ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Τρίκαλα: Ο 18χρονος έσφιγγε με πετσέτα τον λαιμό της μητέρας του μέχρι να ξεψυχήσει
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο νεαρός που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Με μένος και μανία δολοφόνησε τη μητέρα του στα Τρίκαλα ο 18χρονος με μια πετσέτα που έφερε από το μπάνιο σύμφωνα με την νεκροψία.
Το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τα Τρίκαλα έγινε το πρωί της Τρίτης (21.10.2025). Από την νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό της 54χρονης προκύπτει ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.
Μάλιστα από τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στα αυτιά και στα μάτια, καθώς βρέθηκε αίμα και στα δύο σημεία, φαίνεται πως ο 18χρονος κράτησε σφιχτά την πετσέτα στο λαιμό της για αρκετά λεπτά πριν η μητέρα του αφήσει την τελευταία της πνοή.
Ο θάνατος της 54χρονης μητέρας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική, έγινε λίγη ώρα πριν τηλεφωνήσει στην αστυνομία ο 18χρονος και ομολογήσει την πράξη του.
Ο 18χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στον ανακριτή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (24.10.2025).
Πώς έγινε η δολοφονία
Μητέρα και γιος παρακολουθούσαν τηλεόραση στο σπίτι της στο Φλαμούλι Τρικάλων το πρωί της Τρίτης (21.10.2025). Ξαφνικά, ο 18χρονος πηγαίνει στο μπάνιο, παίρνει μία πετσέτα και την πνίγει και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην Αστυνομία ομολογώντας το έγκλημά του.
«Ήθελα πάντα να σκοτώσω τη μάνα μου, γιατί δεν με πρόσεχε, με μάλωνε και είχε πάρα πολλές σχέσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του 18χρονου στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος, μαθητής ΕΠΑΛ, δεχόταν τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιο των γονέων του, συστηματικό bullying από συνομήλικούς του για την οικογενειακή του κατάσταση.
«Δεν έχω κανέναν φίλο, με έχουν στο περιθώριο», φαίνεται πως είπε στους αστυνομικούς. Μετά το διαζύγιο, ο 18χρονος ζούσε με τον πατέρα του σε διπλανό χωριό. Την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκε τη μητέρα του.
Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι συνέβη το πρωί της Τρίτης στο σπίτι και ο 18χρονος έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα.
O θείος του πατέρα του 18χρονου από τα Τρίκαλα με δάκρυα στα μάτια μιλάει στο newsit.gr για τον γιο του ανιψιού του. Τονίζει ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να πηγαίνουν στη μητέρα τους, καθώς τα άφηνε νηστικά όταν ήταν μικρά και ότι ο 18χρονος δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα.
Πηγή: newsit.gr
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.01.2026 | 13:26
Παρασκευή 6,2 εκατ. ευρώ για προκαταβολές παγετού στο 80%, Απρίλιο εξόφληση - ΤΡΙΚΑΛΑ | 29.01.2026 | 13:19
Πατέρας δύο παιδιών ο 37χρονος που βρέθηκε νεκρός στο γήπεδο της Φαρκαδόνας που συνήθιζε να αθλείται - ΛΑΡΙΣΑ | 29.01.2026 | 12:47
Εκδήλωση προβολής έργων μαθητών για το Ολοκαύτωμα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.01.2026 | 12:35
Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 29.01.2026 | 12:26
«Εσπασαν» τα ισόβια για το άγριο φονικό στον Βόλο με θύμα 41χρονο βιοτέχνη - ΛΑΡΙΣΑ | 29.01.2026 | 11:46
Με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα η συνάντηση της πανελλαδικής των μπλόκων στη Λάρισα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.01.2026 | 11:13
Τακούδης:Νέες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας από το Σάββατο- Δευτέρα χιόνι και πιο χαμηλά - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.01.2026 | 10:32
Στ. Μπουκοβάλα - Αγάπη Μπουνόβα, σήμερα το τελευταίο «αντίο» στις δύο Καρδιτσιώτισσες θύματα της Βιολάντα
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.01.2026 | 21:30
Βιολάντα: Επίθεση του Ρουβίκωνα με συνθήματα στο σπίτι του ιδιοκτήτη στα Τρίκαλα- Βίντεο - ΕΛΛΑΔΑ | 28.01.2026 | 15:17
Τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Ήταν όλοι από 20 έως 30 ετών - ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.01.2026 | 00:30
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Βρέθηκε τρύπα σε σωλήνες προπανίου -Βαρύτατες κατηγορίες για τον ιδιοκτήτη, τι λέει η εταιρεία - ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.01.2026 | 21:14
Βιολάντα: Δεν υπήρχαν ανιχνευτές αερίου στο εργοστάσιο και το υπόγειο ήταν αδήλωτο- Τι αναφέρει το πόρισμα των ΤΕΕΜ - ΛΑΡΙΣΑ | 28.01.2026 | 21:24
Νεκρή τελικά η γυναίκα που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Φαλάνη το απόγευμα - ΛΑΡΙΣΑ | 28.01.2026 | 19:40
Αυτοκίνητο παρέσυρε 45χρονη γυναίκα στη Φαλάνη και την τραυμάτισε σοβαρά - ΛΑΡΙΣΑ | 29.01.2026 | 08:51
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 28.01.2026 | 00:24
Λαρισαίος φίλαθλος του Δικέφαλου πέθανε από ανακοπή στο άκουσμα της είδησης του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία








































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed