ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στραβοπάτησε η Νίκη Βόλου στα Γιάννινα (1-1)
Και την προσπέρασε η Αναγέννηση στη μάχη της κορυφής

Η Νίκη Βόλου παρότι προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να το κρατήσει ισοφαρίστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στους "Ζωσιμάδες" μ αποτέλεσμα να την περάσει η Αναγέννηση στη μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα της super league 2.
Στο πρώτο μέρος, η Νίκη Βόλου μπήκε πιο αποφασιστικά και πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 18΄ με τον μόνιμο σκόρερ της Γιάννη Λουκίνα.
Ο έμπειρος φορ, που είχε σκοράρει και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου και είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 11 γκολ, έκανε το 0-1 με διαγώνιο σουτ σε ασίστ του Λώλη.
Αναγκαστική αλλαγή ο ΠΑΣ στο 29΄, με Λύγκα αντί Παυλίδη
Στο 29΄ ΄έγινε η πρώτη και αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Βασίλης Παυλίδης και στη θέση του πέρασε ο Παναγιώτης Λύγκας.
Το πρώτο ημίωρο η ομάδα της Ηπείρου έδειξε αρκετά νευρική, έχοντας πρόβλημα στην κυκλοφορία και το κράτημα της μπάλας, με τη Νίκη να πατά καλύτερα, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και άλλο «αέρα» στις κινήσεις της.
Λίγο νωρίτερα, στο 26΄, ένα σουτ του Κρυπαράκου από αριστερά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, η μπάλα σταμάτησε στα σώματα αμυνόμενων.
Στο 35΄ ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Κιβρακίδη από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λουκίνα το επόμενο λεπτό.
Στο 36΄ επίσης, ένα σουτ του Συμεωνίδη για τους γηπεδούχους, η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
Στο 37΄ η ομάδα του Γιάννη Γκούμα είχε και άλλη καλή στιγμή, μετά από ατομική ενέργεια του Κρυπαράκου.
Στο 38΄ καταγράφηκε ακόμα ένα σουτ για τους Ηπειρώτες, με την προσπάθεια του Μπρκλιάτσα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τσέλιο.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε μεγαλύτερο πείσμα, έκανε κατάθεση ψυχής και πήγε το ματς περισσότερο στη δύναμη, παίρνοντας μεγάλη ώθηση και από την κερκίδα.
Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 55΄, με σουτ του Εμιλιάνο Μπουλάρι, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα και το οριζόντιο δοκάρι.
Ο υψηλόσωμος στράικερ με το 4ο φετινό του γκολ γίνεται ο πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΣ, που… έβαλε φωτιά στο ματς, έχοντας το μομέντουμ και την ψυχολογία για το τελευταίο ημίωρο.
Όσο για τις υπόλοιπες καλές στιγμές του δεύτερου μέρους, στο 50΄ ένα σουτ του Συμεωνίδη για τους Γιαννιώτες, η μπάλα πέρασε άουτ.
Ίδια κατάληξη είχε ένα καλό σουτ του Έππα για τους φιλοξενούμενους στο 52΄.
Στο 56΄ το σουτ του Μπρκλιάτσα για την ομάδα των Ιωαννίνων πέρασε άουτ.
Εκτός από τον σκόρερ Μπουλάρι, που απασχόλησε τους αντίπαλους αμυντικούς, σημαντική ήταν η συνδρομή των χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά στο δεύτερο μέρος, για τον περιορισμό των «απειλών» στα καρέ του Σίνα, με μεγαλύτερο έλεγχο της κατάστασης, αφού οι Μπρκλιάτσα, Συμεωνίδης και Λύγκας έδειξαν καλή «χημεία», σε αλληλοκαλύψεις, μαρκαρίσματα και τρέξιμο. Το πρέσινγκ και οι κλειστοί διάδρομοι ήταν τα ατού των γηπεδούχων σε αυτό το σημείο.
Στο 81΄ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου, όταν η κεφαλιά του Λουκίνα απομακρύνθηκε σωτήρια προ της γραμμής από τον Παναγιώτου, που απέτρεψε το 1-2, σε μια στιγμή που ο ΠΑΣ είχε ισορροπήσει και δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες στο ματς μετά το 1-1. Στο 87΄ το επικίνδυνο φάουλ του Λώλη πέρασε από έναν όμιλο παικτών και ουδείς ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, που κατέληξε κατευθείαν εκτός.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Γκούμας): Σίνα, Πρεκατές, Ναούμης, Δούμας, Παναγιώτου, Παυλίδης (29΄ λ.τ. Λύγκας), Μπρκλιάτσα (83΄ Δόσης), Συμεωνίδης (65΄ Αριγίμπι), Κρυπαράκος (83΄ Αθανασίου), Πατρινός, Μπουλάρι (83΄ Κόντε).
Νίκη Βόλου (Κώστας Γεωργιάδης): Θ. Τσέλιος, Κιβρακίδης, Μπαξεβάνος, Ντιαλόσι, Τζανετόπουλος (67΄ λ.τ. Γκαντέλιο), Έππας (65΄ Βουτσάς), Νταμιάν Σίλβα, Στοΐλκοβιτς (85΄ Σαποβάλοφ), Λώλης, Γιακουμάκης(65΄ Βοντχάνελ), Λουκίνας.
Ρεπορτάζ monobala
- ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 21:11
Ενθουσίασε η Φιλαρμονική της Λάρισας στην επετειακή εμβληματική της συναυλία στο ΔΩΛ (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 06.12.2025 | 20:57
Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Κρήτης - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 20:53
Κακοκαιρία Βύρων: Υδροστρόβιλος ανοιχτά του Πλαταμώνα - ΒΟΛΟΣ | 06.12.2025 | 19:32
Πορεία στον Βόλο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με πανό και συνθήματα - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 19:28
Μπλακ άουτ σε τμήματα του Δαμασίου λόγω κακοκαιρίας – Επί ποδός τα συνεργεία - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 19:24
Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 18:52
Σε κατάσταση επιφυλακής ο Δήμος Τυρνάβου λόγω της κακοκαιρίας «BYRON»-συνεχείς παρεμβάσεις (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 18:38
Εικόνες απόλυτης καταστροφής μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα (βίντεο)
- ΛΑΡΙΣΑ | 05.12.2025 | 09:32
Θλίψη για τον θάνατο 59χρονης Λαρισαίας - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 09:45
Ζουν ξανά τον εφιάλτη του Ντάνιελ: προβλήματα με γέφυρα Ενιπέα στο Ευίδριο, υπερχείλισε ο Ταμπάκος- έπεσε η διάβαση Αμπελιάς - ΒΟΛΟΣ | 05.12.2025 | 16:29
Θλίψη στον Βόλο: Εσβησε πρόωρα το χαμόγελο της 49χρονης Αγγελικής Βασιλείου – Μπαλλάση - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.12.2025 | 21:14
Στα όρια της υπερχείλισης ο Πηνειός στα Τρίκαλα- Απότομη άνοδος της στάθμης-δεν υπάρχει ανησυχία για Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 11:13
Ιανός, Ντάνιελ, Ηλίας και τώρα Βύρων-στο ίδιο έργο θεατές και απροστάτευτοι οι κάτοικοι Ευιδρίου, Υπέρειας (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 05.12.2025 | 10:02
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 06.12.2025 | 09:14
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Ενιπέας , ήχησε το 112 για εκκένωση της Υπέρειας -Άλλοι 5 οικισμοί σε ετοιμότητα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.12.2025 | 08:12
Χωρίς προβλήματα προς το παρόν η Θεσσαλία από την κακοκαιρία Βyron-κλειστά σήμερα τα σχολεία στη Μαγνησία














































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed