 11:10
Νέος σεισμικός χάρτης: Πέντε ζώνες επικινδυνότητας – Πoυ βρίσκεται η Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 10:22
Δίκη Τεμπών: Το δημόσιο δηλώνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε 4 κατηγορουμένους – Ένταση στην αίθουσα














































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed